Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: psiholoski problemi koje ne znam kako da resim  (Pročitano 9873 puta)
21. Okt 2008, 11:35:25
Pocetnik

Zodijak Aries
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Imam 18 godina i ponavljala sam 4 razred srednje skole.nije zato sto sam bila los djak,naprotiv bila sam vrlo dobra vec zato sto sam sa drugaricom imala razne situacije po skoli...prvo nas je direktor uhvatio kako pusimo cigare u skolskom wcu a posle smo na ekskurziji otisle iz hotela da se slikamo a nismo se nikome javile...nije mi bilo dozvoljeno polaganje maturskog ispita pod izgovorom da mi je zakljucen kec iz matematike,ali sam sigurna da je direktor intervenisao zato sto je rekao da ce se on biti jedini na kraju ko ce se smejati.moja generacija iz gimnazije je ove god otisla na fakultet a ja sam ostala jos jednu god u 4 razredu.jako sam nezadovoljna zato sto me svi gledaju kao da sam pala sa neba,ovo je ipak mali grad,moje drustvo je bilo uglavnom iz skole tako da sad imam problem sa nedostatkom drustva.u mom novom odeljenju su uglavnom streberke sa kojima ne mogu da uspostavim normalan kontakt jer me ne prihvataju.najteze mi je palo kad je majka jedne moje drugarice dok je grdila rekla: Nemoj samo da zarsis ko Andjela.... inace ja sam Andjela.
na velikom odmoru ne izlazim nigde jer mi je glupo da sama jedem uzinu dok mi bubuljicavi klinci dobacuju: srce,duso i sl.
mogu da prihvatim to sto sam ponavljala razred,ali mi tesko pada sto kasnim za svojom generacijom i ako sam bila solidan djak,pa cak i mnogo gori od mene su upisali vise skole i faklutete i sklonili se iz ovo grada,jer ovde nemas mnogo mogucnosti ni za sta.tesko mi pada i sto nemam drustva,ranije sam bas mnogo izlazila sad s vremena na vreme sa jednom drugaricom koja je ostala u gradu ali koja radi pa ima i drustvo sa posla.

drugi problem vezan za ovo a koji me mnogo vise muci je anksioznost.mnogo sam citala o tome i ustanovila sam da svaki put kad prilazim skoli pocnem da drhtim,znojim se,da se osecam nesigurno  i plasim se da ce neki od onih sto me popreko gledaju da pridje i da komentarise: Evo one ponavljacice haha,posto sam cesto cula da mi to ljudi govore iza ledja.
noge mi se oduzmu i mnogo me je strah da ce me neko poniziti ili zadirkivati na racun toga sto sam ponavljala razred.skroz sam van sebe u skolskom hodniku,ranije kad izadjem ispred ucionice uvek bih imala drugarice oko sebe a sad kad izadjem pocnu da mi dobacuju ili me retko ko i primeti.u porodici nemam podrsku,mislim da je nikad nisam dobijala jer su uvek bili tu da mi obezbede sta god je trebalo,da mi kupe sta god hocu osim poklanjanja paznje i ljubavi.
da me sretnete na ulici nikad ne biste rekli da imam ovaj problem,ili kroz razgovor sa mnom da zakljucite da sam ponavljala razred,svi mi kazu da sam jako sposobna i inteligentna za svoj uzrast,mislim da niko ne zna kako mi je tesko,i htela bih to da prevazidjem ali ne znam kako i sa kim....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Ako su oni bubuljicavi, kakva si ti? Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aries
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nisam bubuljicava.ali to je vise bila metafora za nezrele tinejdzere u cijem se okruzenju nalazim :-)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Pa, ne.. mislila sam koji je tvoj zivotni stil.. cim se ne uklapas u skolu... ili su streberi.. ili su nezreli..  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aries
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa ne smeta to meni.i u mom starom odeljenju je bila neformalna podela na strebere,nezrele,ali su vecina njih bili opusteni i mogla sam da funkcionisem sa takvima....sa ovima ne mogu jer me ne prihvataju i zbog toga imam probleme.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
Vidi, ti imaš veliki problem koji te, ako ga hitno ne razrešiš može koštati i više od jedne izgubljene godine. Može te koštati samopouzdanja. Šta možeš da učiniš:

1. Da sama sebi kažeš baš me briga i prevaziđeš potrebu da ti okolina povlađuje. Završiš tu godinu kao najbolja u razredu čisto da crknu dušmani, spremiš prijemni i od sledeće godine započneš novu stranicu života.

2. Da proveriš kakve su mogućnosti da četvrti razred položiš vanredno u januaru, i da tako završiš srednju školu. Opet spremiš prijemni za fakultet ili višu i odeš dalje

3. Da se odlučiš za odlazak u drugi grad, upišeš se u neku drugu srednju školu i svaki dan putuješ do škole i nazad 2-3 sata. Pitanje je i kako ćeš se prilagoditi novoj sredini i da li ćeš biti zadovoljna svojim životom na taj način.

E šta meni nije jasno u ovoj priči. Zašto te direktor toliko mrzi i zašto tvoji roditelji nisu intervenisali ranije. Čak i ako te direktor mrzi imala si dva popravna roka i mogućnost da tražiš razredni ispit iz matematike.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Motorola V3i
Citat
Zašto te direktor toliko mrzi i zašto tvoji roditelji nisu intervenisali ranije. Čak i ako te direktor mrzi imala si dva popravna roka i mogućnost da tražiš razredni ispit iz matematike.

Zašto te direktor toliko "mrzi" i zašto tvoji roditelji nisu intervenisali ranije. Čak i ako te direktor mrzi imala si dva popravna roka i mogućnost da tražiš razredni ispit iz matematike.

Mislim da je ovo kljucno
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ko je dobar djak ponavljao godinu zato sto je pusio cigarete u Wc ....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
Опрости на индискретности, али зар матуранти који имају слабе оцене немају неки ванредни рок за поправљање тих оцена, одмах у јуну или у авусту те школске године, како би ипак успели да наставе школовање на факултету? Можда нисам добро информисана ( а вероватно нисам) али сам била убеђена да се 4. разред средње школе не понавља, већ се само полажу испити из предмета са слабим оценама. Smile
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ponavlja se, kod mene u školi je jedan dečko ponavljao i upisao višu. danas je odličan radiološki tehničar. ipak, junski popravni rok postoji za maturante i obično se tu svi problemi reše. koliko se ja sećam, ocene se znaju mnogo pre maturskih ispita a polaganje popravnog i maturskog za učenike koji su polagali popravni je par nedelja posle redovnog maturskog. devojka nije ispričala istinu ili je sve izmislila.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.