Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Psihologija stalkera iliti pamti glupost kao slon  (Pročitano 20921 puta)
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung Galaxy S Advance
@DictatorOris

Hm... mislim da si promasio poentu ove teme...  Smile

Mada sto se tice oprosta - imas za to poseban forum...   Smile
http://forum.burek.com/religija-filozofija-sociologija-b31/

P.S. Ne, ne osecam se prozvanim, samo sam hteo coveku da izadjem u susret...  Smile

@arlekin

Dobro me podseti, postoje takodje i dve vrste stalkera:

1. Oni koji zele "osvetu" jer ste ih ispravili pred masom - a ne u cetiri oka, iako je bila njihova krivica/greska, pa sad to oni zele da ucine i vama... i
2. Oni koji zele "osvetu" jer vi niste u pravu, a vasa rec je u temi "pretezila", pa takoreci, zele "osvetu" radi pravde...

U prvom slucaju smatram da je "osveta" sasvim neopravdana... jeste to deluje "ponizavajuce" ali je krivica onoga ko samu gresku i cini... a samo su blizi prijatelji u obavezi da nam to saopstavaju u "cetiri oka" a ne pred drugima... medjutim posto smo ovde svi "jednaki" za tako nesto nema potrebe... Cak moze biti i veoma korisna stvar jer cete se truditi da takvu gresku ne ponavljate medju onima koji vas znaju u realnom svetu...

U drugom slucaju, nazalost, i dalje je diskutabilno rangiranje ozbiljnosti i znacajnosti teme od strane pojedinca... mada, s obzirom da ovde nije direktno ugrozen vas ugled i ne dajete savet/informaciju vasem bliskom prijatelju... mislim da se sve svodi - ako hoce da poveruje - neka poveruje, ako odbija - neka odbija, vase je samo da iznesete svoje misljenje... na sta svi ovde imaju pravo...

(Sjebo sam se sa ekonomijom, treb'o sam pravo da upisem  Smile)
« Poslednja izmena: 06. Mar 2010, 01:21:20 od Dzobi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 339
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Šta da bude oprošteno?
Neslaganje sa nečijim mišljenjem što je on doživeo kao uvredu?
Ne nego sto vas podseca na nesto sto bi ste Vi rado zaboravili.
Citat
A pošto je "Vi" upotrebljeno kao persiranje i "Vam" je trebalo biti napisano velikim slovom
Hvala.
Citat
Sada možeš da čekaš godinu dana da me uhvatiš u nekoj gramatičkoj grešci i da me isprozivaš.
Ko zna da li cu Ja biti ziv za godinu dana. A i ne znam gramatiku.
Citat
Želiš li da budeš moj stalker
Sta nudis ?

Citat
Mada sto se tice oprosta - imas za to poseban forum... 
Jel te nesto pogodilo pa me ismevas ?
Citat
P.S. Ne, ne osecam se prozvanim, samo sam hteo coveku da izadjem u susret...
Da li je On pametniji od tebe pa se povlacis ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
LG 4X HD
Citat
Dobro me podseti, postoje takodje i dve vrste stalkera:

1. Oni koji zele "osvetu" jer ste ih ispravili pred masom - a ne u cetiri oka, iako je bila njihova krivica/greska, pa sad to oni zele da ucine i vama... i
2. Oni koji zele "osvetu" jer vi niste u pravu, a vasa rec je u temi "pretezila", pa takoreci, zele "osvetu" radi pravde...
Ni taj drugi slučaj nije neko opravdanje, a prvi...kao što neko reče - vaška.

Citat
Smile   

Citat
Sta nudis ?
zdravstveno,  penziono,  mogućnost napredovanja...
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 339
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
zdravstveno,  penziono,  mogućnost napredovanja...
Dalje ?
Citat
Pa se ceskas po bradi.
Svi mi imamo periode zivota ili situacije koje bi da zaboravimo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung Galaxy S Advance
Jel te nesto pogodilo pa me ismevas ?

Ne, zapravo, stvarno sam mislio da te postedim usmeravanja drugih, jer ovde ocigledno problem nije pokajanje nego ljudi koji su zlopamtila (ste ce reci, oni ce vam pamtiti nesto iako i sami nisu u pravu, ako moram bas da potezem konkretan slucaj)

Ali ok, deo sa linkom je mozda bio malo preteran... ali eto, korisna informacija s obzirom na tvoj mali broj postova koji navodi na zakljucak da mozda nisi stigao sve da obidjes...

Nema losh'o...  Smile

Citat
P.S. Ne, ne osecam se prozvanim, samo sam hteo coveku da izadjem u susret...
Da li je On pametniji od tebe pa se povlacis ?

Covek u mojoj recenici si ti a ne "On" (ko god da je, mada si verovatno mislio na arlekina)... i odnosi se na gore objasnjeni deo, s tim sto me je arlekin pretekao sa postovanjem...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
HTC One
Citat
Svi mi imamo periode zivota ili situacije koje bi da zaboravimo.

Covek ne treba da zaboravi nista iz svog zivota. I dobro i lose su stvari koje su ga napravile onakvim kakav sada jeste... eventualno treba da zna sta da ponovi, ali ne i da zali.

Mnogo stvari koje nisu za pohvalu sam u zivotu uradio i ne zalim ni trenutka... ponavljam, zbog njih sam danas ovakav kakav jesam... a zadovoljan sam time kakav sam.

Želiš li da budeš moj stalker    

Smile Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 339
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Ne, zapravo, stvarno sam mislio da te postedim usmeravanja drugih,
A kada na religiji kazem da verujem u Vampire, oni mi daju link Psiholog online ~ Burek savetovaliste
Citat
jer ovde ocigledno problem nije pokajanje nego ljudi koji su zlopamtila
Ili samo bolje pamte od drugih ?
Citat
. ali eto, korisna informacija s obzirom na tvoj mali broj postova koji navodi na zakljucak da mozda nisi stigao sve da obidjes...
Da li to znaci da sam gluplji od vecine posetilaca ovog foruma ?
Citat
Nema losh'o...
Ma kakvi.
Citat
Covek u mojoj recenici si ti a ne "On" (ko god da je, mada si verovatno mislio na arlekina)... i odnosi se na gore objasnjeni deo, s tim sto me je arlekin pretekao sa postovanjem...
Da, On je Arlekin. Ti si mi se prvi obratio, zatim ulece On i namiguje ti u fazonu "ovo cu ja da sredim", posle cega mu se Ti malte ne izvinjavas.

Citat
eventualno treba da zna sta da ponovi,
Zasto mislis da ne zna ? Ili je mozda ne kulturno ?
Citat
a zadovoljan sam time kakav sam.
Za sada.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
HTC One
Citat
Zasto mislis da ne zna ? Ili je mozda ne kulturno ?

Napravio sam propust u kucanju koji je trebao da glasi "da ne ponovi", sto opet ne menja sustinu da ne kontam najbolje tvoj komentar na citirano?  Smile

Citat
Za sada.

Poprilicno sam siguran da nisam napisao za sada.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung Galaxy S Advance
Citat
A kada na religiji kazem da verujem u Vampire, oni mi daju link Psiholog online ~ Burek savetovaliste

To neki ljudi nazivaju salom, ali je ne prihvataju svi kao takvu... uostalom neke teme jesu dvosmislene i mogu biti povezane sa verovanjem i psihologijom... tako da, mozes da gledas i na taj nacin...

Citat
Ili samo bolje pamte od drugih ?

Nije bitno koliko dobro pamte, vec sta pamte... jedno je kljukati se korisnim informacijama koje ti mogu zatrebati u buducnosti a nesto sasvim drugo je opterecivati se time sto jednom "tada" (proslost) nisi bio u pravu ili te drugi nisu shvatili kao sto si zeleo... (svi znamo da postoje odredjena odstupanja izmedju onoga sta mislimo i sta zapravo kazemo)

Citat
Da li to znaci da sam gluplji od vecine posetilaca ovog foruma ?

Ne, to znaci da si noviji clan i da sam shodno tome zakljucio da mozda ne znas sve podforume ovog foruma... naravno, to ne mora da znaci ukoliko si duze ovde a samo si neaktivan ali ja ti nisam gledao profil i dozvolio sam sebi da zakljucim na osnovu broja tvojih postova...

Tako da, nemas razloga da se vredjas na tom osnovu...  Smile

Citat
Da, On je Arlekin. Ti si mi se prvi obratio, zatim ulece On i namiguje ti u fazonu "ovo cu ja da sredim", posle cega mu se Ti malte ne izvinjavas.

Ja sam ti se prvi obratio, ti si mi odgovorio i onda je zapravo on taj koji je uleteo izmedju mog kasnijeg posta koji je bio namenjen tebi... (jbg, pretek'o me covek, brze kuca, brze misli, 300 razloga) a njegov tadasnji namig je bio znak odobravanja na moj post pre tvog prvog pojavljivanja na ovoj temi... jer sam mu tu rekao u kom delu se slazem sa njim...

Niti on nesto "sredjuje" niti mu se pa ja izvinjavam... deder, opusti se malo... nema nikakve zavere ovde...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 339
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Napravio sam propust u kucanju koji je trebao da glasi "da ne ponovi", sto opet ne menja sustinu da ne kontam najbolje tvoj komentar na citirano?
Ne menja sustinu. Zasto Ti mislis da znas sta je najbolje za nekoga ? Mozda je Tvoj neistomisljenik u pravu.
Citat
Poprilicno sam siguran da nisam napisao za sada.
Neces valjda dozivotno da ostanes tu gde jesi ? Mozda ces jos nesto da naucis, da steknes jos neko iskustvo ... ?

Citat
jedno je kljukati se korisnim informacijama koje ti mogu zatrebati u buducnosti a nesto sasvim drugo je opterecivati se time sto jednom "tada" (proslost) nisi bio u pravu
Pogresno je i jedno i drugo. Zasto bi sam sebe prisiljavao sta ces pamtiti, a sta ne ? Zasto bi se neko kljukao korisnim informacijama, osim ako nece da bude dobra tatina/mamina devojcica ili dobar tatin/mamin sincic ?
Neki ljudi jednostavno sve pamte. Imaju mozak kao ormar sa fiokama, sve se odlaze u neke fioke i ispada po potrebi, bez ikakvog prisiljavanja.
Citat
Ja sam ti se prvi obratio, ti si mi odgovorio i onda je zapravo on taj koji je uleteo izmedju mog kasnijeg posta koji je bio namenjen tebi... (jbg, pretek'o me covek, brze kuca, brze misli, 300 razloga)
I sada te ostavio na cedilu samog.
Citat
... deder, opusti se malo... nema nikakve zavere ovde...
Samo vas gledam par dana, delujete kao sekta, drzite se zajedno, a kada uleti novajlija napadate kao cigani sa kosova beogradske klince.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.