Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pucnjava na policiju u Dalasu na protestu protiv terora policije  (Pročitano 17713 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 628
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 47.0
ne pise koji je procenat crnaca...

drugi nisu bitni?

vidis kako lako upadnes u septicku
« Poslednja izmena: 11. Jul 2016, 19:27:42 od IdiDada »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.84
mob
Ericsson jeste
U zemlji Srbiji je osnovna skola zakonom obavezna. Za belce, crnce, rome i sav ostali zivalj. Tako da nema sta da imas ili nemas para, saljes dete u skolu i to je to.
tako je, pošto je to taako jednostavno  Smile nije kao da treba davati para za knjige i kojekakve druge gluposti  Smile
i ja pitam onda, šta i ako nekim čudom završi tu osnovnu školu? šta dalje?
zapanjujuće je,užasavajuće i poražavujuće takvo rezonovanje. ili se pravite ludi tj rasisti ste pa samo tražite nekakvu ''logiku'' u tome što su romi tu gde jesu da ne ispadne da ste vi loši ljudi il šta već, ili ste stvarno tolko ograničeni
« Poslednja izmena: 11. Jul 2016, 19:27:25 od abenaz »
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 31.0
ne pise koji je procenat crnaca...sigurno je blizak ovom procentu...

zamisli da je u srbiji policija prosle godine ubila 25 ljudi...

Vise belaca ubije policija u USA nego crnaca.

50% su belci
27% crnci

Inace black on black crime u jenoj godini odnese vise zivota nego da ih policija roka ovim tempom 40 godina.
« Poslednja izmena: 11. Jul 2016, 19:29:54 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 601.6.17
mob
I-mate 30 Pro
ja sam govorio cime se bave...bez karakterizaije...dal je to super ili ne...

neko mora to da radi...vi reciklirajte pa nece niko skupljati papir..
http://
ne pise koji je procenat crnaca...sigurno je blizak ovom procentu...

zamisli da je u srbiji policija prosle godine ubila 25 ljudi...

Vise belaca ubije policija u USA nego crnaca.

50% su belci
27% crnci

znaci belci veci kriminalci od crnaca...nasilnici ubice...sve sto ide uz to...
« Poslednja izmena: 11. Jul 2016, 19:30:34 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Ne, procentualno su crnci daleko vise ogrezli u kriminal, obzirom koliko ih ima u americi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
mob
LG Frizider
Mi da recikliramo!? Znaci i taj leb da im otmemo Smile

Al dobro, imacemo ustedjevinu 10000 sa 18 godina...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 601.6.17
mob
I-mate 30 Pro
a...e onda nista... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.106
tako je, pošto je to taako jednostavno  Smile nije kao da treba davati para za knjige i kojekakve druge gluposti  Smile
Ako nemas pare i na socijali si postoji program za besplatne udzbenike i kojekakvi fondovi. Prilicno sam siguran da im se to kao romima obezbedjuje kroz razne fondove. Cak u mojoj skoli postoji specijalni savetnik koji radi sa istima i prima platu kao takav.

Citat
i ja pitam onda, šta i ako nekim čudom završi tu osnovnu školu? šta dalje?
Mozda zavrsi osnovnu pa neku srednju. Pa nadje neki posao mesto da ide da vuce karton. Druga stvar je sto skola pruza dosta vise od samog obrazovanja. Pa ce se mozda druziti sa ostalom decom pa i ta deca shvate da je i to samo dete a ne ciga koji prosi na ulici. Mislim, nazivas druge ljude rasistima a polazis od pretpostavke da to dete nema druge mogucnosti nego da valja karton i bakar od sedme godine zivota i da mu skola ne treba. Ko je onda ovde rasista?  Smile
« Poslednja izmena: 11. Jul 2016, 19:46:00 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1963
OS
Mac OS X v: 10.8.5
Browser
Safari 537.75.14
Pa ni u sportu nema Roma. Mrzi ih da treniraju.....

Al realno koji ce im kurac skola kad imaju karton. I trubu.
Skroz si kvalifikovan da budes roditelj jednog Roma....

samo se ti tripuj da si super...

kako nema u sportu...borilacki sportovi...

oni nicim nisu privilegovani...uvek su delili sudbinu srpskog naroda...posle jevreja i njih sledeci smo mi...

pa ti vidi...
inicio, koliko ja znam u Srbiji je odavno na snazi pozitivna diskriminacija. Mlad Cigan, koji zeli da upise faks, mislim da ima debele privilegije na upisu, cak kazu da ni ne polazu prijemni, pa ti vidi!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.84
mob
Ericsson jeste
Citat
Ako nemas pare i na socijali si postoji program za besplatne udzbenike i kojekakvi fondovi. Prilicno sam siguran da im se to kao romima obezbedjuje kroz razne fondove. Cak u mojoj skoli postoji specijalni savetnik koji radi sa istima i prima platu kao takav.
dobro
Citat
Druga stvar je sto skola pruza dosta vise od samog obrazovanja.
  Smile reci mi da se zezaš kmeee
pa škola ne pruža NI obrazovanje a kamoli NEŠTO ''VIŠE'' od toga :SS škole ( i fakulteti,a i sve drugo kad razmislim haha) u srbiji su najblaže moguće rečeno dno dna u svakom mogućem smislu
Citat
Pa ce se mozda druziti sa ostalom decom pa i ta deca shvate da je i to samo dete a ne ciga koji prosi na ulici.
tako je, samo što se takve stvari MOOŽDA i dešavaju ali samo i isključivo u crtanim filmovima
Citat
Mislim, nazivas druge ljude rasistima a polazis od pretpostavke da to dete nema druge mogucnosti nego da valja karton i bakar od sedme godine zivota i da mu skola ne treba.
nije to nikakva pretpostavka nego činjenica. lako je tebi (a i meni,i drugima koji imaju minimum sasvim solidne uslove za život) da sediš na svojoj fotelji i ispijajući kafu kenjaš kako neko ''i može i trebalo bi da radi nešto drugo sem toga što radi'' i lupećeš o ''lenjosti'' ''ko im/mu je kriv'' i druge ignorantne fraze, ali kad bi malko pokušao da se staviš u tuđu (u ovom slučaju cigansku) kožu,da fazon moraš da kalkulišeš dal ćeš imati za bar jedan obrok dnevno, još ako imaš i decu itd itd da ne nabrajam sve,garantujem ti da bi ti poslednje na pameti bilo takozvano ''obrazovanje'',dal ćeš da pošalješ decu u školu ili ne i slične gluposti

Citat
Ko je onda ovde rasista?
ti, hkj, ravendark i ostali (skoro svi na ovoj temi O.o ) koji pišu svakakve nebulozne odvratnosti o ciganima i crncima pozivajući se (u drugom slučaju) na nekakvu imaginarnu i nebitnu ''statistiku'' (''uuu statistika kaže da su 99 % veće šanse da crnac ubije bebu nego belac;statistika kaže ovo statistika kaže ono'') (a svi znamo da ''statistika'' blaaaaaage veze nema sa stvarnim stanjem (kao npr kad vučić ili tako neko kenja kako je statistika fenomenalna ali svaka normalna osoba zna da očajno živimo))   pokušavajući tako da prikrije ili opravdava svoje predrasude i rasizam
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.