Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 02:50:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prvi put ovde . . . . .  (Pročitano 14320 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ajde ajde, lepo, mirni, nemoj da vas ja doteram u red oboje.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
@Cira

Sta nije jasno... devojcice iz muzeja i mravinjaka bi se prodale za jedno pice a kamoli za to sto to imas! Nemoj se praviti da me ne razumes i da ne znas o cemu pricam kada to dobro znas. Uostalom nisam vredjala tebe nego njih. Sta ti imas sa tim, ti si samo muskarac koji bi nesto pa povali Smile  A to i nije lose, e sad one sto se prodaju to je vec druga prica. A tvoji drugovi, njih nisam nigde spomenula, do osim sto sam rekla da niste mastoviti i da svi koristite jedan te isti prilaz Smile
Nemoj se ljutiti niam htela da te uvredim

@SF

Meni niko nece da kaze da budem mirna, ponajmanje ti imas prava na to!Bolje doteruje sebe u red!
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Necu da se po ovom forumu prepirete oko neceg toliko nebitnog kao sto su ribice iz nekih diskoteka po zr, totalno su mi nebitne, al totalno, kao i vecini ovde siguran sam.
Takodje posto je ovo vise licna rasprava, raspravite je licno postoje icq, pp, msn, irc, telefon.. idila.
Takodje, nemoj mi ti govoriti da sredim bilo sta u svom zivotu, dovoljno si mi rekla juce na onoj temi za e-zine.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
na ovom forumu smo se raspravljali i oko vecih gluposti a ne ovoga, a rekla sam mu to ovde jer nisam za njega nista uvredljivo mislila pa cisto da i ostali znaju!

a za e-zin... sam si sebe pokopao!
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3051
Ok SAnja .... kapito
i kraj rasprave .....
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
a za e-zin... sam si sebe pokopao!

Za e zin sam ja lepo rekao da takav design ima svaki drugi portal na netu a to sto si ti ne obrazovana to je tvoja stvar. U slucaju ovog sajta dizajn je totalno nebitan jer ga to ne izdvaja iz mora portala, izdvaja ga nesto drugo. Naravno ti to drugo u pocetku nisi ni primetila jer da jesi ne bi pricala kako je design super.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
Citiracu sebe...

Citat
Vrlo originalno!
Konacno neki site koji nije plav ili crven!!!!
Bas mi se svidja

Vrlo originalno se odnosilo na tematiku kojom se bave i nacin na koji je prikazano a ne na dizajn!

Boja site-a je nesto sto ja prvo primetim kad dodjem na bilo koji site, ono sto mi se svidelo kod ovoga je to sto nije uradjen kao i svi ostali portali crven ili plav vec je u zeleno-zutoj boji i to je ono sto mi je privuklo odmah paznju, cim se ucitao, a mislim da je to jako bitno kod bilo kakvog site-a, pa makar on bio uradjen kao i svi ostali, bitno je da ti privuce paznju, sto meni ovaj jeste, i to bojom a ne sadrzajem!

I nisam pricala da je dizaj super nego da mi se svidja sto je boja promenjena, ja nigde nisam rekla dizajn!

Mozda nisam obrazovana po tebi i mozda ne znam ono sto ti znas i ono sto mislis da bi trebalo da znam, ali definitvno znam da 90% ljudi privuce dizajn necega a ne sadrzaj, onih 10% je kad trazis nesto iskljucivo pa morao ne morao ne obracas paznju na to kako je site odradjen!

I na kraju ti si sam rekao da dizajn nije bitan, a meni je to bilo malo smesno da jedan dizajner kaze, dizajn je ono sto prvo primetis, isto kao sto prvo primetis kako neko izgleda pa tek onda sve ostalo!!!

Ja u tvoje kvalitete ne sumnjam kao ni u tvoje sposobnosti, ja tebe javno ne vredjam kao sto ti to cinis samnom, previse mnogo puta si mi napisao nesto ovako uvredljivo kao sada.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Izvin'te me...ali malo preterujes Ivane sa tim uvredama,na svakoj petoj temi se vas dvoje raspravljate oko necega,mislim da forum nije za takve stvari  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
I ja sad kao treba da odgovorim... a jedva na oci gledam kako sam umoran... neka hvala... da je face2face pricao bih pola sata ovako... nemam snage a ni volje za tipkanje... ajd u zdravlje.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 308
mob
BlackBerry bold 9000
@ SF i SAnja
I, sta sad mi, novajlije, treba da pomislimo kad se ovako lepo svadjate, a tema se zove Prvi put ovde...

Fino docekujete goste, nema sta... :wink:  

Ceka komentar,
Dell Boy   Smile:
IP sačuvana
social share
This time next year we'll be millionaires !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 02:50:56
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: ovde put
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.