Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 17:21:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Psiha zena osvetnika u braku  (Pročitano 27284 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
LG Frizider
Како жена може да те сјебе то не може нико. Мењали би се мушкарци и за пола сата батина уместо константног јебања у мозак у свако доба. Не кажем да међу мушкарцима нема оних који пре прибегавају психичком малтретирању ал ако ћемо искрено то је некако трејдмарк жена, стереотипно или не тако је, у недостатку физичке снаге прибегава се другим методама.

И свакако да се слажем да постоји обостарна кривица било "активна или пасивна".

Скотова има на обе стране, то што жене користе вероватно софистицираније методе злостављања од пуке силе не значи да је такав начин малтрета мање озбиљан.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Evo ja se poslednji put javljam. O svemu ovome nisam ni razmišljao dok se nije meni desilo i zato mogu da govorim samo iz ličnog iskustva.

Možda sam i dosadio, ali problem i prava žrtva je najčešće dete. Ne kažem, ako je muškarac kriv nek ga jebe, nek mu sve kosti izlome, al što bre dete da pati.

I gde su tu nepristrasni ljudi, gde je država, samo da zaštite dete. Pa, nije ono krivo što su mu roditelji moroni i sl... Koliko ste puta na ulici videli majku kako sa tek rođenim detetom prosi, na zimi. I oca koji stražari da slučajno ne zabušava. Jel to zloupotreba, što se to nekako ne rešava. Očigledno je, na sramotu svih nas. Ali, ne. Pa, jebe se nekom za budućnost ovog društva, samo udri po tzv. pravima homoseksualaca, Roma, zlostavljanih žena i sl... Baš me interesuje kome je svanulo od tih akcija i priča.

Te, nećemo da jedemo jedan dan, te trt mrt...

Šta jel nema para, a ima za parade i ostala sranja... Da neko kenja o ljudskim pravima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
80% djece nakon razvoda pripada ženi
97% djece ometene u razvoju nakon razvoda pripadne ženi

Preko 50% muškaraca ne plaća alimentaciju.
Pavleor - jel plaćaš ti alimentaciju i ako nije tajna kolika je?

25% muškaraca izgube kontakt sa djecom u prve 3 godine nakon razvoda
50% muškaraca izgubi kontakt sa djecom nakon više od 7 godina nakon razvoda ili imaju vrlo neredovan kontakt - par puta godišnje

I sve ovo zbog ludih i bezosjećajnih žena? Teško!

Bila sam svjedok kada je zbog potrebe davanja saglasnosti policija privodila oca u skolu za djecu sa specijalnim potrebama - dotični nije mogao da se sjeti ni koliko mu djeca imaju godina, a kamoli da ih je skoro vidio ili da ga je briga od čega mu djeca žive.

Ono što mene iskreno zapanjuje je ideja roditelja koji neplaćaju izdržavanje ili daju koju hiljadu mjesečno, koji svoju djecu viđaju jednom ili dva puta mjesečno ili mnogo ređe - jer tako njima odgovara, koji nemaju predstavu o problemima i potrebama svoje djece - da oni takvi imaju ikakva, a kamoli ista prava, kao i onaj drugi roditelj koji je tu sa djecom 24 h / 7 dana u nedelji / 365 dana u godini.

I apsolutno mi nije jasno što ih država u tom uvjerenju podžava. Moje lično mišljenje je da pod hitno treba progurati zakon po kome roditelj koji nije platio alimentaciju 2 godine ili nije svoje djete vidio 2 godine, treba automatski da izgubi sva prava nad djetetom.

Takođe mi nije jasno zašto je potrebna saglasnost oba roditelja da djete ode na ekskurziju ili odmor sa babom i dedom, ako onaj drugi roditelj ničim ne doprinosi kvalitetu života koji ima njegovo djete.

IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
sto ova statistika izgleda ruzno...
imam blage mucnine trenutno...

cinjenica je,koja se tesko priznaje,da u vrijeme dok traje razvodna parnica klinci se "koriste" na najperfidnije nacine u ratu protiv supruznika.

i niko me ne moze ubjediti da se tu gleda interes djece...niko...

primjera za to koliko god hocete...

cega sam se sve nagledala i naslusala dok su se razvodili moji dobri prijatelji...to je morbidno.

klinci su na kraju pripali majci...otac se krvnicki borio za njih...nije birao sredstva...

godinu dana od razvoda...vidio ih je jednom...ne placa alimentaciju,a svoje ponasanje pravda recenicom:" je li ih zeljela?e pa,neka se i brine o njima.."

i ljut je kao ris...svaki put je na ivici nervnog sloma kada se pomene bivsa zena...
toliko ljut da zaboravlja da sa njom ima djecu.
ne smije niko ni da ga pita za njih...kao da ih nema...

IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
LG Frizider
Па и најтеже ствари у браку се и дешавају или трпе због деце, где под паролом борбе за њих уствари она сама и трпе највећу жртву, да не говорим о појединим болесним случајевима где један родитељ окреће децу против овог дугог.

Парови без деце то лакше преброде, ћао довиђења, не иде и готово. Овако се дешава да из својих себичних разлога, сујете или чисте злобе и освете покушава да преко деце повреди бишег сапутника.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
koliko samo znam slucajeva razvoda od zena koje su zasluzile da ih zakljucas u neki gulag i bacis kljuc u Dunav ..  mnogim muskarcima treba odati priznanje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
isto tako...u gulag bi bez prava na pomilovanje mogli poslati i mnoge muskarce...i naravno...odati priznanje mnogim zenama...ali to ne mjenja jednu cinjenicu.

da je zena koje su zrtve mnogo vise...

i onih koje prilikom razvoda izvuku deblji kraj.

mislim,tu smo gdje jesmo...sa odredjenim predrasudama koji su patrijarhalno obojeni...
ja zaista ne vidim problem biti svjestan nekih cinjenica i reci istinu.
to naravno ne proziva one muskarce koji imaju i postovanja i koji jesu muskarci u pravom smislu...
ali broj onih koji to nisu...nije zanemarljiv.

svaki razvod je prica za sebe...nije pametno generalizovati kada je razvod u pitanju...
daleko od toga da je bilo koja strana vojska spasa i daleko od toga da se,katkada,oboje ne izivljavaju jedni nad drugima i nad sopstvenom djecom...

ali sto se tice nasilja u porodici...tu su stvari vec mnogo jasnije...
i neko vec pomenu...da se,nazalost,nasilje u porodici ne zavrsava cesto razvodom...
i cinjenica je da muskarci prednjace kada je stvar nasilja u porodici u pitanju.

nikada necu osporiti,a ni umanjiti cinjenicu da izolovanih slucajeva nasilja od strane zena prema muskarcima postoje...
ali je cinjenica da to nije u toj mjeri drustveni problem koliko jeste nasilje muskaraca prema zenama.
u suprotnom,ne vidim sto ne bih pozdravila otvaranje sigurne muske kuce,ukoliko se za to bude imalo potrebe...
ali je cinjenica da nema.
IP sačuvana
social share
  napuni prazno.
  isprazni puno.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
sve ovakve teme se neminovno pretvaraju u takmicenje   Smile  cim neko kaze nesto sto ne ide u korist zenama, pojavi se 20 zena da dokazu da je zenama teze, pobogu, znamo to, zene su unizene na sve moguce nacine i znamo da im je strasno i jezivo u ovom surovom svetu muskaraca koji se nad njima izivljavaju na sve moguce necovecne nacine .. elaborirali smo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a ti zapravo samo pokusavas da ovo "takmicenje" preusmjeris na pravi kolosjek Smile

kasno shvatih...ja nesto ne bih da se takmicim...ako je takmicenje u pitanju Smile

ja umislila da samo razgovaramo...svasta od mene Smile
IP sačuvana
social share
  napuni prazno.
  isprazni puno.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 535
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Apple 
Psiha ZENE OSVETNIKA, kao neka zivotinja u pi**u materinu Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 17:21:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.