Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 08:32:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ptt Wireless router????  (Pročitano 1826 puta)
08. Avg 2011, 15:22:19
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 264
Zastava
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung 
Izvinjavam se ako tema vec postoji (trazio sam po forumu ali nisam nasao). naime, koristim Ptt ADSL vec vise od 3 godine i sada bih hteo da zamenim sadasnji modem za Wireless router. Bio sam do ptt-a i oni tamo nude TP-LINK uz doplatu od 2 000 dinara. E sad, interesuje me koji je taj modem router koji oni nude (ako neko zna tacan naziv modela) da bih mogao da uporedim cenu tog routera u slobodnoj prodaji. Ako je zanemarljivo skuplji bolje je odna kupiti ga sam i gotovo. Covek koji tamo radi mi je pokazao kutiju i ja indijanac Smiley jedino sto sam zapamtio je to da je tp-link, da je kutija plave boje i da se doplacuje 2 000 dinara. Smiley Malo gledao te routere po radnjama i vidim tp-link u plavoj kutiji koji kosta 4800 dinara i neki u zelenoj kutiji koji kosta 2400 dinara.
Bilo bi super ako neko zna tacan naziv modela routera koji daje ptt.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U want 2 play a game?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2416
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.107
Izvinjavam se ako tema vec postoji (trazio sam po forumu ali nisam nasao). naime, koristim Ptt ADSL vec vise od 3 godine i sada bih hteo da zamenim sadasnji modem za Wireless router. Bio sam do ptt-a i oni tamo nude TP-LINK uz doplatu od 2 000 dinara. E sad, interesuje me koji je taj modem router koji oni nude (ako neko zna tacan naziv modela) da bih mogao da uporedim cenu tog routera u slobodnoj prodaji. Ako je zanemarljivo skuplji bolje je odna kupiti ga sam i gotovo. Covek koji tamo radi mi je pokazao kutiju i ja indijanac Smiley jedino sto sam zapamtio je to da je tp-link, da je kutija plave boje i da se doplacuje 2 000 dinara. Smiley Malo gledao te routere po radnjama i vidim tp-link u plavoj kutiji koji kosta 4800 dinara i neki u zelenoj kutiji koji kosta 2400 dinara.
Bilo bi super ako neko zna tacan naziv modela routera koji daje ptt.

Najjednostavnije ti je da okrenes br. i pitas ih lepo koji je model u pitanju.
Posto je plava kutija u pitanju, to znaci da je stari model, tj. starija hardware verzija, sto ti nije preporucljivo. dalje...
Koji god model da ti oni daju, ti doplatis 2.000 rsd i taj router dobijas samo na koriscenje, kada raskines ugovor, router vracas njima nazad.
 Najbezbolnije je da kupis sam svoj router...ti samo reci gde zivis (kuca/stan), koliko uredjaja bi se kacilo na router, njihova udaljenost... pa ti mi onda mozemo dati sugestiju koji model i gde da kupis.
(Ako si iz BG-a, uputicemo te kod glavnog uvoznika i distributera TP-Link opreme gde je i najeftinije)  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 264
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung 
Razmisljao sam se o tome da pozovem sutra i lepo pitam koji je ruter u pitanju. Bio u jednoj radnji i decko koji tamo radi preporucio mi je ruter od 2500 dinara, godinu dana garancija i po njegovim recima taj ruter bi meni zavrsio posao extra. Naime, meni je potreban samo za jedan desktop racunar i laptop i nista vise.Iz tog razloga i hocu ruter sa wireless-om.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
LG Nexus 5
Evo ti cena:

http://www.netiks.rs/adsl-oprema/adsl-wireless-ruteri/anex-a

Mislim da daju ove TP-Link TD-W8901G, proveri sa njima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U want 2 play a game?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2416
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Ja bih pre kupio samo Wireless router, ne ADSL modem/router jer obican Wireless router mozes koristiti za svaki broadband internet dok si ADSL modemom/router-om fixiran samo za ADSL internet...
Tebi bi bio dovoljan i TP-Link WR-340G, prikacis ga na vec postojeci modem i uzivas. Inace taj router kosta oko 1.700 rsd, takodje u Netiksu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
mob
Sony xperia
Razmisljao sam se o tome da pozovem sutra i lepo pitam koji je ruter u pitanju. Bio u jednoj radnji i decko koji tamo radi preporucio mi je ruter od 2500 dinara, godinu dana garancija i po njegovim recima taj ruter bi meni zavrsio posao extra. Naime, meni je potreban samo za jedan desktop racunar i laptop i nista vise.Iz tog razloga i hocu ruter sa wireless-om.
Ne moze godinu dana. Po novom zakonu o zastiti potrosaca, minimum je 2 godine. Zato pazi ako uzimas da te ne zeznu. Ustvari kasnije mozes u inspekciju.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 264
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
mob
Samsung 
Hvala na savetima. Necu da zurim sve cu lepo da pogledam. Nov sam sto se tice tih wireless rutera pa mi je zato svaki savet dobrodosao.

Ne moze godinu dana. Po novom zakonu o zastiti potrosaca, minimum je 2 godine. Zato pazi ako uzimas da te ne zeznu. Ustvari kasnije mozes u inspekciju.  Smile

Hvala na ovoj informaciji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 08:32:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.