Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Psihologija stalkera iliti pamti glupost kao slon  (Pročitano 20764 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
HTC One
Bambina, nemoj da imenujem po jednog stalkera za vecinu psihologa... to sto ih vi ne vidite (jos uvek) ne znaci da ih nema  Smile
Smile

P.S. Zasto mi se cini da si razumela da svako od nas ceka nekoga a ne da svakog od nas po neko ceka?  Smile
Razumela sam da samo nas neko čeka, a da mi nikoga ne čekamo, što je malo sujetan stav.
Kao, sad si ti (ja, Pera, Mika, Živadin) jako bitan lik, pa tebe tamo neko progoni i čeka na tvoj najmanji pad, pa da te zacementira. Ne sviđa mi se to, ta prepotencija u priči o stalkerima.

A da svako od nas nekoga čeka... e u tom slučaju bih imala više razumevanja. To je više ljudski stav, sa implicitinim priznanjem - ''volim ovo mesto, rado provodim vreme tu, a ima i onih koji me nerviraju, pa mi je baš milo da ih gledam kako skaču sebi u stomak''. To je, jebem mu miša, ljudski. Ovo gore je snobovski, neopravdano. Smile

Zato mi se čini da oni koji ovde traže mišljenja i informacije nemaju za to vremena, za razliku od onih koji ovde traže neku (samo)potvrdu. A svi smo pomalo i jedni i drugi, pitanje je samo u kom postotku.

Ne slazem se uopste a to uopste nema veze sa tim da li je neko vazan lik. Ja sam samo napravio razliku izmedju ljudi koji ti lepo u trenutku rapsrave saspu u lice sta ima i zavrse posao na tom mestu i oko te teme... ili precute i zaborave... ali nikako da precute ili "izgube" raspravu iz nekog njihovog ugla gledanja, pa te cekaju na nesto sto njima lici kao penal ne bi li ti spustili i vratili ti.

Eto zato sam rekao da nas sacekuju (ne poimence neke VIP Burekovce vec u globalu ljude kojin kazu sta imaju i zavrse sa tim) neki koji imaju takav sablon ponasanja.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Volim da zapamtim pa da vratim ali to nije nesto o cemu ja razmisljam nego vise nesto sto se instiktivno javlja u trenutku kada imam priliku da tom nekom zavalim piip Smile Mogu ja tu osobu da gotivim ali opet ne volim da mi neko ostane duzan  Smile Smile

Doduse to na forumu i nije toliko izrazeno koliko ja uspevam da vidim ovde u 99% slucajeva svako namesti na penal u roku od 15 minuta posle svadje.... Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung Galaxy S Advance
Citat
Ja sam samo napravio razliku izmedju ljudi koji ti lepo u trenutku rapsrave saspu u lice sta ima i zavrse posao na tom mestu i oko te teme... ili precute i zaborave...

Ali mozda se kasnije pojavi nesto sto moze posluziti kao dokaz da oni stvarno jesu bili u pravu sto se te teme tice... ne mozes onda ocekivati da precute i zaborave ako su se tog trenutka osetili ponizenim zato sto su morali da "ustuknu" nekome ko zapravo nije bio u pravu...

Tada mu to dodje opravdavajuce...

A i sam verovatno znas da ti se u toku "rasprave" ne javi uvek sve ono sto si imao da kazes... nego se nekih stvari tek naknadno setis... Ipak je to trenutak koji vise sluzi za izlaganje smisljenog, dok se polazi od toga da je za razmisljanje potrebno vreme...
« Poslednja izmena: 05. Mar 2010, 19:19:07 od Dzobi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
HTC One
Postajem sve grublji u kvalifikacijama  Smile

Citat
zaborave ako su se tog trenutka osetili ponizenim zato sto su morali da "ustuknu" nekome ko zapravo nije bio u pravu...
'

Pa jbt, stvarno moras biti teletabis da bi se nakon bilo kakve (podvlacim - bilo kakve) rasprave na forumu osecao ponizenim.

A samim tim se vracam na pocetak - em si se osetio ponizenim na forumu em si to zapamtio i cekao trenutak da vratis. Ja uvazavam tvoje misljenje, ali je moje stanoviste da je to patologija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
LG 4X HD
Citat
Ali mozda se kasnije pojavi nesto sto moze posluziti kao dokaz da oni stvarno jesu bili u pravu sto se te teme tice... ne mozes onda ocekivati da precute i zaborave ako su se tog trenutka osetili ponizenim zato sto su morali da "ustuknu" nekome ko zapravo nije bio u pravu...
Posle godinu dana od neke nebitne rasprave ( nebitne u smislu da mi ovde ništa ne rešavamo, samo iznosimo svoja , pa jebiga, beznačajna mišljenja ) koga boli dupe da li je bio u pravu.
Zar treba da pamtim svaku diskusiju i čim se pojavi neka informacija koja ide u korist mom stanovištu da tražim temu staru mesecima kako bi mogao nekome da kažem  "aha, eto, ja sam lepo govorio a ti nisi bio/la  u pravu, utatata "  Smile
Nije mi toliko dosadno.  Smile
A i godine me stigle pa ne mogu da zapamtim ni o čemu se pričalo prošle nedelje, a kamoli pre godinu dana.  Smile
I to "osetiti se poniženim" , i ako si u nekoj raspravi morao da ustukneš ( mada ne mogu da zamislim situaciju da na forumu moraš da ustukneš od neke rasprave , sem ako to ne želiš )  nije razlog da se osetiš poniženim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung Galaxy S Advance
Pa opet mu se svodi na to sta je kome bitno i zasto... bem li ga, eto, bilo coveku krivo sto ga ismevaju ili sto nije mogao da dokaze svoju tvrdnju (pa cak i pretpostavku koja bi mogla da se ostvari u buducnosti) pa sacekao tu buducnost i dokazao (tj. nije u konkretnom primeru, ali uzmimo u obzir da je to hteo)

Upravo o tome pricam, i ti i Coolrunner ste u pravu - nije isti pravi zivot i zivot na forumu... ali nekome je teze da napravi razliku, jer se oseca kao "licem u lice" ili je vec formirao "reputaciju" koju ne bi da uprlja zbog toga sto nekome nije stalo do njegove teme pa ce da ga blati neistinitim cinjenicama...

Naravno, sve ovo dolazi kada se tome doda prevelika ozbiljnost, sto naravno, nije preporucljivo s obzirom da su ovo opste diskusije izmedju gomile anonimusa gde svako ima pravo na svoje misljene... a fala bogu, misljenje je kao dupe sto ce reci - svako ga ima...  Smile

A svi znamo da je vrlo tesko usaglasiti sva misljenje jer "sto ljudi - sto cudi" a i jednostavno inadziji kome je dosadno bice zanimljivije da tvrdi da je crno u stvari belo i obrnuto... ali eto... merak coveku da zeza dok je drugom merak da ga uputi u pravu stvar misleci da ovaj "zezator" u stvari nesvesno gresi...

I u ovoj, kao i u svakoj diskusiji na forumu ne treba zaboraviti taj subjektivan stav i dozivljaj "rasprave"

Uvek ce biti onih kojima je vazno da njihova bude zadnja i samim tim nece im biti dosadno da "cekaju" priliku za "sah-mat"... kao i sto ce uvek biti onih koje ce za to boleti dupe... kao sto si i sam rek'o...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 339
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Sve u svemu Vi zelite da vam bude oprosteno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung Galaxy S Advance

S obzirom da si ovo "Vi" iskoristio za persiranje a ne za mnozinu, predlazem da upotrebis nick clana kome je ova izjava upucena da ne bi doslo do nekog nesporazuma ili bespotrebnog "pecanja" drugih...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 339
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Za Vas sve koje pogadja proslost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
LG 4X HD
Citat
Šta da bude oprošteno?
Neslaganje sa nečijim mišljenjem što je on doživeo kao uvredu?

@dzobi

Smile

------------------------------------------------

Citat

S obzirom da si ovo "Vi" iskoristio za persiranje a ne za mnozinu, predlazem da upotrebis nick clana kome je ova izjava upucena da ne bi doslo do nekog nesporazuma ili bespotrebnog "pecanja" drugih...  Smile
A pošto je "Vi" upotrebljeno kao persiranje i "Vam" je trebalo biti napisano velikim slovom.  Smile
@diktator
Sada možeš da čekaš godinu dana da me uhvatiš u nekoj gramatičkoj grešci i da me isprozivaš.
Želiš li da budeš moj stalker    

Smile Smile
« Poslednja izmena: 06. Mar 2010, 01:12:23 od arlekin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.