Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Glasanje
Pitanje: Kako vam se čini?
Odlično
56.7%  (51)
Dobro
25.6%  (23)
Loše
17.8%  (16)
Ukupno glasova: 90
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Puštena nova verzija ConQUIZtadora!  (Pročitano 38453 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
To je dobar, ali ne i spektakularan rezultat...
Koliko mogu da vidim, postoje sanse da ima jos jedan ili dva naloga, ali na osnovu ovoga sto imam ne mogu da garantujem da je to tako, jer postoji ne mala mogucnost da su nalozi legitimni... ali praticu, pa cemo videti Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
HTC Wildfire S
Super za uvodjenje ove opcije igranja sa prijateljima... Smiley
samo jos da nema neshvatljivog gubljenja (ili ako imamo srece dobijanja) poena.. recimo moj trenutni prosek za odgovore je 71-72%... Odigram lepo partiju, imam 79-80%.. i za to dobijem minus -50, -39...
Ne znam po kom kriterijumu. Jednostavno kviz je kao poker aparat, kad ti da - da (odigram 50% dobijem neki plus). A nekad nece pa nece.
Cak i PSP nije uvek realan, ali popravice se sad.. jedino me to za odgovore nervira.
Zato i igraju slabo svi najbolji igraci, jednom nedeljno. Odrzavaju skor. Naravno isto je za sve. Verujem da se i ostalima isto desava..
« Poslednja izmena: 15. Jan 2010, 12:43:00 od dax_pfc »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Racunanje PO je savrseno jasno Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
HTC Wildfire S
Ne mogu da verujem da se ne rangira igranje sa prijateljima, tek nam sad to kazete? Smile

Ok, nekome ce znaciti ova nova opcija, ali sto se tice PSP.. ako mislite da bi dvoje - troje ljudi namestalo nesto, onda bi mogao da se uvede neki filter, nezavistan od ove opcije igranja sa prijateljima... Recimo da stavim da igram sa igracima iznad 6500 PI. Da me nasumicno ubaci.
I ovako vec sistem filtrira, ali ne bas najsjajnije.
Ovaj predlog sam izneo i da bi neko (npr. Omer) dosao do 7400+. A i mi smrtnici bi se digli malo valjda.

I da, objasni mi ako mozes zasto sam za PO u navedenim slucajevima dobijao -50, -39 za skoro sjajnu partiju...
« Poslednja izmena: 15. Jan 2010, 12:45:47 od dax_pfc »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Sto se mene tice mozemo da uvedemo sve sto se koristi u Madjarskoj kada je limitiranje rang liste u pitanju, ali to bi ubilo svu draz u igri... Zato je to ovako, to je odluka i tu nema previse prostora za diskusiju...

Sto se tice PO, lepo kazem, nacin racunanja je jasno dokumentovan... To sto si nekog rasturio, cak i to sto si mozda na svako pitanje odgovorio najbolje, ne znaci da je to dobro...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC Wildfire S
Ako neko ima oko 8-9 000 OP (odnos pobeda), 8000 PO (poena za odgovore), a trecu stavku (koja je bitna za racunanje PI) PSP 5500, znaci da ta treca ubedljivo odskace (ali unazad naravno) i ona na neki nacin limitira najbolje igrace.
Kapiram da je vama bitnija vecina igraca, a to je ona koja malo manje zna, ali ipak mislite malo i na najbolje igrace.
Ne znam sta bi promenilo, svako bi igrao sa svojim rangom. Naravno ne znaci da bi svi najbolji napredovali, neko mora i da izgubi, ali neko bi sigurno napredovao. Zanimljivije je kad igramo sa jacim protivnikom nego pocetnikom. Opet, ti pocetnici mogu da napreduju i da se pridruze najboljima.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Na svakoj listi PSP drasticno odskace od ostalih faktora...
Ne toliko drasticno kao ovde, ali ova igra je jos uvek nova, i drugacija je od ostalih...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
HTC Wildfire S
Posto je igra jos uvek nova, cenim da ce biti za godinu dana pokretanje akcije okupljanja 800 ili 1000 igraca da bi otkljucali opciju za filtriranje igraca, koje ce uticati na rangiranje.
To je i sada svima mnogo, mnogo vaznije od ove opcije koju smo dobili danas.

A dok dodje do te akcije... igrace pocetnici, dok ce najbolji da igraju jednom nedeljno, manje vise.
Ja sam negde izmedju, ja cu igrati, jer volim da sticem znanje.. ali vec mi dosadjuje nacin rangiranja. To vise necu da gledam ni da se pitam zasto je ovo ovako, ili onako.
Jedino je jasno zasto jako retko igraju oni najbolji.. ne odgovara im sistem.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Žena
Poruke 2
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Možda nisam na pravoj temi, pa izvinjenje unapred! SF, poslah ti mail pre neki dan sa pitanjem da li je moguće da prijavim još jedan nick sa svog računara.   Radi se o malo možda "neuobičajenoj" situaciji, pa ti ja to sve obrazložih tamo, ali ne dobih odgovor.  .  .   Jel moram da ti pišem ovde, i objasnim o čemu se radi, ili je odgovor ipak ne? Hvala!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 73
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Citat: dax_pfc link=topic=476833. msg8019223#msg8019223 date=1263568833
Ako neko ima oko 8-9 000 OP (odnos pobeda), 8000 PO (poena za odgovore), a trecu stavku (koja je bitna za racunanje PI) PSP 5500, znaci da ta treca ubedljivo odskace (ali unazad naravno) i ona na neki nacin limitira najbolje igrace.  
Kapiram da je vama bitnija vecina igraca, a to je ona koja malo manje zna, ali ipak mislite malo i na najbolje igrace.  
Ne znam sta bi promenilo, svako bi igrao sa svojim rangom.  Naravno ne znaci da bi svi najbolji napredovali, neko mora i da izgubi, ali neko bi sigurno napredovao.  Zanimljivije je kad igramo sa jacim protivnikom nego pocetnikom.  Opet, ti pocetnici mogu da napreduju i da se pridruze najboljima.  

i kad bi igrali sad najbolji sa najboljima pola njih bi propalo jer jednostavno ne bi mogli da odbrane 9500 na pobede. . .  ja npr.  imam 8800 na pobede i 7700 na odgovore, pa mi skoro u svakoj partiji neizvesno da li ću pobediti. . .  bolje je da ostane ovako. . .  inače, svaka čast adminima za odlično vodjenje igre.  Poz i respect
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.