Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 16:43:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Puška Vs. kutlača ~ Žene u vojsci  (Pročitano 44216 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 6s
Koristi izmeni, bez ikakve potrebe si 4 poruke napisao.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

ЗА КРСТ ЧАСНИ И СЛОБОДУ ЗЛАТНУ!!!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 289
Zastava Krusevac
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple iPhone7
... nazalost, ovaj video o zenama u Vojsci je iz nekih "nepoznatih " razloga nedostupan ...

http://www.youtube.com/view_play_list?p=4C3890BAE4210FFF&sort_field=duration#

ak oneko uspe da "provali" ,neka javi ...

... a evo i primera gde bi se zene najbolje "pronasle " u Vojsci ...

http://www.24sata.hr/index.php?cmd=show_video&video_id=115538      Smile Smile Smile

... sve ono sto sam pricao ( i cega sam se plasio) ... medjunarodni kongres "Zene u Vojsci" ... zene artiljerci, zene u mornarici, zene tenkisti .... i kao slag na tortu - prva generacija zena oficira ... pa mis'im - strasnooo!!!

http://www.naslovi.net/2006-10-06/glas-javnosti/i-zene-mogu-u-vojsku/224740

.... a evo i prvih primera konkretne obuke ... za veziste ... bitno je samo da su nokti nalakirani i da je frizurica na mestu ...

http://www.rtv.rs/sr/vesti/drustvo/drustvo/2009_08_16/vest_146320.jsp

... e bre, pa stvarno sam glup ... sad mi je tek jasno zasto zene idu u Vojsku ...

http://www.b92.net/zivot/komentari.php?nav_id=264213

... izvinjavam se na ovome ... sukcesivno pretrazujem net pa kako teme dolaze, tako ih postavljam ... medjutim , neke linkove ne mogu da postavim, jer ste ih oznacili kao spam , a bas ima dobrih slicica i tekstova ... steta ... nesto kao ocili (tacka ) com ...

[Edit by SerbianFighter: Poruke spojene u jednu]

« Poslednja izmena: 08. Sep 2009, 15:42:17 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Makijavelizam je stanje uma - sve ostalo je iluzorno!!!

Edit by chelavi1: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Koristi izmeni, bez ikakve potrebe si 4 poruke napisao.

tpku_2b, poslednja opomena. Ukoliko si zaboravio nesto da napises, a post si vec postavio, koristi blagodeti opcije "izmeni".
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 
Ako one hoce, sto da ne...Treba im obezbediti. Zena sama ce posle videti da li se zajebala ili ne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
tpku_2b

Tipujem da mogu vise od tebe pretrcati i uraditi zgibova, glumis tu nekog vojnika a ne mozes pretrcati 100 m...

Tako da nasa vojska je totalno sranje a zene u vojsci mogu raditi na vezama i na radaru i ne postoji razlog da se ne zaposle na takve polozaje.

Cak i helihopter mogu da voze a za avion ne znam dali mogu....

10. 000 legionara bi potuklo nasu vojsku koliko ih sada ima oko 40.000 kao dobar dan, jer su profesionalci 100 %...

« Poslednja izmena: 08. Sep 2009, 18:16:54 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13

Iz iskustva?

jel ocesh da opet kachim filmove o wermachtu ?  Smile Smile

Citat

Naravno da niko nece chekati naredbu ako mu je zivot ugrozen ili zivot  vojnika do njega. Ali je apsolutno nemoguce da vojnik odluchi koji je  pravi momenat da izvrshi jurish na neprijateljske redove ili neshto slichno.

ti ochigledno ne poznajesh princip komandovanja i subordinacije (ni u vojsci ni drugde  Smile ) . obichan vojnik ne naredjuje jurish ,ali sigurno nece vodnik da svakom vojniku ponaosob kaze - e ti pero trchi do onog drveta ,pa zalegni ,pa otvori vatru na ono mitraljesko gnezdo , pa kreni opet ,pa opet zalegni iza onog zbuna ,pa uzmi bombu  i.t.d. .....

jednostavno svako dobije zadatak - a kako ce da ispuni zadatak zavisi od njega i na njemu lezi odgovornost .   uostalom ,valjda si bio nekad na strazi u vojsci ...

Ako one hoce, sto da ne...Treba im obezbediti. Zena sama ce posle videti da li se zajebala ili ne.

pa nije problem shto ce ona mozda da zazali ili ne - nego shto drzava ima vojnika koji je u startu jedva 50% sposoban . a taj vojnik treba da brani sve nas ,pa chak i tebe  Smile ...
« Poslednja izmena: 08. Sep 2009, 18:44:11 od bf_109_g_6 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ako bi bio poziv za vojsku musko/zensko, tesko mogu da te vidim kao vojnika, mislim svi smo mi malo militantni ali sto ne ide ne ide.

Doduse nesto naginjem da bi bila odlican diverzant  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 

pa nije problem shto ce ona mozda da zazali ili ne - nego shto drzava ima vojnika koji je u startu jedva 50% sposoban . a taj vojnik treba da brani sve nas ,pa chak i tebe  Smile ...

Drzava je ionako totalno disfunkcionalna i mnogim poslovima se bave ljudi koji se ic ne razumeju u isti. Uostalom, ako se neka ispostavi kao skart roba koja jedva 50% sposobna za izvrsavanje odredjenih zadataka, uvek moze da se napravi sistem eliminacije..Nisi za to, cao zdravo. A kao da inace u vojsku ne idu i likovi koji imaju dve leve noge i nisu sposobni? Pa i oni ce da me ''brane'' danas sutra.

Ako bi bio poziv za vojsku musko/zensko, tesko mogu da te vidim kao vojnika

Zato sto imam 155, 48 kilograma i mrzim bilo kakav fizicki napor sem igranja, a i oruzje volim samo u igricama. Zato znam zene koje bi zajebale vecine muskaraca po pitanju snage i izdrzljivosti.

Mislim, sad su se nasli ljudi koji ce da pricaju koliko su neke zene sposobne...I ja verujem da zene nisu za to, ali svakako ne mogu na osnovu subjektivne procene braniti to nekome.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Iskreno, ne razumem potrebu zene da ide u profi vojsku. Deluje mi da su vecina njih dobri stari oportunisti (kao i u policiji). Verovatno su u proslim inkarnacijama bili muskarci i to na slicnim polozajima pa oce da udju u poznate vode. Licno, ne bih imao problem da sledim zenu, pogotovo ako se dokazala ranije da je na mestu. Ali opet PMS pa stanje nakon sto dobije mi nekako deluje kao nezgodno za, recimo, znak za juris. Znam da su ameri radili analizu pitomaca sa Vest pointa koji su kasnije postali generali sa brdom zvezdica i pojavio se obrazac da su svi imali izrazito muske crte lica - izrazena vilica, guste obrve i sl. Dakle testosteron ih je drmao dobrano. Mada i to vidim kao potencijal opasnost jer kako da znam da mu isti nije udario u glavu pa je naredio neki besmislen napad gde ce svi izginuti. No opet, statistika je takva. A zena kao prasinar jeu startu veliki minus. Vojnici danas nose pun qrac opreme - ta nece valjda kolega to da joj nosi?!
Apsolutno sam protiv!
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13

Drzava je ionako totalno disfunkcionalna i mnogim poslovima se bave ljudi koji se ic ne razumeju u isti. Uostalom, ako se neka ispostavi kao skart roba koja jedva 50% sposobna za izvrsavanje odredjenih zadataka, uvek moze da se napravi sistem eliminacije..Nisi za to, cao zdravo. A kao da inace u vojsku ne idu i likovi koji imaju dve leve noge i nisu sposobni? Pa i oni ce da me ''brane'' danas sutra.

ako su ti prozori na kuci razbijeni , ne znachi da treba da razvalish i vrata  Smile . za zene u vojsci kriterijumi su snizeni - bash da ne bi bilo eliminacije . nazalost , u pravom ratu metak nema dvostruke arshine .

shto se tiche likova sa dve leve noge - ako bash i dodje do rata ,bolje da poginu oni nego neka zena koja je inache sasvim normalna osoba - da bi se dokazala protivprirodna teza da su polovi ravnopravni .  josh gora opcija je da np neka devojka bude primljena u VA zato shto je zensko ,a neki mladic koji je sposobniji od nje ne. i onda u nekom eventualnom ratu ona pogine i ne izvrshi zadatak - koji bi ovaj mladic izvrshio .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 16:43:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.