Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pucnjava na policiju u Dalasu na protestu protiv terora policije  (Pročitano 17655 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 47.0
Sa obzirom kakve su chamuge, i ja bih prvo pucao pa onda pitao.  Sve zavisi gde se nalazis. Ako si u Detroitu, Atlanti, Chikagu, Majamiju, LA, Oakland itd, svuda gde su chamuge, ne prodje dugo vremena dok ne postanes oprezan i brze reagujes, a takav je i trening.

OK ajde razumem ovog sto su roknuli u Baton Ruzu to je stvarno geto geto geto geto, ali iskreno onda su ti policajci killing squad a ne neko ko odrzava red i mir. Shoot first ask questions later je kul da su u Iraku ili Libiji i da trci ahmed sa dva AK-a.

Evo ovaj belac gore, nije saradjivao 100% ali da li su morali da ga roknu, cak i kada je pao i videli mu obe prazne ruke, ne znam, stvarno je bolesna drzava gde se dogadjaju takve stvar.
Pa sa ozbzirom sa kakvim zivotinjama rade, nije ni cudo sto su takvi i postali.

U USA ako te zaustavi pandur, slusaj sta te pita, i postuj sta zahteva od tebe.

Ne zaleci se, ne sakrivaj ruke, ne potezi nozeve i pistolje, i ne odupiri se, i bices ok.  Ali chamuge ne rade nista od toga, i jos u inat rade stvari, pa nije ni cuddo sto ih izbuse.

Na jednom od mojih poslova sam vec imao par puta da su chamuge zapocinjale kavgu, i dodje njih tako 3-4 i jedan pocinje da se gura, preti i vice da vadim oruzje da ga upucam, dok njegovi pajtosi chekaju da izvucem oruzje da bi oni otvorili vatru.

Ko nije bio medju crncima u Americi ne moze da prica nista.  Meni je fascinantno da su ovi crnci iz Afrike normalniji od ovih iz USA.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
A sta kazes na ovo npr??

Jel i ovaj chamuga isto?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 47.0
Jel mu lepo pandur rekao da spusti prozor a posle da izadje iz vozila? Jeste. Dakle, sto je trazio to je i dobio.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
Zanimljivo, jer po zakonu to ne moras da uradis. Iskreno veca ste divljina nego sto je ovde ikad bila.

Ovo je nova definicija trigger happy   Smile Smile Smile

Kakvi imbecili vas cuvaju
« Poslednja izmena: 14. Jul 2016, 23:16:52 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
Ovo je jedna od onih tema gde svako pokušava da kao uzrok problema navede samo jedan faktor, a istina je da je zapravo ovo rezultat mnogo faktora i okolnosti.

Po mom mišljenju, uzroci ovakvog stanja su :

mentalitet divljeg zapada koji Ameri i dan danas gaje (što lepo reče Anea) ;
militarizacija američke policije, koja za rezultat uvek da i ''militarizaciju'' (još veće ludilo) društva i kriminala ;
sami američki policajci i njihove procedure, koje kao da su stvarane tako da i obično privođenje nasilnog muža stvara tenziju ko da hapse Bin Ladena (za razliku od naših, koji sa dve tri patrole uleću, obaraju i privode koga god treba) ;
američki mentalitet i sklonost ka ''pravnom izdrkavanju'' (onaj fazon - kako je gospodin Kriminalac mogao da zna da kuca policija ako 2 od 20 policajaca nisu imali ispisano ''POLICE'' na sebi... i tako te kvarne fore kojima pribegavaju i krimosi i policija) ;
propaganda i proseravanje medija, koji u Americi služe samo i samo da bi ispirali mozak i non stop dizali paniku oko svega ;
NVO i razni ''aktivisti'' koji se šatro bore za pravdu a samo srozavaju društvo i poredak oko sebe ;
same čamuge (ne crnci, nego čamuge, onaj njihov brojniji i odvratniji deo), kojima je maltene postala tradicija da se prema belcima, a posebno prema bilo kakvom obliku vlasti (pa čak i ako tu vlast čine upravo crnci) ponašaju ko poslednje svinje i ološi.

Dakle mnogo je to šira tema i problem nego što se čini.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 47.0
Zanimljivo, jer po zakonu to ne moras da uradis. Iskreno veca ste divljina nego sto je ovde ikad bila.

Ako te pandur trazi da izadjes iz vozila ti moras da izadjes iz vozila. Nema tu cile mile.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 47.0
Боље сам него да те чупају.  Smile

IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 47.0
Ja ne znam stvarno sta je toliko tesko da poslusas ako ti kaze da izadjes iz vozila.  I mene kada su zaustavili par puta, ja lepo uredno kazem, nemam oruzje u kolima, osiguranje i ostala papirologija su pored mene, polako cu da otvorim i da izvadim. I kada su me pitali da izadjem, ja izadjem. Provere da nisam pio, nisam. Vrate mi sve uredno, zahvale se na saradnji i odose. 
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103

Ako te pandur trazi da izadjes iz vozila ti moras da izadjes iz vozila. Nema tu cile mile.

Ne ne moras. Pogledaj ovog, takav ce prvi da bude pew pew

tupson, koji je verovatno bio maltretiran kao mali, ali kako nauciti zakon i sva pravila za 6 meseci obuke za kerove
« Poslednja izmena: 14. Jul 2016, 23:58:43 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 601.6.17
mob
I-mate 30 Pro
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.