Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Punto za stari automobil i 5.999 evra  (Pročitano 32742 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
HTC Tattoo
a mozes da kupis i polovnog mitsubishi charismu za 5000 eur i nadzivece 3 nova punta.
Jaka kupovina,usrećiće se. Smile

Inače,mitsubishi je poznak kao auto koji je popularan,drži cenu,jeftini delovi i brzo se prodaje. Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
tacno sam znao da ces ti da se javis.  Smile
zasto bi neko prodavao japanca, kada je vecan delovi jesu skupi ali traju 3 puta duze od WVovih. tako da ispadne jos i jeftinije. inace vise volim nissan.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
HTC Tattoo
zasto bi neko prodavao japanca, kada je vecan delovi jesu skupi ali traju 3 puta duze od WVovih. tako da ispadne jos i jeftinije. inace vise volim nissan.
Pošto si toliko pametan kaži mi 5 radnji gde mogu da se uzmu delovi za taj auto,ti bre čoveku preporučuješ da kupi polovan auto kojoih ima 3 u Srbiji ima 1 majstor,i u oglasima na svaka 3 meseca se pojavi po jedna carisma i tu niko neće da kupi,nov auto,garancija,koga boli qrac za izđanđali japanac koji je prešao boga oca. Smile

Nemaš ti veze oko automobila,da imaš ne bi mu to preporučivao,šta si ti njemu preporučio,a još te za carismu niko i nije pitao he,he,he Verovatno bi da mu zavališ tvoju koju oglašavaš od prošle godine i niko ti se nije javio,ako oćeš zamenu za kišne gliste pa da pravimo kombinaciju. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 584
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
evo ja nisam dao stara kola jer dosta ljudi jos uvek ceka na potvrdu od hiljadu evra, pa sam uzeo subvencionisani kredit drzave sa godisnjom kamatom od 4,5% umesto 12% i dobio sam novog Punta.
Naime, rec je o benzincu 1.2 motor bez metalik boje i stvarno sam prezadovoljan. Mogu reci da su u toj klasi sigurno jedna od boljih kola.
Naime, Zastavu 10 su skalapali kako su znali i umeli, a sada je u KG-u 90 Italijana koji kontorolisu rad i nadizru sklapanje i kazu da je monogo bolje uradjen Punto nego Zastava 10.
Toliko od mene.
Ako neko ima neko pitanje nek pita!
Pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Fuck the rest, Skoda's the best ! ! !

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 235
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6500 slide
Cestitam!
Koja oprema??

Meni licno nije jasno o cemu su ljudi iz Fiata razmisljali kada su sastavljali opreme...
Osnovni model je dno dna, mislim da nisu nista vise mogli da skinu sa liste Smile

A sa druge strane, Punto sa " ful " opremom kosta malo ispod 10.000e, isto kao i Fabia Ambiente sa 1.2 motorom...
Fabia ima bolji motor, kvalitetnija je, sigurnija, udobnija, prostranija... ali ljudi ipak uzimaju Punta ( tj z10 ) umesto Fabie Smile bzv...
Jedino sto "izvlaci" Punta je staro za novo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 584
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Od opreme ima sve sem ABS. Znaci, klimu, podizace, maglenke, branik u boji kola, metalik boju, zadnje pojaseve, air bag za vozaca i suvozaca itd...Mozda sam nesto zaboravio. Ovako kosta 8500, a sa ABS-om, kao sto ti kazes, priblizno 10000!
Ja sam apsolutno zadovoljan.
Pa u pravu si za Fabiu, ali ja ovo otplacujem 6 god uz ratu od 140e mesecno, ali sa manjom kamatom!
A moram se sloziti sa tobom za osnovnog Punta, ima samo toliko da moze da ide!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
Pošto si toliko pametan kaži mi 5 radnji gde mogu da se uzmu delovi za taj auto,ti bre čoveku preporučuješ da kupi polovan auto kojoih ima 3 u Srbiji ima 1 majstor,i u oglasima na svaka 3 meseca se pojavi po jedna carisma i tu niko neće da kupi,nov auto,garancija,koga boli qrac za izđanđali japanac koji je prešao boga oca. Smile

Nemaš ti veze oko automobila,da imaš ne bi mu to preporučivao,šta si ti njemu preporučio,a još te za carismu niko i nije pitao he,he,he Verovatno bi da mu zavališ tvoju koju oglašavaš od prošle godine i niko ti se nije javio,ako oćeš zamenu za kišne gliste pa da pravimo kombinaciju. Smile Smile Smile
mora da si ograniceniji no sto sam mislio  Smile
znaci postoje i ovlasceni servisi, ne idu svi kod divljaka koji ima garazu.
inace vozim EVO VII  Smile
edit
i nije na prodaju  Smile
« Poslednja izmena: 20. Jun 2009, 01:40:35 od gottago »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
HTC Tattoo

mora da si ograniceniji no sto sam mislio  Smile
znaci postoje i ovlasceni servisi, ne idu svi kod divljaka koji ima garazu.
inace vozim EVO VII  Smile
edit
i nije na prodaju  Smile
Poenta je da je lik pitao za novi auto,a ti mu predlažeš neke tinejdžere kojih stvarno nema po našim ulicama,inače,u evropi ta carisma je izuzetno slabo prodavana,zato ih i nema mnogo,čisto da znaš,i čim on pita za nov punto,znači,da ga neki polovnjaci ne interesuju,tako sam mogao da mu kažem uzmi mercedesa slona 91 godište sigurno će da sahrani 5 puntića,nije skuplji,a sigurno je bolji. Smile Smile Smile

I pošto toliko hvališ mistubishi,čiji beše ono dizel koriste u novim automobilima.Toliko o uspešnoj fabrici. Smile

I lepo što imaš evo VII  Smile Smile Smile

I jel se raduju ovi u ovlašćenom kad te vide sa tim autom,svrbe ih levi dlanovi danima pre toga he,he,he

Ajde razveseli nas nekim cenama,kaži mi koliko je za njega set kvačila,a ja garantujem da nije ispod 1500-2000 evra.
« Poslednja izmena: 20. Jun 2009, 02:04:42 od diletant »
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
dobro ajd  Smile

vozim samo benzince.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
HTC Tattoo
Bato to je hrabrost voziti kod nas,jeste sve,auto ide razbija i sve,ali održavanje,još ako ubijaš kilometražu.

Ali,ponovo auto je baš dobar,svaka čast. Smile Smile Smile

Ja ne znam koliko bocko plaća održavanje za njegov subaru,moram da ga pitam za cene,ali sve te posebne edicije i verzije su izuzetno skupe za održavanje.
« Poslednja izmena: 20. Jun 2009, 02:07:04 od diletant »
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.