Ja sam nevin (u smislu krivice i ne krivice....a sta ste vi mislili? u kom smislu nevin?....sram vas bilo...) ....dobro, mozda malo i bezobrazan, ali sve u granicama normale!
Ozbiljno...hvala na pomoci, potrudicu se da se pozabavim novim dostignucima u oblasti tehnike.
« Poslednja izmena: 22. Maj 2006, 18:53:39 od Gimbrowsky »
How can I live when you won't let me in How can I die without reasons why How can I laugh when I want to cry How can I go on with nothing nowhere How will I make it
Ja i cura smo imali odnos prvi put, i isli smo polako i sve ali sve je trajalo jako jako kratko jer je bolilo i stali smo i sutra je bolilo malo i krvarila je malo. . zasto,od cega. . ?
Pa nek je boli kad se nije igrala svojom igračkom ranije
Ako je bila nevina onda mora da krvarui, to je čuveni himen koji se pokida tokom prvog odnosa. Kroz tu rupu može da prođže dete od 5 kila, neće joj biti ništa od tvog uda. Samo treba da se malo zabavite pre penetracije predigrom da se opusti i dobro podmaže lubrikantom. Možda će joj više odgovarati ako si ti obdaren da ona bude u početku odozgo kako bi regulisala snagu pritiska dok se proširi vagina.