Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 01:03:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pubertet  (Pročitano 11493 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
Sony 
Nikako ograničavati pristup na sat dnevno (ili kriti kablove, tastaturu i slične delove), bolje i 10 min na svaki sat nego jedan sat dnevno iz komada  Smile
Od mnogo sedenja pred kompjuterom može da boli glava, ali ne 15 dana bez prestanka osim ako ne sedi i noću  Smile. Ukidanje kompjutera nije rešenje, može još više da pogorša stvar ako mu je već kompjuter jedina zanimacija, prouzrokuje depresiju. Samo ne treba preterivati, tj. neka pravi pauze  Smile
da to ograničavanje , nekoga ume samo da iziritira , treba se polako postupati , možda probati da osoba , samo polako smanji vreme za kompjuterom , tj. naći jioj neku drugu zanimaciju , al' nikako neka nasilna uskraćivanja... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ma, samo cvrsta ruka. Odvezite ga u skolu, ispratite do ucionice i resen problem.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Tesko da to moze da bude resenje,nije on vise mali.Tako moze imati jos veci otpor prema skoli.Nisam vam rekla i to da je pretproslog ponedeljka na trenutak prestao bol i otisao je u skolu,Nazalost uspeo je da izdrzi samo dva nepuna casa,profesor ga je vratio kuci,tako da nema svrhe nasilno ga poslati u skolu jer moze iz revolta i da se ne vrati kuci.Ko zna sta se desava u njegovoj glavi,kakve promene i kako ce sve to sam moci da prevazidje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 3220
Citat
Tesko da to moze da bude resenje,nije on vise mali.Tako moze imati jos veci otpor prema skoli

Citat
tako da nema svrhe nasilno ga poslati u skolu jer moze iz revolta i da se ne vrati kuci

Smile

Da li je vase dete do te mere razmazeno da ste cak i vi izgubili kontrolu nad njim? Tacno je da on vise nije tako mali i da polako formira neke licne zivotne stavove, ali ste mu vi roditelj  cije naredbe ne bi smeo da odbacuje tako olako u svojim godinama.  Koliko sam shvatila sa kolegama iz razreda nema kontakta niti ga maltretiraju, a drugi razlog su lose ocene.  Posto ga kolege ostavljaju na miru, njih ne mora da se boji, onda su njegov najveci problem lose ocene- neka se jednostavno suoci sa cinjenicom da ce biti nize nego u osnovnoj, za dvojku ce sigurno uspeti da nauci gradivo. Osim toga ni skolske klupe, ni stolice, ni profesori ne ujedaju.
IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Izgleda da vise nisam autoritet nad svojim detetetom cim ne mogu da ga nateram da ide u skolu.U nekim trenucima pokusavam da se ponasam hladnokrvno kao i da povisim ton cime bi mu dala do znanja da znam da folira i da mu u svakom slucaju vise odgovara da lezi u krevetu i gleda TV,nego da uzme knjigu u ruke.Tesko mi pada takvo ponasanje ali moram sev da isp[robam kako bi nasla resenje.On mi na sve to kaze kako sam tako nepoverljiva i kako mogu da imam takve misli.Verovatno su razlog ocene.Mislim da smatra da nije uspeo da ispuni nasa a i svoja ocekivanja i zato sada pati na ovakav nacin.Danima pokusavam da ga odvratim od tih misli ali za to ocigledno treba vremena.On i nema tako los uspeh,nema jedinice,dobar je po uspehu.Razredni kaze da sve to naravno moze da se popravi,ali treba i redovno ici u skolu i potruditi se za to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 3220
Ako nastavite da mu popustate bice samo gore. Sutra ga lepo odvezite u  lepo u skolu, neka kopira sveske od nekog iz razreda i neka pokusa da nadoknadi gradivo. Eventualno da pokusate u dogovoru sa njim da mu nadjete neku dodatnu zanimaciju, nesto sto ga zanima pa makar bilo vezano za kompjutere, cisto da ne bi bio suvise vezan za kucu i kauc.
IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ako ne sutra onda sigurno u toku ove nedelje moramo ostrije prema njemu jer je vec dosta izgubio,a i mi smo na ivici nerava da sve to gledamo i trpimo,a ne mozemo da pomognemo jer ne zeli da saradjuje.Mislim da on i ne pokusava da se otrgne i pomogne sam sebi jer je opterecen i samo misli na bol koji je,kako on kaze,najveci pokretac njegove blokade. Ovo je  samo psiha koja je samoinicijativno nastupila od straha kako se prilagoditi svim zahtevima srednje skole.Jedino on,mozda u saradnji sa psihologom moze izaci iz ove krize.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 
Radna terapija, ako nije za školu može da ode u proidavnicu, da opere prozore, skuva ručak, usisa po kući. Ne može da leži u krevetu i prepušta se depresij koja nije retka pojava kod tinejdžera.

Odlično što ste krenuli kod psihologa. Sad se psihički pripremite na to da možda pauzira ovu godinu i da promeni školu. Možda će njemu biti daleko stimulativnije da bude solidan đak u srednjoj tehničkoj ili da radi u nekom servisu a uči vanredno, jer ako sam shvatila zanimaju ga računari i tehnika. Škola može da se završi i posle male pauze a sad je najbitnije da on prevaziđe svoj problem socijalizacije, motivacije i da nauči da prevaziđe probleme umesto što od njih beži.
« Poslednja izmena: 07. Feb 2010, 21:23:52 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Od svega toga sto si nabrojala,ustane ponekad da sebi napravi sok ili spremi veceru,namesti krevet ali ne naravno sa zadovoljstvom jer  je navikao sve da mu mama prinese..U svakom slucaju radi se na tome da bude samostalniji , da ume da se organizuje i nauci na obaveze.Sto se socijalizacije tice,verujem da se trenutno oseca kao jagnje medju vukovima kada je skola u pitanju i zato se ne uklapa.Upao je u jako odeljenje gde se svi takmice (ko zna vise) i tu nije vladajuci kao sto je to bilo u osnovnoj skoli.To je ono sto ga je blokiralo,i sada se verovatno muci kako to da prevazidje.Psiholog kaze da joj na prvo vidjenje decak deluje vrlo pametno ali osetljivo i stidljivo.Pokusace psiho testovima da mu izvuce sve ono sto ga mori,naucice ga da vise veruje u sebe,bude stabilniji i sposobniji da se snadje u svakoj situaciji.Kaze da ce to duze potrajati,jer se ne resava sve preko noci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6300
A da li ste razmišlajli o tome da pokvarite kompijuter? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 01:03:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.