Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 22:26:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Puška Vs. kutlača ~ Žene u vojsci  (Pročitano 44174 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Lepo rece jedan pre neki dan... Muskarac treba da ulovi divljac i donese je u kucu... zena treba da spremi tu divljac da bude jestiva Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Danas zene pucaju iz puski i love divljac i lovu ,a muskarci ih cekaju kuci za sporetom .Treba se snaci u novom dobu . Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia 
Ja znam da ce moj izabranik bolje kuvati od mene, sigurno cu naci nekog ko je na tom polju talentovaniji od mene, i ja se uopste ne bunim  Smile Meni je kul kada muski znaju da naprave bas dobro jelo.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
LG Frizider
Pa jebiga ako zivis neko vreme sam, nema torije da ne naucis nesto da spremas makar i metodom slucaja Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia 
Nenene, ne shvatas, znam ja da spremam, ali ja spremam samo da bih eto, imala nesto da jedem..Meni je gotivno kad neko uziva kad sprema hranu, neko ko na to gleda kao citavu jednu vestinu i umece, i skroz mi je to privlacna osobina kod muske osobe  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
LG Frizider
Pa jebiga ne dodje svima stalno da uzivaju i seckaju 3 sata Smile

Par puta nedeljno a to par mislim na 2 bukvalno Smile te cak uhvati i taj trip pa seckas pa dinstas, onda odes u maksi ili slican trip pa biras sir, zacine dal ovaj onaj trt mrt pa i sam sebi ako ne spremas za vise ljudi da aranziras i tako to, al sve to naravno ni u ludilu svakodnevno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

ЗА КРСТ ЧАСНИ И СЛОБОДУ ЗЛАТНУ!!!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 289
Zastava Krusevac
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple iPhone7
tpku_2b

Tipujem da mogu vise od tebe pretrcati i uraditi zgibova, glumis tu nekog vojnika a ne mozes pretrcati 100 m...

Tako da nasa vojska je totalno sranje a zene u vojsci mogu raditi na vezama i na radaru i ne postoji razlog da se ne zaposle na takve polozaje.

Cak i helihopter mogu da voze a za avion ne znam dali mogu....

10. 000 legionara bi potuklo nasu vojsku koliko ih sada ima oko 40.000 kao dobar dan, jer su profesionalci 100 %...

... da si ti meni ziv i zdrav ... vidim da o Vojsci pojma nemas, a o meni ne mozes tako da pricas, jer me , kao prvo - ne poznajes,  a kao drugo, i da me poznajes, znao bi da sam pre skoro 15 godina bio u najjacoj Vojnoj instituciji u ovom delu Evrope kao redovan student ... to sto ti pricas da je disciplina ispiranje mozga je totalna nebuloza, jer da, kao sto neko vec rece, imas iole predstave o Vojsci kao organizaciji uopste, kao i sistemima funkcionisanja u istoj, znao bi da Vojska nije ono sto vidis na B92 i americkom filmovima ... ali, izgleda da si se ti prejeo eurokrema i mekog hleba , zavaljen u nekoj fotelji za internetom, i da ti je secer udario u glavu , pa se tu sad nesto brecas ... a ako ikada odlucis da ides u redovnu Vojsku, javi mi da ti sredim da dodjes kod mene na pesadijsku obuku ... cisto da vidimo koliko zgibova, sklekova i trbusnjaka radis ... o trcanju necu ni da pricam ... naravno, imam za tebe jos jednu lepu vest - po novom jelovniku u vojsci ce biti i euroblok za marendu, tako da ces moci da se prisetis civilnih dana ... naravno, par puta nedeljno ...
   A sto se zena u Vojsci tice, ostajem pri svom stavu, jer sam ih video u praksi ... bas me interesuje ime zene koja ce da vozi tenk , lii da bude komandir tenka ... a sto se aviona tice, znam da ih voze, i da su '99.-te vozile upravo zene , i to uglavnom Turkinje ... ima ih i u americkoj Vojsci ... mada, kao sto i sama tema glasi - KUTLACA JE ZAKON!!!
« Poslednja izmena: 11. Sep 2009, 23:06:46 od tpku_2b »
IP sačuvana
social share
Makijavelizam je stanje uma - sve ostalo je iluzorno!!!

Edit by chelavi1: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Mada, mada...
Sad sam se nesto prisetio kako je Sun Zu napravio vojnike od konkubina, glumica, sluzavki i sl. i porazio mnogo vece carstvo (dobro, pre svega brilijantnom taktikom i strategijom). Motiv je najbitniji kod vojnika. "Ne bije boj svijetlo oruzje no srce  u junaka.."
Tako da menjam svoj iskaz u:
Ne zene u vojsci u uslovima mira, ali itetekako da ako se same prijave silno motivisane. Pogotovo za rat gerilskog tipa...
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
LG 4X HD
tpku_2b

Tipujem da mogu vise od tebe pretrcati i uraditi zgibova, glumis tu nekog vojnika a ne mozes pretrcati 100 m...

Tako da nasa vojska je totalno sranje a zene u vojsci mogu raditi na vezama i na radaru i ne postoji razlog da se ne zaposle na takve polozaje.

10. 000 legionara bi potuklo nasu vojsku koliko ih sada ima oko 40.000 kao dobar dan, jer su profesionalci 100 %...

... da si ti meni ziv i zdrav ... vidim da o Vojsci pojma nemas, a o meni ne mozes tako da pricas, jer me , kao prvo - ne poznajes,  a kao drugo, i da me poznajes, znao bi da sam pre skoro 15 godina bio u najjacoj Vojnoj instituciji u ovom delu Evrope kao redovan student ... to sto ti pricas da je disciplina ispiranje mozga je totalna nebuloza, jer da, kao sto neko vec rece, imas iole predstave o Vojsci kao organizaciji uopste, kao i sistemima funkcionisanja u istoj, znao bi da Vojska nije ono sto vidis na B92 i americkom filmovima ... ali, izgleda da si se ti prejeo eurokrema i mekog hleba , zavaljen u nekoj fotelji za internetom, i da ti je secer udario u glavu , pa se tu sad nesto brecas ... a ako ikada odlucis da ides u redovnu Vojsku, javi mi da ti sredim da dodjes kod mene na pesadijsku obuku ... cisto da vidimo koliko zgibova, sklekova i trbusnjaka radis ... o trcanju necu ni da pricam ... naravno, imam za tebe jos jednu lepu vest - po novom jelovniku u vojsci ce biti i euroblok za marendu, tako da ces moci da se prisetis civilnih dana ... naravno, par puta nedeljno ...
   A sto se zena u Vojsci tice, ostajem pri svom stavu, jer sam ih video u praksi ... bas me interesuje ime zene koja ce da vozi tenk , lii da bude komandir tenka ... a sto se aviona tice, znam da ih voze, i da su '99.-te vozile upravo zene , i to uglavnom Turkinje ... ima ih i u americkoj Vojsci ... mada, kao sto i sama tema glasi - KUTLACA JE ZAKON!!!

Nemoj srati, leba ti. Svaka tvrdnja da je nasha vojska dobro organizovana je smeshna, a sistemi funkcionisanja u vojsci podjednako smeshni, svode se na to da potchinjeni zazire od nadchinjenog i izdrkava se na onoga koji je podchinjen njemu. A komandni lanac se svodi na igru gluvih telefona.
Ja to sa pozicije nekoga ko je proshao peshadijsku obuku, chisto da ti napomenem. A stajati sa strane i naredjivati da se rade sklekovi ili da se trchi je lako, a u mojoj cheti nijedan vodnik nije mogao da trchi niti da uradi vishe sklekova od prosechnog vojnika iz chete.
Chetni stareshina je imao nadimak salama jer je uhvacen kako krade iste iz magacina a kapetan je bio klasichan alkoholichar.
Na vrlo zahtevnom terenu, u maltene ratnim uslovima u zoni bezbednosti na granici sa Kosovom, moj drugar , snajperista je dobio pushku sa 90% oshtecenom cevi, neupotrebljivu. A ja sam glumio pomocnika na 84-ci iako sam obuchen za neshto sasvim drugo, nishandzija na bst-u .
Kao shto rekoh na pochetku...nemoj srati.
« Poslednja izmena: 12. Sep 2009, 11:37:44 od arlekin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

ЗА КРСТ ЧАСНИ И СЛОБОДУ ЗЛАТНУ!!!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 289
Zastava Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple iPhone7
tpku_2b

Nemoj srati, leba ti. Svaka tvrdnja da je nasha vojska dobro organizovana je smeshna, a sistemi funkcionisanja u vojsci podjednako smeshni, svode se na to da potchinjeni zazire od nadchinjenog i izdrkava se na onoga koji je podchinjen njemu. A komandni lanac se svodi na igru gluvih telefona.
Ja to sa pozicije nekoga ko je proshao peshadijsku obuku, chisto da ti napomenem. A stajati sa strane i naredjivati da se rade sklekovi ili da se trchi je lako, a u mojoj cheti nijedan vodnik nije mogao da trchi niti da uradi vishe sklekova od prosechnog vojnika iz chete.
Chetni stareshina je imao nadimak salama jer je uhvacen kako krade iste iz magacina a kapetan je bio klasichan alkoholichar.
Na vrlo zahtevnom terenu, u maltene ratnim uslovima u zoni bezbednosti na granici sa Kosovom, moj drugar , snajperista je dobio pushku sa 90% oshtecenom cevi, neupotrebljivu. A ja sam glumio pomocnika na 84-ci iako sam obuchen za neshto sasvim drugo, nishandzija na bst-u .
Kao shto rekoh na pochetku...nemoj srati.

To sto si ti prosao pesadijsku obuku u nekoj levoj kasarni, ne znaci da si vojnik ... kao prvo, to sto su podoficiri bili mlakonje je jedno, a vojnik treba da kao individua bude dovoljno zreo i inteligentan da ne potpada pod uticaj losih individualnih navika drugih ljudi  ... kao drugo, to da li je neko alkos ili ne, nisi sposoban niti nadlezan ti da procenjujes ... i kao trece, ti si tamo samo obican guster koji je tu na odredjeno vreme da bi slusao naredjenja ... kada budes zavrsio neku vojnu skolu, onda ces moci da pricas o necemu, ovako pokrij se po usima i idi da spavas ... ovo je ionako vec previse za tebe...
IP sačuvana
social share
Makijavelizam je stanje uma - sve ostalo je iluzorno!!!

Edit by chelavi1: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 22:26:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.