Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Psihologija malih mesta  (Pročitano 12894 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
to je to!
To je to ljudi!
Arijana je pogodila sustinu! BRAVO!
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 2012
Zastava
mob
Nokia 
Smile Bice i od mene nesto
IP sačuvana
social share
..::_Cotidie est deterior posterior dies_::..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Revolution in their minds!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 769
mob
Nokia 3650
Pa to je to...Jebiga imam ja dosta losih iskustva sa time...Znas ponekad cujes o sebi nesto sto ni pomislio ne bih...
IP sačuvana
social share
Life is ours, We live it our way!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
...cestitka Arijani...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Ja sam se vec navikao na te palanacke seme, pa obicno tako sokiram palanacke krugove ponekim komentarom ili necim o cemu nisu ni razmisljali... a ne mogu mi nista zato sto sam ja dosao iz Amerike i velikog grada, pa odmah padaju u nesvest od toga. A meni je to tako glupo i smesno... i pomalo jadno! Ali, nema veze. Zivot tece dalje. Ne dam se da me uvuce psihologija malog mesta u svoj vrtlog, a cenim i one koji plivaju snazno u njemu da se izbave od istog.
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1404
Zastava tako blizu, a ipak tako daleko
Živjeti u malom mjestu ima i svojih prednosti, ali i nedostataka. Jedan od njih je i ovaj koji ste spomenuli, tj. da ljudi uziaju za pravo da sve i svakoga komentiraju i " osuđuju", no to je u ljudskoj prirodi. Pogledajte samo vijesti. Što se u njima prepričava: samo zlo, krađe,... Isto je s novinama: ljudi odmah čitaju crnu kroniku i tko je umro. Moj profesor je rekao to ovako: zamislite dva stola, za jednim ljudi govore lijepe stvari a za drugim se ogovara i prepričavaju se loše stvari i vi dolazite. Gdje ćete otići? Vjerojatno za stol gdje se ogovara, jer je tamo " življe". To je ljudska psihologija, ali mislim da ljudi to čine samo zato da vide da ima netko kome je gore nego njima. Da sada spomenem i koju dobu stranu. Meni je baš lijepo što svakog u svojem mjestu znam i sa svakim mogu popričati, a da ne spomenem da kod nas u mjestu nema da se ne pozdravi onaj s kojim se mimoilaziš. To je meni jako lijepo jer stvara nekakvu " obiteljsku" atmosferu. Zaboravio sam reći no jasno je da živim u jednom malom mjestu.
IP sačuvana
social share
\" Brini se više za svoj karakter nego za svoj ugled. Karakter je ono što uistinu jesi, a ugled je ono što drugi misle da jesi.\"
* John Wooden *

\" Kad bi rajčice poželjele biti dinje pretvorile bi se u farsu.
Strašno me čudi što toliki ljudi tako silno žele biti netko tko nisu.
Ima li smisla pretvoriti se u farsu?\"

* Mitsuo Aide *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
Ok, zivim na relaciji Beograd-Valjevo.Igrom slucaja sam poznatija.....pa recimo poznatija od vecine anonimnih likova, i u svojoj "zivotnoj karijeri" dozivela sam svakakve price:Te:Razvela sam bar nekoliko brakova, drogiram se, rodila sam nekoliko komada dece, hm....cek, sta jos bese....a da, operacija na mozgu.I sve te price nisu imale nikakve veze sa gradom u kojem sam....Nesto se pricalo u Va. nesto u BG......Kako se branim?Jednostavno.Kazem:Da, u pravu ste. Ozbiljno.
dakle, ako hoces da cujes skandal price o sebi-ne pravi skandale.Proveren recept:)
Mala mesta imaju manje ljudi, samim tim se vise poznajemo.....Ljudi su vise upuceni jedni na druge, vise znaju jedni od drugima, pa se vise i "zanimaju" :wink:
Ali, mali grad ima i svoje prednosti......Ovde u Valjevu mi vise ljudi stisne ruku, vise ljudi pita za zdravlje mene i moje porodice, nekako ume da bude ususkanije, i toplije,i sve to dok ga prepesacim uzduz i popreko:)........A kada mi to dosadi, kada pozelim da budem malo....."usamljenija"......zbrisem za BG.....i tako u krug
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
Ta sitna ogovaranja  svojstvena su jednom tipu ljudi kojih zaista nije malo,
i njih ima i u velikim gradovima, ali se bolje primecuju u manjim gradovima i selima,  to su ljudi koji vode tudju brigu da bi izbegli da se suoce sa svojim problemima i da se u tom trenutku ogovaranja osete nadmocnima, uglavnom su niskog obrazovanja, tj. ne citaju knjige, pa tesko da mogu da odegledaju i neki
ozbiljniji film, ali zato ima je memorija puna imena i prezimena, te tacno znaju ko gde radi, ko je skom u rodu ili kumstvu i sve ostalo bitno, jer bez tih informacija
njihov talenat bi propao... Vrhunac grozote je sto ce ti takva osoba uci u kucu,
snimice sve sta u njoj  ima, pa cak sta si imao za rucak, ispitacete o svemu i svacemu, reciceti gomilu lepih i ljubaznih reci (laskavi su), ali kad izadje iz kuce,
ti joj vise nisi drag, vec ce sa drugom slicnoj njoj ispirati usta sa tobom, i sve ce izokrenuti i dodati... Osobe koje pate zbog tih ogovaranja    zaista su dozivotni mucenici, treba da znaju i da se pomire sa tim da u manjim mestima za svakom osobom postoji neka prica i to u vise varijanti... Sto bude manje takvih, to cemo pre izgubiti epitet seljackog naroda... Smiley
IP sačuvana
social share
AKO SANJAM PROBUDICU SE!!!
AKO SE PROBUDIM-UMRECU!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Moram da vam priznam da sam naslov ove teme pretvorio sebi u uzrecicu. Sada, umesto da ista citiram iz malog mi mesta, ja samo objasnim u jednoj recenici: "Psihologija malih mesta" i sve je receno. Svi odmah znamo na sta tu mislimo.

A, kazem, kakav sam da sam, obicno imam kec u rukavu da sokiram moju malu sredinu i nateram je da me postuje. Tako se svi drze dalje od mene, a i kada me ogovaraju ne mogu da izbegnu da ne spomenu nesto pozitivno. A posebno volim ljubomoru, onu pritajenu, kada se krije a izrazava se na drugi nacin. Ljudi u malim sredinama cak ni to ne znaju da sakriju. I tako, predlazem da od sada usvojimo izreku: Psihologija malih mesta i obogatimo nas srpski jezik.
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Psihologija malih mesta i obogatimo nas srpski jezik.

SerbianFighter © 2002 Smiley Smiley Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.