Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pucnjava i eksplozija u centru Pariza  (Pročitano 36228 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Citat
Raner je jednom u raspravi sa mnom jako nahvalio Dačića kao MIP...

On to po sluzbenoj duznosti  Smile Ovo je zez, naravno.

A sad ozbiljno, ima par fotki iz Pariza, gde stvarno deluje bzvz, kao neko totalno izvan. To ce upuceniji znati, kontam ja da on svoje nedostatke nadomesti tom svojom opustenoscu i, pa, nazovimo to, specificnim sarmom.
« Poslednja izmena: 15. Nov 2015, 18:11:49 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows
Browser
Chrome 46.0.2490.80
неконтам како то србин треба да изгледа у поворци у паризу Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows XP
Browser
Chrome 46.0.2490.86
definitivno si smorio, narocito tvrdeci da sam rekao stvari koje nisam rekao ili od  kojih sam se ogradio.

dakle da bar nesto naucis: izraz škije uključuje makedonce.
islamske države koje je rusija osvojila u evropi za vreme ivana groznog i kasnije katarine velike nisu nastale na ruskoj teritoriji, rusija se na njih prosirila i te teritorije danas jesu deo rusije i ukrajine.
vizantija je tokom IX veka osvojila, delove, znaci delove sirije i ostatak anadolije sve do armenije, jer se kalifat raspadao. kasnije su dosli seldzuci i istamburali vizantiju.

evo i tebi jedna sprava koja je u hriscanskoj evropi koriscena za egzekucije i javno izlaganje kleseva kaznjenih https://en.wikipedia.org/wiki/Breaking_wheel
moye i ovako
zao mi je sto nemam mogucnost da nadjem sliku na kojoj vizantinci deru kozu zarobljenim arapima, i to iz vizantinskog rukopisa, ali sta cu kad je u knjizi.

i kad sam spomenuo spance i inkviziciju_ o tome samo ti govoris
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.17
mob
Samsung S8 Plus
е стварно смо ми наказе,немамо граница  Smile
докле иде ово пресеравање са заставама и паљењем свећан  Smile

Ili upaljena sveca(app) na i phone po drustvenim mrezama
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
Inace eto, nadjoh na Fejsu taman za ovu raspravu koja se vodila o tome.  Smile

Uspeli su – podelismo se na one koji „kače“ francuske zastave i na „patriote“

Uspeli su. Podelili su nas na one koji „kače“ francuske zastave na svoje profile i na one koji to ne čine. Čak se taj razdor polagano na društveniim mrežama širi tako što i jedni i drugi podsećaju na pomoć Francuske Srbiji tokom Velikog rata, drugi pak na bombardovanje i glasanje u Unesku. I jedni i drugi zaboravljaju da su Vlade jedno, a narodi drugo. Što bi rekao jedan vlasnik ovdašnje televizije „’ajde bre, kad je narod na Balkanu i Evropi postavljao stvarno vlast koju želi?“. Pored svih naših rasprava koje nas koče godinama, izmislili smo još jednu.

Ovi koji „kače“ zastave, oni su kao zaboravili detalje novije istorije „šta nam je Francuska učinila“, a ovi drugi ih kao podsećaju jer su patriote, pošto ovi prvi kao to nisu!? Onda ovi kače slike srpskih vojnika pored francuskih zastava na Krfu, spominje se tu i školovanje srpskih đaka u Francuskoj, a onda ovi na društvenim mrežama obese snimke bombardovanih delova Srbije. Pa čak u postovima i komentarima ima i psovki. Normalno i jedni i drugi osuđuju terorizam, ali se dele u intenzitetu saosećanja. Kakva besmislena rasprava!

Sve mi se čini da zaboravljamo izvor ove podele – terorizam – zlo. Nevini ljudi su poginuli. Svačije je pravo da li će sa tim intenzivno da se saoseća ili će da likuje, uostalom kao što je to bilo „11. septembra“, ubistva karikaturista ili nekih drugih datuma kada su se nečiji nevini životi ugasili. Svačije je pravo da stavi zastavu umesto slike svog profila ili ne. Ma ko to radio i iz kojih razloga. Neki, istina zaista što žale izginule ljude i prkose terorizmu, a neki da bi ušićarili još koji broj lajkova. Da li u svemu tome ima patetike, neću da ulazim.

Neke 1989. godine, kao klinac bio sam fasciniran odlučnošću Rumunskog naroda da zbaci diktatora. Imali su jasan i odlučan stav. Moja baba Tana, gledajući me iz prikrajka kako ne trepćem dok gledam borbu u Bukureštu, reče mi „igra sine ciganska mečka pred komšijsku kapiju, pa će dođe i pred našu“. I došla je, dve godine kasnije. Kada sam čuo preksinoć da je izginuo narod od šest bombi u Parizu, baš sam se potres’o. Neke me crne misli zasule da je to kapisla za Treći svetski rat. Prošla mi je kroz glavu i baba Tanina rečenica. Ali Srbin je Srbin, kada nema rata daj da izmislimo bar nešto da se podelimo, pa makar to bilo i preko društvenih mreža i zastave. Bilo, ne ponovilo se.

http://www.gradjanin.rs/uspeli-su-podelismo-se-na-one-koji-kace-francuske-zastave-i-na-patriote/
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Ja ne znam zašto vama to toliko smeta...jedni kače zastavu drugi kače onaj francuski avion,treći kače neku izjavu Širaka(koju btw ne znam je li i izjavio)...jedno im je zajedničko,kad im vidiš postove vidiš da pojma nemaju ni jedni ni drugi ni treći o čemu se radi,tako da nije ni bitno... Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
Ali Srbin je Srbin, kada nema rata daj da izmislimo bar nešto da se podelimo, pa makar to bilo i preko društvenih mreža i zastave.

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Citat
Uspeli su. Podelili su nas na one koji „kače“ francuske zastave na svoje profile i na one koji to ne čine.

A ko nas je to podelio?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Гледе тих фејзбук слика, коментара и осталога. Фазон је што је гомила девојчица које су се родиле после истог тог бомбардовања, после исте те 95. године и Републике Српске. Онај ко саосећа са жртвама и породицама аутоматски не воли Србију и пиша по истој. Људи чули само за бомбардовање 99 Smile које иначе нема апсолутно никакве везе са овим стварима.
А главна поента у свему томе је што нико од тих клинаца појма нема о животу, нити су свесни да сутра ово може и њима да се деси и не схватају да ово није видео игрица. Мени буде жао што имамо такву децу данас, децу која ће касније водити државу. Нико од њих не зна шта се заправо дешава.

Ја лично углавном жалим ове догађаје јер знам да ти људи нису наивни, знам да су све обећано урадили и знам да свако од ових ђавољих слуга које смо на ноншалантан начин пустили да нам шетају дедеовином могу исто да ураде што и Француској. Па зар један од њих није исто тако ноншалантно прошао кроз нашу земљу? Они су људи прексиноћ комотно могли да сруше стадион и да још комотније погине 80.000 људи са све играчима. Само је требало да поставе експлозиве на носеће стубове. Што не значи да некада и неће.

А најжалије је што ће та деца схватити да греше тек кад им неверник покуца на врата. А можда неће ни имати времена да схвате.
« Poslednja izmena: 15. Nov 2015, 19:06:27 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Ne bih da pametujem i zao mi je svih nastradalih ali ovoliko insistiranje obicnih francuza da ne znaju i nerazumeju zasto im se ovo desilo je cudno.Pa ono sto im se sinoc desilo je nesto sto se skoro svaki dan desava u Libiji,Siriji,Palestini,Avganistanu do skora i Egiptu i na ko zna koliko jos mesta gde je zapad umesao svoje prste.Znam da obicni francuzi nemaju nikakve veze sa onim sto se radi u njihovo ime po svetu ali ceh obicno i placaju nevini.
Имају везе, макар посредне. Не знам да је ико од њих изашао да протестује против убијања које Французи врше по свету. Такође, гласали су за власт. Да су незадовољни понашањем власти требало би да траже превремене изборе. Дакле, на нивоу колективне кривице, криви су за нечињење. А то што не знају зашто, боже мој, сад ће научити.

Иначе, и мени је пун куфер лицемерног дупеувлакачког српског "космополитског" шљама који лије крокодилске сузе за Французима, али их, јел'те, заболе кита када терористи упадну у нигеријско село и побију 300 људи. Не сећам се зеленог светла и хелонајџиријамајмадрленд фора и фазона тада. На страну '99. и признавање "Косове" и недавно гласање у Унеску.

Дакле, не ради се о томе да ли смо се поделили на "французе" и "турке", већ да су ови који шатро жале за Французима покондирени безмозгани.
« Poslednja izmena: 15. Nov 2015, 19:11:31 od panini »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.