Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prvi Štadlerov voz od danas na pruzi Beograd-Novi Sad  (Pročitano 4400 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.6.3
mob
Apple 15
Nemam pojma.. mene je kostala 600 dinara u oba slucaja  Smile

A nije mi se dopalo jer sam se zurila, pa umesto 60 minuta, putovala sam 2h...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
mob
Nokia 6300
Добри су и ови нови Штадлери, и нови руски Метровангонмаш возови, а и легенде СССР, Рига вагонбувес рупнице РВР 412/416  Smile  Проблем у нашим железницама јесте мала брзина по многим пругама и опасно запуштена инфраструктура и ту треба уложити највеће напоре.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.124
Studentska karta od Uzica do Beograda(povratna) sa autobusom kosta 750 dinara  Smile Vozom je toliko u jednom pravcu  Smile Bus brzi stigne. Jos ako uvedu ove vozove koji lice na autobuse, ne vidim zasto bi neko isao vozom Smile

Jedino zasto ljudi idu vozom je zato sto mogu da se prosetaju, popuse cigaru, mogu da se svercuju.  Smile

A put izmedju novog sada i beograda je stvarno katastrofa Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

James Bond 007 MI6

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7630
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
mob
Samsung Galaxy Note 4
Не бих ти ја сада када је прорадила пруга Београд-Ужице-Бар ишао аутобусом па да је и 5 пута јефтинији од воза Smile
IP sačuvana
social share
"Човјека ћете најбоље упознати ако га проматрате како се понаша кад се нешто дијели бесплатно"- Иво Андрић
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
Citat
A put izmedju novog sada i beograda je stvarno katastrofa

па и није...

Аутопутем је средња жалост, али у односу на просек наших путева... врло добар... Старим путем кроз сва села... пут као пут има једну лошу деоницу преко Фрушке горе, дужине можда 5-6 километара илити 1/15 пута... остало је мање више врло добро... само што је јбга вожња кроз села са 40 на сат очај... ал јбга, така географија  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
mob
Samsung Galaxy S2
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Linux
Browser
Chrome 43.0.2357.93
603, holy shit
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Citat
A put izmedju novog sada i beograda je stvarno katastrofa

па и није...

Аутопутем је средња жалост, али у односу на просек наших путева... врло добар... Старим путем кроз сва села... пут као пут има једну лошу деоницу преко Фрушке горе, дужине можда 5-6 километара илити 1/15 пута... остало је мање више врло добро... само што је јбга вожња кроз села са 40 на сат очај... ал јбга, така географија  Smile
Pa tim starim putem sam putovao ima vec 8 godina. Tako da su ga mozda uradili. Tada je bio katastrofa Smile

Не бих ти ја сада када је прорадила пруга Београд-Ужице-Бар ишао аутобусом па да је и 5 пута јефтинији од воза Smile
Pa ako placas kartu onda treba da das oko 700 dinara u jednom pravcu i da putujes 4 i po sata. Busom putujes 3 i po i platis 750 povratnu. Ako cekas na Zarkovu onda ne placas ni peronsku u BG stanici. Smile

986,00 je povratna vozom, imaju 20% popusta Smile Za brzi dodaj 100 i za inter city dodaj 200 na ovu cifru Smile
« Poslednja izmena: 25. Jun 2015, 01:28:31 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
mob
Nokia 33-10
Beograd-Bar tek treba rusi da remontuju, da se podignu brzine, a cene na nekim pravcima ŽS baš i nisu realne i treba tu da porade malo ako žele da imaju putnike.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
603, holy shit

Jaпанци су у једном моменту скапирали да им нема вајде од реконструкција постојећих пруга и прежалили целокупну железничку мрежу... јер има неодговарајући и застарелу геометрију, сувише оштре кривине нагибе и остало те се на њој не могу остваривати велике брзине... и онда су нанови правили нову мрежу и нове возове... шинкансен или ти метак возови...

Ти возови су класични и иду по класичним пругама и макс им је нешто преко 400 на сат... А све те брзине од  око 600 на сат су маглев илити они возови што рабе магнетну левитацију...

Мада су Французи направили један експериментални ТеЖеВе класични воз који је ишао преко 500 на сат..

Углавном... оперативна брзина тих Шинкансен и ТеЖеВе возова је око 250-300 на сат, a Maглева до 400... с тим што човеку не треба много прстију да поброји све оперативне линије тог Маглева у свету...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.