Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 18:20:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Put oslobodjenja  (Pročitano 26060 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
pa druze boki ,ta tvoja ideja da se "incidenti" deshavaju samo zlim ljudima je bash josh jedan dokaz da je taj tvoj bog Vrhunsko Zlo - jer ima mnooogo primera ljudi koji ne samo da su bili zli po merilima islama ,nego i po merilima danashnjeg drushtva - a opet ceo zivot su proveli vrlo lepo.a opet ima i obrnutih primera.Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
@Reloader
Ja ne tvrdim ništa sa sigurnošću,nego samo u to verujem.

@bf
A ko kaže da su živeli lepo.Imati materijalno bogatstvo,ne znači i dobro se osećati,nego možda pre obrnuto.A ja ne vidim da je ovo što si rekao dokaz da je moj Bog vrhunsko zlo.Jel' Bog koji je napravio čoveka treba da ga moli da ga poštuje?Kad bi ti nešto napravio pa te to ne bi slušalo,nego napadalo,jel' ga ne bi kaznio?
IP sačuvana
social share
Сети се одакле си пао и почни да чиниш своја прва дела!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Ja ne tvrdim ništa sa sigurnošću,nego samo u to verujem.

И убеђујеш нас овде.

A ko kaže da su živeli lepo.Imati materijalno bogatstvo,ne znači i dobro se osećati,nego možda pre obrnuto.

Кажу они сами, каже и околина која их види.

Jel' Bog koji je napravio čoveka treba da ga moli da ga poštuje?Kad bi ti nešto napravio pa te to ne bi slušalo,nego napadalo,jel' ga ne bi kaznio?

Аха, дакле Бог је направио човека само да би га овај волео и слушао? Каква посесивност...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
И убеђујеш нас овде..

Ništa više,nego što i ti ubeđuješ nas u to u šta ti veruješ.

A ko kaže da su živeli lepo.Imati materijalno bogatstvo,ne znači i dobro se osećati,nego možda pre obrnuto.

Кажу они сами, каже и околина која их види.

To što neko kaže je samo njegovo subjektivno mišljenje i ne mora da bude prava istina.A ja sam na svom primeru video ovo što pričam tako da me baš briga šta ko priča.I zato i kažem,ljudi ne treba da veruju nikom u to što priča,nego to treba da shvate kao ideju za razmišljanje.A svako ima svoju glavu pa neka ispita šta je istina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Ništa više,nego što i ti ubeđuješ nas u to u šta ti veruješ.

Али ја најчешће стојим иза својих тврдњи, док ти, кад изгубиш аргументе почнеш да се правдаш како је то "само твоје мишљење".

To što neko kaže je samo njegovo subjektivno mišljenje i ne mora da bude prava istina.

Па наравно, срећа и јесте субјективна ствар и истина.

A ja sam na svom primeru video ovo što pričam tako da me baš briga šta ko priča.I zato i kažem,ljudi ne treba da veruju nikom u to što priča,nego to treba da shvate kao ideju za razmišljanje.A svako ima svoju glavu pa neka ispita šta je istina.

Ма само напред...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
 pa sad ,ako neko subjektivno misli da mu je dobro ,i tako ostane celog zivota - shta ga briga da li bilo ko misli da mu je loshe Smile i naravno vazi i obrnuto - ako je neko npr bolestan (a i nache je dobar chovek ) njemu je subjektivno loshe ,shta god drugi mislili o tome.

pod pretpostavkom da je bog stvorio choveka (shto naravno nije tachno ,ali ajde ... Smile) bog je kao "majstor" odgovoran za sve mane svog dela i ne moze da okrivljuje svoju tvorevinu za to shto mu je nedostajalo veshtine da stvori neshto bolje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
@Reloader
Tvoje tvrdnje su tvoje subjektivno mišljenje,tako da u tom smislu i ja stojim iza svojih tvrdnji.Međutim,koliko ko stoji iza svojih tvrdnji je prilično relativna stvar.Ja ne vidim da si ti dokazao ijednu tvoju tvrdnju.Samo sam video tvoja subjektivna mišljenja.

@bf
A ko kaže da Bog okrivljuje svoju tvorevinu?Bog je stvorio čoveka onakvim kakvim je hteo da ga stvori po mom mišljenju.I pustio ga je da radi šta hoće u skladu sa prirodnim ograničenjima.Zašto?Ja to ne znam,ali to i nije moj problem.To je njegova stvar.A ako Bog nije stvorio čoveka,šta ga je onda stvorilo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
chovek i njegov svet nije stvoren - to je samo perspektiva ljudskog uma da postoji stvaranje/razaranje .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ne mogu da ti kažem da nisi u pravu,jer nemam dokaze za to,ali ja osećam da nije tako kako ti kažeš.Ako čovek i njegov svet nije stvoren,kako onda postoji i jedno i drugo?Ja mislim da sve ima početak i kraj,a Bog je početak i kraj svega.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 91
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Strah - pa makar i korz postovanje - zarobljava i zaslepljuje i nikako ne moze da oslobodi. Strah i ljubav ne mogu da postoje u isto vreme - jedno iskljucuje drugo. Nikad mi nije bilo jasno zasto hriscani mesaju ove dve stvari i pozivaju se na njih kao na jednu - ljubav prema Bogu i strah od Boga. Koja je to preverzna vrsta odnosa koja upraznjava ljubav i strah - sado-mazohizam ???

Лепо си то рекао, слажем се 100%

Јер и сама Библија каже: "У љубави нема страха, него савршена љубав изгони страх напоље; јер страх има муку. А ко се боји није савршен у љубави." (1Јован 4:18)

И одакле нам онда страхопоштовање? Мени је увек то било некако чудно, и дете кад сам била нисам разумела како то да треба да се плашим Бога. Јер ако размислимо овако логично ако се нечега плашиш онда од тога хоћеш да побегнеш. Ако нешто волиш хоћеш да се приближиш томе. Незнам никога ко би урадио обрнуто. Значи кад нам поп каже да треба Бога да волимо а устовремено да имамо страхопоштовање то је мало шизофренично. Љубав и страх једноставно не иду истовремено. То је као кад би ти лева нога да хода на леву страну а десна на десну страну - да видиш докле би стиго! Smile

Страхопоштовање нам није од Бога дошло већ од људи који гледајући не виде, и чујући не чују нити разумеју. (Матеј 13:13)

Тијана
IP sačuvana
social share
Ask, and it shall be given you; seek, and ye shall find; knock, and it shall be opened unto you

Pitajte i daće vam se; tražite, i naći ćete; kucajte, i otvoriće vam se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 18:20:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.