zzzzz Ladies and gentlemen,Butthead has left the building..HEH heh HEH heh, Beavis :No he hasn't. He's in the toilet! heh HEH heh HEH! Ladies and gentlemen,Butthead is in the toilet yea that was cool..
Ili joh bolje,ko jebe nju,savataj i bez chekanja,u pochetku boli,ali jebiga posle je do jaja,to one vole,i nemoj da stanesh kad ti kaze!!!
E vidish,to je sve ono shto NE TREBA da uradish,ok...Sve ostalo je tu i tamo podoshljivo,osim ako posle obavljenog posla ne sedesh za komp i igrash pasijans...
Ko mi dira potpis gadjacu ga s' pracka...
Zasto love name, zasto nema moj stari zasto predsednikov sin vozi novi Ferrari, ko mari zibi brzo , umri mlad budi lep les…. A bar zabodi neki kes…Edit by Anea: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
zzzzz Ladies and gentlemen,Butthead has left the building..HEH heh HEH heh, Beavis :No he hasn't. He's in the toilet! heh HEH heh HEH! Ladies and gentlemen,Butthead is in the toilet yea that was cool..
nisam se rodio nauchen a ti kao admin ? .... zanima me chiji je savjet bio od znachaja .. iskreno se nadam da si spontano obavio taj rad .. lagano i sigurno .. ako je bilo komplikacija ja chu okrivit zna se koga .. ish ish kuziiiiiishhhh
« Poslednja izmena: 22. Maj 2006, 14:00:04 od vduk »
Ljudi trebalo bi uskorije vreme da spavam sa svojom devojkom i njoj i meni je prvi put. Pa me interesuju vas iskustva kao je vama bilo prvi put? Ne bi voleo da se obruka mprvi put!!! POmoc!!!!!
Zasto samo da spavas? Mislim... ako vec spavate u istom krevetu (u donjem vesu ili mozda goli), pokusaj nesto vise...znas na sta mislim . Ja se secam da nisam imao nekih problema kada sam spavao sa devojkom, zato sto se to uvek zavrsi necim drugim A ti, nemoj da mi spavas (samo bi spavao...spavaces kada odes u penziju), nego ostani celu noc budan, pokazi ko si!! Ako budes samo spavao, ne znam kako ces se obrukati...pa cak i ako prdnes, nece biti problema, posto ona verovatno hrce, tako da se to ponistava!
« Poslednja izmena: 22. Maj 2006, 18:40:47 od Anea »
How can I live when you won't let me in How can I die without reasons why How can I laugh when I want to cry How can I go on with nothing nowhere How will I make it