Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 14:48:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Puška Vs. kutlača ~ Žene u vojsci  (Pročitano 44322 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
HTC One
Citat
Tvoja kuca je tvoja svetinja

Svetinja je zivot .
Kao i mentalno zdravlje.
Ti verovatno tako pricas jer nisi doziveo rat i uzeo pusku u ruke.

A ti fizicki zivot i licni integritet razdvajas?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Ja pod licnim integritetom podrazumevam da mi je vazniji moj zivot i zivot moje porodice nego kuca i takozvana odanost naciji(koja zapravo ne postoji osim u nasim glavama).Nista to nije vredno ljudskog zivota.
Posteni ljudi u ratovima u bivsoj sfrj su na prvo mesto stavili patrotizam pa ih evo sada (ukoliko su preziveli )bez igde icega,muce se i potucaju ,lece od depresije ,zive na ivici bede.Ja sam sigurna ,100% sigurna, da se napravi anketa i postavi pitanje patriotizma ljudima u Bosni i Hrvatskoj ,bez obzira na naciju-99% ljudi ce ogorceno reci da patriotizam ne postoji i da im vise ne bi palo na pamet zaduziti pusku zarad ostvarenja tudjih ciljeva.
Nemas pojma o cemu pricas ali ja te razumem jer je to skroz ok i posteno da tako razmisljas .Kapiram da si od onih tipova sto ne uce na tudjim greskama vec na svojoj kozi ,sto ti zaista ne zelim .
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
LG Frizider
Citat
100% sigurna, da se napravi anketa i postavi pitanje patriotizma ljudima u Bosni i Hrvatskoj ,bez obzira na naciju-99% ljudi ce ogorceno reci da patriotizam ne postoji i da im vise ne bi palo na pamet zaduziti pusku zarad ostvarenja tudjih ciljeva.

100% Smile

E o temi, kakve bre crne zene vojnici?! Zena treba da je bolnicarka, negovateljica ratika, pa kad te pukne adrenalin, testosteron, kursum i na ivici svesti dok gledas polako odsutan nebo i cekas vreme kad ces tamo otici, pojavi se zensko lice sa brdo zavoja i pain killera i brizno te previje uz reci nade i optimizma. Jok, ti taman vidis zena iznad tebe i nasmejes se a ona desert eagle pa te sroka u vugla?! Smile Nema logike Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
HTC One
Citat
Ja pod licnim integritetom podrazumevam da mi je vazniji moj zivot i zivot moje porodice nego kuca i takozvana odanost naciji(koja zapravo ne postoji osim u nasim glavama).Nista to nije vredno ljudskog zivota.

Zanemari trenutno naciju (i ne pricam o naciji, nacija i drzava nije isto), ti si citirala deo o kuci/stanju, moje nadovezivanje o integritetu je u vezi sa tim.

Za mene je fizicki zivot i licni integritet neodvojiv. Tvoja kuca jesi ti, sve u njoj je tvoj zivot, to je ono sto si stvarao, u sta si ulagao, zasta si se obrazovao... ne gledaj to kao "cetiri zida", naravno da ljudi menjaju lokacije, pricam o tvom i samo tvom kutku. I opet ponavljam, primer kradje - nije sustina u materijalnom gubitku, sto ce neko da ti pokupi sve pare, namestaj, tehniku... sve sto se parama moze kupiti nije vredno zivaca, to je moja filozofija... ja govorim iz ugla da neko tim cinom tebe negirao kao zivo bice, potire te... a ziveti kao ljustura, kao sklop organa, kostiju i krvi nije zivot... zivot je bas ona individua, onaj duh u tebi koji taj neko ponistava i omalovazava. On ti porucuje - ti si zivi mrtvac, sve sto si ti stvarao i sve tvoje napore i trud ja sam uzeo za sebe za 2 minuta, bez muke i truda.

Ne znam da li me razumes, ova moja prica nije o junacenju, suludim idealima ili zastiti materijalnih dobara, ovo jeste stvar zivotnosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Razumem te skroz i zato ne palamudi !
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
[
Ti si verovatno proshao sva ratishta od Slovenije do Kosova. Odakle ta ideja da ljudi idu u "civiliku" zato shto su pichke ?

ne znam stvarno zashto se stalno pomalja ta konstatacija  Smile Smile .... verovatno je potpuno bez osnova ..... Smile Smile Smile Smile

Citat
Narodna vojska je uvek kroz istoriju bila go K, i samo profesionalna je ona prava.

naravno da je srpska vojska u 1.sv.ratu bila go K ....  takodje i nemachka vojska u oba rata , vojska sev.vijetnama .... pa chak su i amerikanci i englezi nekako u oba sv.rata koristili ne profoseionalnu nego regrutnu vojsku ... bash chudno ....  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 101
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
ja sam da zene treba da budu ravnopravne pa cak i u toj sveri, tako da zene treba da idu u vojsku, svi treba da smo jednaki, musko, zensko, u cemu je razlika?
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
musko, zensko, u cemu je razlika?
Hm... pa kako da ti kažem...?
Muškarci imaju pišu, i malo drugačije hromozome... Ne mogu da imaju menstruaciju, ne mogu da rode, nemaju grudi, maljavi su više nego žene... bolji su vozači.  Smile

Žene imaju jajnike, matericu, širu karlicu... bolje su u diplomatiji.  Smile

Ti si ono pitao u čemu je razlika?!  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
Žene imaju jajnike, matericu, širu karlicu... bolje su u diplomatiji.

A sira jezicina i siri smisao za zvocanje ? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
To ne važi za sve žene.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 14:48:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 5.364 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.