Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: " Psychology Today " : Igranje FPS-ova može biti zdravo  (Pročitano 7178 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.152
Malo igara - korisno za koncentraciju, reflekse.

Puno igara pogubno za socijalnu inteligenciju i opstu orjentisanost.

E sad koji to klinac ostane na malo igara, uglavnom se unistavaju.. ko sto sam se i ja unistavao.

I sto se tice toga da su igre izazov, mozda na pocetku, ali prelake su mi u odnosu na kad probavas nesto novo.. igrica je pravljena da bude zavrsena, sve ti je nacrtano sta treba da radis, nemas nista novo da izmislis.

Radjenjem istog (previse igara) unistavas prirodnu fleksibilnost mozga, koju najvise dobijas kad radis nesto novo:
tipa uzmes novi instrument, probas fotografiju, novi sport i slicno.

Opet kazem jedno po sata do sat dnevno igara je korisno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.152
mob
HTC m9
lol
pa ja igram igre otkad znam za sebe i opet mi zao mrava zgaziti
licno mislim da je to stvar odgoja djeteta i njegovoga karaktera ako je on nasilan po prirodi tu igra nema nikakvog ucinka
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49764
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung Galaxy S24
Ja sam do 13-14 godina igrao isključivo "dječije" igre. Igram ih i dan danas. Nije mi jasno zašto roditelji klincu koji ima 9 godina umjesto GTA ne bi uzeli Sonic, Mario, Zelda, Rayman, Pokemon, Donkey Kong, Trine ili neki Dizni naslov. Nemate pojma koliko sam se ja radovao kada su roditelji iz Beosofta donosili Sonic & Knuckles, Mr. Nutz, Desert Demolition, Pirates of Dark Water, Lethal Enforces 2: Gunfighters, Teenage Mutant Ninja Turtles: Hyperstone Heist!      
« Poslednja izmena: 13. Apr 2012, 18:10:46 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
 Bravo za post care. Slažem se u potpunosti. Ja sam obožavao Donkey Kong, Pooyan i sve te preslatke igrice a kad su došle ove krvoločnije izgubio sam interesovanje... Te igre nisu za malu decu definitivno.

Citat
Igrice otupljuju decu
Ma, Kurirov BS.  Smile

Sad bas, deca postaju bezosecajna jer igraju "Call of Duty" i sl.  Smile
Pa znaš kako, ako igraju sa 7-8-9...moguće je. Plašim se da je istina da ih zatupljuju jer su mali, tek razvijaju karakter i veoma su podložni.
 Zbog toga deci ne bih dozvolio do 14-te da pipnu igre.
« Poslednja izmena: 15. Apr 2012, 19:38:28 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
SonyEricsson K610i
Citat
Pa znaš kako, ako igraju sa 7-8-9...moguće je. Plašim se da je istina da ih zatupljuju jer su mali, tek razvijaju karakter i veoma su podložni.

Postoji ESRB rejting za svaku igru, koji treba da posluži kao vodilja za roditelje da ne kupuju određenu igru za svoju decu baš zbog toga što je sadržaj u njima neprikladan za njihov uzrast...
Sad, drugi je problem što to skoro niko ne poštuje... Smiley

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Citat

Nek se ocvrsnu, trebace Srbiji ratnika, ne da se sruse kad vide krv  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
Preterivanje...

Podlozni jesu, bas toliko da odu u zatupljivanje i neku bezosecajnojnost nisu...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Care, pričamo o maloj deci ovde.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49764
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung Galaxy S24

Igre taman počinju da smaraju od 14-te pa nadalje. Najljepše trenutke uz video igre sam proveo u periodu osnovne škole. Pa i ranije - u predškolskom uzrastu. To se pamti za čitav život. A ovo kasnije sve vremenom postaje jedno veliko dosadno sranje. Igre moraju da se prožive kada je idealno vrijeme za njih. Isto kao što recimo neke lektire i bajke pravi efekat i puni smisao imaju samo kod male djece. Ovo sam igrao sa 5 godina. I teško je shvatiti koliko tu igru i dan danas volim. Sve je krajnje jednostavno, siromašna grafika, banalan gameplay, bajkovita priča. Ali igra sadrži magiju, atmosferu, šmek koji samo djeca mogu da shvate. A kasnije nam ostaje samo topla i prijatna nostalgija koju ćemo kroz čitav život nositi u duši.

« Poslednja izmena: 16. Apr 2012, 13:12:42 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
Care, pričamo o maloj deci ovde.
Ma shvatam o cemu pricas, ali opet mi je preterivanje. Moze da utice, ali to ne znaci da ce dete otupeti ako igra igrice. Imam sestrica koji je super dete i odlican ucenik a igra FIFU i Kaunterstrajk od malena i to bas dosta. Postoje mnogi faktori koji deluju na dete i njegov razvoj, pa ne znaci da ce jedan takav faktor(ako govorimo o negativnim stvarima u igrama a ima i pozitivnih) preovladavati nad npr. dobrim vaspitanjem od strane roditelja.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.