Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pucnjava i eksplozija u centru Pariza  (Pročitano 35656 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 46.0.2490.76
mob
Nokia krntija
Nista bez Djokare.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
Uostalom, pozivam svakog ko bi da mi prosipa te dirljive i solidarne priče, da lepo u periodu od godinu dana udomi 10ak porodica ili grupa, pa nek mi onda kaže da li i dalje gaji isti stav.  Smile

Kad im ujutru zaurla hodža s Ajfona i kad vide malog Mustafu kako mrtav ladan šora po tepihu u sobi dok Fatima uvodi ovcu u trpezariju... vrlo brzo će im se promeniti mišljenje.  Smile

Ok za ovo treće možda i preterujem, ali za prva dva ne preterujem uopšte. Jer sam lično video kako se većina njih ponaša i kako živi. Ko poslednja stoka kojoj je samo Alah u glavi.

U svakom slučaju, ko god tvrdi da su oni bezazleni, fini i korisni, nek mi to i dokaže na svom primeru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
mob
Qtek 小米
 14:19   - Papa Franja: Ovo je Treći svetski rat
Papa Franja osudio je danas terorističke napade u Parizu okarakterisavši ih kao "neljudski čin" bez opravdanja, i deo su nečega što je on nazvao "Treći svetski rat na parče".

Više čitajte u odvojenoj vesti.
 14:08   - SRBIN IZ PARIZA TVRDI U koncertnoj dvorani bilo 10 Srba
Među taocima u koncertnoj dvorani Bataklan bilo je i desetoro Srba, kaže predstavnik srpske dijaspore u Francuskoj Milisav Aleksić. Oni su srećom preživeli napad.

- Prema informacijama kojima dosad raspolažemo, u terorističkim napadima u Parizu nema stradalih Srba - kaže za Sputnjik predstavnik srpske dijaspore u Francuskoj Milisav Aleksić.

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/606229/TERORISTICKI-NAPAD-Policija-identifikovala-bombasa-samoubicu-Srbi-bili-u-DVORANI-SMRTI-tokom-napada
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11.1
Browser
Safari 601.2.7
mob
Apple 15
Citat
French media reporting one attacker at Bataclan concert hall identified via fingerprints as French national.

E jbg  Smile

Eto, Hitlerjungeni mogu da se ponovo bore protiv Francuza...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Svima onima koji su uterivali demokratiju pa Islamskim zemljama, apsolutno me zabole djokica zato sto sada ispastaju.
A ako etiketiramo ceo narod ili sve Muslimane onda nemamo ni mi prava da se busamo u grudi kada nas prozivaju koljacima i ostalim etiketama.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
Browser
Ucweb 2.0
mob
LG Frizider
I sta cemo sve da farbamo u bojama francuske zastave ovih par dana?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
mob
Qtek 小米
Обавештајне службе су добро одрадиле посао, сада још само да сазнамо какве ће последице уследити ... да ли ће Сирија бити још јаче бомбардована или ће урадити нешто паметно и помоћи Грчкој и још неким државама, да зауставе масовну миграцију исламиста.

Citat
French media reporting one attacker at Bataclan concert hall identified via fingerprints as French national.

E jbg  Smile

Eto, Hitlerjungeni mogu da se ponovo bore protiv Francuza...
Да ли се тај отпор мерио минутама или сатима.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
Pa nek nas prozivaju. Bole me. Prozivali su nas ranije, prozivaju nas sada, prozivaće nas i u budućnosti.
Radije ću da nosim titulu koljača i zadrtog Balkanca koji ne pušta jadne napaćene muslimančiće nego da oblačim deminersko odelo svaki put kad uđem u autobus ili tržni centar.  Smile
Ili da nosim JetPack kad šetam kroz grad da bih pet puta dnevno preskakao čitave blokove prekrivene guzicama koje se mole nekom tamo izmišljenom liku.  Smile

A što se tiče Franja i arapa, nema nikakve sumnje da su Franje sami krivi za gnev muslidža. Ali ja pričam o tome da te priče kako ovo rade samo muslidže rođene u Francuskoj, i kako to znači da su izbeglice bezazlene... ne piju vodu.

Mislim sama ideja da od milion, dva ili koliko će ih već biti... ljudi koji dolaze iz svetskih ratnih zapizdina... su svi dobri, fini i normalni je... pa pogrešna u startu.
« Poslednja izmena: 14. Nov 2015, 15:04:50 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows XP
Browser
Chrome 46.0.2490.86
dzamije su organizovno minirane i paljene a ne rusene u borbama. 155 je ipak preveliki broj za spontane i slucajne dogadjaje

stotine hiljada albanaca je proterano sa kosova. imate ako hocete i slike izbeglickih kampova po makedoniji i albaniji. kad je nato obedio, vratili su se na kosovo i intenzivirali proterivanje srba

Национални интереси нису као неке животне теме где је сасвим нормално бити искрен и истинољубив ... ево ја сам искрен, национални интереси су важнији чак и од истине.

Наш циљ је да попут ganderolegа ширимо истину о учешћу шиптара у ИСИЛу посебно ван Србије и да све шиптаре представимо као такве,  без обзира што можда нису сви шиптари спремни да кољу.
Овде на форуму можемо да будемо искрени и да кажемо, јесте ја знам да су неки Срби намерно рушили џамије и искрено осећам јаку курцобољу. Па рушио их је и Карађорђе, то су остаци окупаторске некултуре и ругла који не припада европској архитектури.
ako prihvatimo tvoj stav a zanemarimo cinjenice koje sam naveo, imacemo problema da proguramo agendu. ako takoreci ceo balkan sem nas i vecina ostatka sveta smatra da je tacno ono sto sam naveo, nase price ce biti glatko odbijene.

ovk nije nastavila da bude teroristicka organizacija
njeni ojedini pripadnici su otisli uu siriju i drugde da nasave da ubijaju i ratuju.
slicno blentavim srbima koji ratuju za ruse u ukrajini i hrvatima sa suprotne strane.
nije se ovk angazovala u siriji i iraku nego pojedini albanci
tako da su ti slike besmislene ganderoleze

Citat
sdabisa ili je bolestan ili je siptar,mada tu i nema neke razlike...
sram te bilo.
ne zbog mene, nego zato sto vredjas ceo narod. to je neopisivo glupo i zlobno i vodilo je onim idiotskim ratovima 90tih
« Poslednja izmena: 14. Nov 2015, 15:08:09 od dabisha »
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Naravno da je za ocekivati da medju 2 miliona izbeglica bude i masa terorista. Ali zato EU kao neka institucija treba da reaguje uz obavestajne sluzbe itd. ozbiljno radi na tome. Njih boli patka, mene jos vise.

Inace jos jedan potencijalni terorista sa sirijskim pasosem:

Ako ne zna o kome je rec - Holandski premijer Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.