Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 13:58:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pubertet  (Pročitano 11527 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
razmazen je garantovano.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Razmazen jeste sigurno jer je jedinac,a da folira,to sam takodje pokusavala da otkrijem na sve nacine.Prvo lepim,a onda kada sam mu rekla da mu ne verujem,nije mu bilo pravo.Cak sam u jednom trenutku osecala i grizu savest kada mi je rekao kakav sam ja to roditelj kada imam takvo misljenje o njemu.Vise puta sam mu davala do znanja da san ljuta na njega iz razloga sto nije lepo da laze,a onda kada slozi neku tuznu facu i stvarno vidim da ne izgleda dobro,kritikujem samu sebe sto tako nastupam.Smatram da svi mi umemo po malo da se foliramo,ali ovo je u pitanju dete za koje smatram da i ako folira,to nebi moglo da traje toliko dugo,valjda bi se sam otvorio ili bi promenio ponasanje kao da nista nije bilo.Mozda i da saznam da me folira sve vreme,tesko je uticati na njega ako on negoduje na sve zahteve.Jednom prilikom sam ga pitala da li mozda zeli da pauzira godinu ili da promeni skolu,odgovor je bio da nije za to.Sve se zavrsava na tome da zeli da mu prestanu glavobolje i da nesmetano moze da krene u skolu.Da li stvarno tako misli kao i sto kaze,vreme ce pokazati.Volela bi da to ne potraje dugo jer ja vec pocinjem da gubim strpljenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Vidim da si dobra majka ali to zna da bude i lose,zato  je i razmazen.
I ja sam jedinac,pa sam dobijao batine kad ne idem u skolu ili ne ispostujem dogovor Smile
Pokusaj da mu das neki uslov i neku nagradu.Ne znam da li me razumes.
Daj mu nesto da ispuni,kad ispuni dobija nagradu (Das mu novca da ide u bioskop i td i td)
Ako ne ispuni dobija sankciju (Nema kompjutera,nema izlaska iz kuce )
Nauci ga da bude odgovran i da prihvati kaznu.
Imas ti veci problem nego sto mislis.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Znam,to me i plasi dokle cu izdrzati a znam da moram jer je dete u pitanju.Sto se tice kaznjavanja i to sam preduzimala,medjutim,ne kaze se dzabe da je manje dete manja briga a vece,mnogo veca.Nekada mi je to uspevalo i imalo je efekta,ali sada to ne pali.Cini mi se da se jos vise inati pa cak pocinje i da preti da ce biti gore i tome slicno.Kompjuter mu je najveca kazna jer drugu zanimaciju nema.Sto se izlazaka tice,rekoh da je dosta zatvoren,da je slab sto se drugara tice,a i oni koji su ostali kao prijatelji iz osnovne skole su nalik njemu samom,totalno nezainteresovani.To se kao tesim da on nije jedini na svetu.Mozda bi trebalo da budem strozija,ali cesto kada o tome razmisljam pogotovu ovih dana kad imam ovaj problem,mislim da bas nije pravi trenutak jer idem ka tome da ga izvucem iz trenutne krize a ne da ga uvlacim u nesto sto bi jos moglo i vise da mu skodi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 
Ne treba ga kažnjavati, u špitanju je očito dobro dete koje ima problema sa socijalizacijom i to je suština.

Pre svega pokušajte da mu pomognete u socijalizaciji i smanjenju stresa, osim toga masaža i plivanje mogu da opuste te zgrčene mišiće koji verovatno uzrokuju glavobolju.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
Apple iPhone 6s
Jeste da je dete, ali vec ima 16god ako ide prvu godinu u srednju!?
Deca u takvom uzrastu su pametnija nego sto mislite, i po ovom sto pisete vidim da dobro koristi to sto je jedinac.
E sad kako saznati sta je ustvari pravi problem?
Sad mi je palo na pamet, moj rodjak, isli smo zajedno u skolu i on je jedno vreme imao glavobolju ali to je bilo u osnovnoj skoli. Roditelji su ga odveli kod lekara i ustanovili su da je uzrok jer u prostoriji gde je ucio nije bilo dovoljno svetla i na taj nacin je naprezao vid koji je i doveo do glavobolje.
E sad u vasem slucaju problem bi mogao biti kompiuter.
« Poslednja izmena: 03. Feb 2010, 23:18:59 od slavisaj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
od kad je izmisljen taj bubertet deca su nacisto pobrljavila  Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Isli smo i kod ocnog lekara misleci da glavobolja potice od preteranog boravljenja uz kompjuter.Medjutim,lekar kaze da odlicno vidi,cak i vise nego odlicno.Sto se sopcijalizacije tice,ja sam ta koja sam insistirala,dok je bio u osnovnoj skoli,da ide i da se druzi,da izlazi i da se bavi sportom.Kada bi otisao kod druga,jedina zanimacija bi opet bila kompjuter i sve se to vrti u krug.Nezainteresovan je i sto se sporta tice.Trenirao je malo karate u sestom razredu ali i to je trajalo samo godinu dana.Posle toga,jedina aktivnost je bila pesacenje od skole do kuce.Osnovna skola mu je tada bila blizu pa to i nije imalo nekog efekta.Sada mu je srednja skola malo dalja pa mu sada i to smeta sto mnogo pesaci.Izmedju ostalog i ja smatram da je uzrok glavobolje i ta neaktivnost,misici mu uopste nisu razradjeni a kako bi kada non stop sedi ili lezi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung Galaxy S Advance
Sankcija sto se kompjutera tice... Ograniciti mu pristup istom na sat vremena dnevno...

Verovatno ce da se buni, i to ne garantuje siguran uspeh sto se ove situacije tice... ali vredi pokusati... kada je stanje vec ovako "kriticno"...

Smislice sebi vec neku zanimaciju da popuni vreme... mrzece ga samo da lezi i da spava... pocece ili da se bavi necim ili da poziva nekog da mu pravi drustvo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
@Dzobi
Ja to vec reko..Ali zena nema herca da mu to uradi.
Moras to je za njegovo dobro.Budi stroga i pravicna.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 13:58:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.