Sramota da nisam spomenuo Direktore, stvarno odlična grupa. Baš sam se obradovao kad sam vidjeo ovu temu, jer znam da nisam jedini koji sluša ovo sranje :P (šala naravno)... Bilo bi fino da tema zaživi, da se ne završi na par postova. Zovite članove koji slušaju Punk u svim varijantama.
I da nastavimo, Pekinška patka. Oni zaslužuju duži post, pošto se može reći da su naš prvi punk bend. Kad se vrati neki bend koji nije svirao 30 godina, obično bude neka srednja žalost. Al ovi matorci praše. Bio sam na koncertu u SKC-u prošle godine i nikad mi bolje u životu nije bolje bilo. Čonta je nevjerovatan lik, teško je objasniti način na koji prenosi svoju energiju publici. Pesma sa kojom su počeli i ušli u legendu je vjerujem svima poznata
E sad uporedite Stojnićev šlager sa ovim. Dalje, meni omiljena, ali i pjesma sa kojom sam zarazio užu i širu okolinu
Po Čontinim riječima, u njihovo vrijeme su većina bili ljudi koji idu u diskoteke, ali i rokeri (bila su to srećnija vremena), ali su se ženske palile na pankere. Sljedeću pjesmu je Čonta malo prepravio, shodno vremenu, ubacio je "poderimo folk"
Zarazno u pičku materinu. Mama, mama, gotova je stvar, biću panker ja...
Kako se danas poštuje Patka:
"Moja mala obožava Travoltu, a ja svoga profesora Čontu... Hej moja mala gde si sad?" :mrgreen:
I poslednju pesmu u ovom postu ću posvetiti jednom članu koji će nam se nadam se pridružiti na temi
Pozdrav i nema stajanja! Ima još dobrih grupa da se pročešlja, od Partibrejkersa do nekoh manje poznatih
« Poslednja izmena: 25. Apr 2011, 00:22:36 od ognjen91 »
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.