Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Sta nije jasno... devojcice iz muzeja i mravinjaka bi se prodale za jedno pice a kamoli za to sto to imas! Nemoj se praviti da me ne razumes i da ne znas o cemu pricam kada to dobro znas. Uostalom nisam vredjala tebe nego njih. Sta ti imas sa tim, ti si samo muskarac koji bi nesto pa povali A to i nije lose, e sad one sto se prodaju to je vec druga prica. A tvoji drugovi, njih nisam nigde spomenula, do osim sto sam rekla da niste mastoviti i da svi koristite jedan te isti prilaz Nemoj se ljutiti niam htela da te uvredim
@SF
Meni niko nece da kaze da budem mirna, ponajmanje ti imas prava na to!Bolje doteruje sebe u red!
Necu da se po ovom forumu prepirete oko neceg toliko nebitnog kao sto su ribice iz nekih diskoteka po zr, totalno su mi nebitne, al totalno, kao i vecini ovde siguran sam. Takodje posto je ovo vise licna rasprava, raspravite je licno postoje icq, pp, msn, irc, telefon.. idila. Takodje, nemoj mi ti govoriti da sredim bilo sta u svom zivotu, dovoljno si mi rekla juce na onoj temi za e-zine.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
na ovom forumu smo se raspravljali i oko vecih gluposti a ne ovoga, a rekla sam mu to ovde jer nisam za njega nista uvredljivo mislila pa cisto da i ostali znaju!
Za e zin sam ja lepo rekao da takav design ima svaki drugi portal na netu a to sto si ti ne obrazovana to je tvoja stvar. U slucaju ovog sajta dizajn je totalno nebitan jer ga to ne izdvaja iz mora portala, izdvaja ga nesto drugo. Naravno ti to drugo u pocetku nisi ni primetila jer da jesi ne bi pricala kako je design super.
Vrlo originalno! Konacno neki site koji nije plav ili crven!!!! Bas mi se svidja
Vrlo originalno se odnosilo na tematiku kojom se bave i nacin na koji je prikazano a ne na dizajn!
Boja site-a je nesto sto ja prvo primetim kad dodjem na bilo koji site, ono sto mi se svidelo kod ovoga je to sto nije uradjen kao i svi ostali portali crven ili plav vec je u zeleno-zutoj boji i to je ono sto mi je privuklo odmah paznju, cim se ucitao, a mislim da je to jako bitno kod bilo kakvog site-a, pa makar on bio uradjen kao i svi ostali, bitno je da ti privuce paznju, sto meni ovaj jeste, i to bojom a ne sadrzajem!
I nisam pricala da je dizaj super nego da mi se svidja sto je boja promenjena, ja nigde nisam rekla dizajn!
Mozda nisam obrazovana po tebi i mozda ne znam ono sto ti znas i ono sto mislis da bi trebalo da znam, ali definitvno znam da 90% ljudi privuce dizajn necega a ne sadrzaj, onih 10% je kad trazis nesto iskljucivo pa morao ne morao ne obracas paznju na to kako je site odradjen!
I na kraju ti si sam rekao da dizajn nije bitan, a meni je to bilo malo smesno da jedan dizajner kaze, dizajn je ono sto prvo primetis, isto kao sto prvo primetis kako neko izgleda pa tek onda sve ostalo!!!
Ja u tvoje kvalitete ne sumnjam kao ni u tvoje sposobnosti, ja tebe javno ne vredjam kao sto ti to cinis samnom, previse mnogo puta si mi napisao nesto ovako uvredljivo kao sada.
I ja sad kao treba da odgovorim... a jedva na oci gledam kako sam umoran... neka hvala... da je face2face pricao bih pola sata ovako... nemam snage a ni volje za tipkanje... ajd u zdravlje.