E sledeci put kad budu u blizini, zovem pa idemo zajedno, imam vrlo ubedljive metode navodjenja ljudi da idu na koncerte, uvek upale :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
E sledeci put kad budu u blizini, zovem pa idemo zajedno, imam vrlo ubedljive metode navodjenja ljudi da idu na koncerte, uvek upale :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dogovor pao, platis svirku i nagovorila si me istog momenta :-p
Od relativno novijih grupa... Ko sluša Six Pack, mora da voli i Čoveka bez sluha... pjesme Bajka, Peron dva, Dosadan dan, Ništa mi staro ne nedostaje,... Mislim da sad izlazi inovi album, to treba ispratiti.
Atheist Rap - suvišno je trošiti riječi. Meni omiljene pesme su Zapadna Evropa, Fatamorgana, Revanšizam, Takav je život,... uh ma zajebano je nabrojati sve.
Hladno pivo - legende. Jeste da sviraju sve mekše i mekše stvari, al opet,... Ljudi su fantastični. Izdvajam: Pijan, Supermen, Pitala si me, Ne volim te, Samo za taj osjecaj, Pjevajte nešto ljubavno (postoji i istoimeni film koji stvarno vrijedni pogledati).
KBO! - njih sam relativno skoro počeo intenzivnije da slušam, odlični su. Pesme Samoća, For ever punk i obrada Bacila je sve niz rijeku su f-a-n-t-a-s-t-i-č-n-e.
Trula koalicija - Sjajni tekstovi, često hardkor zvuk. Rodi mi gomilu debila, Zašto ubijaju pse i Krv mi šiklja iz prerezanih vena su odlične pjesme... Malo mi je krivo kad vidim na fejsbuku da neko objavi Alkoholičarku i odna pršte lajkovi, a niko pesmu i ne presluša. Uglavnom, dosta ironije u pesmama, jako ih cenim.
Novo bežanijsko groblje (NBG) - grupa koja ne svira duže vreme, koliko znam. Na YT ima dosta njihovih pjesama, stvarno su fantastični i jako mi je žao što ih više nema. Obrada Marijane je sjajna, Prodane duše odlične, Hoću da budem sam je pjesma koja nosi ogromnu energiju.
KUD Idijoti - tu i mi :D Imaju milion dobrih pjesama, ali obrada O bella ciao je nešto što je rečima teško opisati. Dalje, svima su poznate Glupost je neuništiva i Ja sjećam se... manje poznate pjesme su Jebem ti rat (obavezno poslušajte, ako je neko uopšte došao do ovog dela mog posta, kao i Nema više snifera)... Baš pre neki dan pročitah da pevač Tusta ima rak grla, ali turneju nastavljaju bez njega, u Beogradu su u maju. Tusta, izdrži!
Ritam nereda - stvano je glupo izdvojiti i jednu njihovu pesmu ali ajde recimo svima dobro poznate Putt beznađa i sećanja. Bend kojim Srbija može da se ponosi. Novi album me malko razočarao. Da je to napravila bilo koja druga grupa, to bi bio album godine, al od Ritma se očekuje više (mada mogu da zamislim kakve su šutke uz Masu kritičnu :D ) Goblini - Neću trošiti reči. Moji favoriti. Goblini jednostavno nemoaju lošu pesmu i zato neću ni jednu izdvojiti. Jedva čekam 28. maj aaaaaaa :D
Da ne davim više, ima još mnogo dobrih grupa, recimo Vrisak generacije, a od mladih i perspektivnih recimo Posno Prase i Crveni Karton, Super sa karamelom (za lepši pol)... Dakle, ima dobrih stvari, kvalitetnih grupa... Fali samo jaka propaganda da oni isplivaju i da ljudi konačno počnu da slušajupravu muziku. :[115]:
« Poslednja izmena: 21. Apr 2011, 16:04:20 od ognjen91 »
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.