Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Psiholoska podela ljudi prema vrsti muzike koju slusaju  (Pročitano 17070 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.99
mob
Samsung SGH-E590
Totalno.. Zato sam i prestala da se bavim muzikom.. A takođe i zbog toga što sam završila srednju muzičku školu za opersko pevanje ali me niko nije hteo u bend jer nisam htela da se skinem pred masom... Sooo..  Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

You can't kill me, i'm already dead!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 23. Sep 2015, 20:38:17
  Za pank su rekli da je umro onog trenutka kad je Kleš potpisao za CBS i kad je pank postao mejnstrim a to je bilo pre trideset i kusur godina. Pank se i dalje svira i sluša ali to nije ipak ono što je bilo na početku.
Ne znam nista o preteci panka, probacu da pronadjem knjigu. Hvala na preporuci.
Pank se vremenom menjao, nije isti danas kao sto je bio nekad. Ali nije mrtav, i dalje postoje ljudi koji slusaju i sviraju, pank je subkultura koja verovatno nikada nece umreti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Valkira

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 2897
Zastava Loznica
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.99
Totalno.. Zato sam i prestala da se bavim muzikom.. A takođe i zbog toga što sam završila srednju muzičku školu za opersko pevanje ali me niko nije hteo u bend jer nisam htela da se skinem pred masom... Sooo..  Smile

Yep.
IP sačuvana
social share
Mi bajkeri barabe smo teške, koja ne da, ide kući peške.
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.99
Ali ljudi...
Ima toliko mladih demo bendova koji u stvari praše, ali im nije data šansa jer nema mesta za demo bendove na današnjoj sceni....

kojoj danasnjoj sceni? ako pod pank scenom podrazumevas goste iz hrvatske, gobline koji prave koncerte pred 7 hiljada ljudi u hali sportova, politicki obojen ateist rep ili - a grozim se sto cu u istom postu pominjati taj bend i pank - brkove - onda pank i treba da umre a pank scena ne postoji  Smile

jbg proslo je vreme damneda, dead kennedysa i minor threata, a ta prica o mladim bendovima koji ne mogu da se probiju jednostavno ne vidim da stoji. znaju kakve su okolnosti, valjda bi trebalo da znjau, gde da se probiju? sto niko nije pomogao pankrtima da izdaju album?
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.99
mob
LG G3
Od onako lepe teme napraviste opelo za metalce i pankere  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1497
OS
Windows
Browser
Chrome 45.0.2454.85
Punk je - Urlanje sa margine

Punk ne nastaje, jer ne može da nestane. Punk ne umire, jer ne poznaje tvorca. Nigde ne počinje i ne završava se. Nema logiku i fazu, ne koketira sa konvencionalnim vrednostima. Ne možeš da budeš 'punk' jer to neko želi, ne prestaješ da budeš 'punk' kada to drugima više nije potrebno.

Punk je samo trenutak, reakcija na sadašnjost. Dolazi kada je potreban, a nestaje da bi iza njega ostao trag. Punk ima smisla samo kada sve ostalo nema poentu. Muzika je samo način da shvatiš besmisao mesta i vremena.

Muzičari se služe punk-om da bi opravdali DIY prirodu svog stvaralaštva i nastupa; uklapaju elemente koji čine njihov stvaralački "dodir", mnogobrojne muzičke pravce koji na njih imaju uticaj, pokušavajući da navedeno približe publici kroz punk. Ili, ono što oni nazivaju "punk izrazom".

Punk-rock i hardcore su stilovi, alternativni muzički pravci. Punk im samo ustupa mesto, jer je on njihov početak.
« Poslednja izmena: 24. Sep 2015, 13:45:00 od Ywatt »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.99
mob
LG G3
Žare i Goci su davno izgubljeni Nemanjići,razdvojila ih CIA da bi nam naštetila.

IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 45.0.2454.93

Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
Nokia 
death je inače prvi pravi black metal bend

pobrisani linkovi za film,pa ako neko slucajno naleti nek zalijepi

inace,punk je odavno mrtav.mrtav je iz razloga sto je to tip muzike koji jednotavno ne moze da napreduje i sve sto se moze nazvati pankom stane u 15 minuta "muzike"....ono ostalo je samo rip off rip off rip off dakle izmisljanje tople vode....ako nesto promijenis (blink,deen gay...) onda to nije pank.kad smo vec kod Deen Gay,koliki je to pankerluk kad si glavni n MTVu  Smile Smile Smile

ja mogu poslusat Kežultijse al i oni su odsvirali svoje na prvom albumu i ovo ostalo je samo ripit ripit i ripit....i ripit.

pank je mozda i najveci pozeraj koji se ikad pojavio u svijetu muzike i njene kulture....
muzika za neshvacen inejdzere i vonabi revolucionare koji svj stavove iznose na dustvenim mrezama preko najnovjeg ajfona a to je veliki pnkeraj
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1402
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 41.0
Mrzelo me da otvaram novu temu,da li ovako izgleda kada ti je karijera u kurcu,ili kad prolupaš.
Ja u skorije vreme nisam čuo veću budalaštinu od pesme,a možda sa mojim sluhom nešto nije u redu,ni to nije isključeno.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.