Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Први на листи СНС-а масон, члан ротари клуба  (Pročitano 24078 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6230
Dakle po tvrdnji Gambija, ode Toma u zidare. Hoce da uzme posao radikalima: mesanje betonjerki. Smile Smile Smile
Mora da su masoni nesto videli, pa su procitali svih njegovih 19 knjiga.
Ali salu na stranu. Rotarijanci i masoni su pojam para. Dovoljno je da Tomini hibridi kazu: ja sam srbin, daj mi pare pa evo Tomine nirvane.
Bice ono: aoj papo, majku ti tursku. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 10. Dec 2009, 23:31:38 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Zna se da su iluminati TATE  Smile

Citat
Dakle po tvrdnji Gambija, ode Toma u zidare. Hoce da uzme posao radikalima: mesanje betonjerki.

Velja je zidar Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6230
Zna se da su iluminati TATE  Smile

Citat
Dakle po tvrdnji Gambija, ode Toma u zidare. Hoce da uzme posao radikalima: mesanje betonjerki.

Velja je zidar Smile
Ma zna se za Velju. On u mesto cigli, njemu Sarancic dodaje vagone. Velja je avanzovao u masoneriji odavno.
Velja ti je jedini mason koji ima vise lozha. Deli ih po Beogradu na cuvanje.
Nego su meni rotarijanci mutni? Sta oni to vrte?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Pare naravno  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6230
Pare naravno  Smile
Ne dodje mi da verujem. A mnogo vole naaaarod, pa im dele sise da im se nadje.
Gambi, masoni i rotarci su dva pojma. Toma jeste mozda rotarijanac, ali Velja je mason sto posto. Inace ne bi zidao sebi kliniku u basti. Smile Smile Smile
Ako te lupi infarkt samo trazis da te vode kod Velje. Mozda imas srece da te Velja licno operise. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 11. Dec 2009, 10:05:11 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 203
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Kuda ide Srbija kad ratarijanac Toma razbije ultramoderne i hiperurbane Srbo -Evropljane usred Beograda .  Smile

Mozda je i taj XY iz SNPa ratarijanac , a ne rotarijanac . Smile 
« Poslednja izmena: 11. Dec 2009, 10:14:35 od Alex 011 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple 15
^^^^

Lame...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Covek ima diplomu, usao u posch drutvo Tome kurtona i Vucica ustanojevodupe.
Veli daj, malo sam napredniji od rulje da se pokazem. Masoni mu sigurno delovali prosto: cigle, kompasi, malter itd, pa veli daj kod ovih sto vrte.
Imamo mi tockovi od cigansku chergu, znamo i mechku da naucimo da igra, sta nam fali?
Se bre kotrljamo do evropu i nazad.
Bre Gambi, al ste ljubomorni na Tomu sto ne kenja vise pored rupe. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 11. Dec 2009, 11:50:14 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Alcatel 
Evo šta kažu rotarijanci o seb:

Rotari International je organizacija poslovnih i profesionalnih ljudi udruženih širom sveta u cilju pružanja humanitarne pomoći, podsticanja visokih etičkih standarda u svim profesijama i unapređenja dobre volje i mira u svetu. Postoji  oko 30.000 Rotari klubova organizovanih u preko 150 zemalja širom sveta.

To nije tajna organizacija. Lično poznajem neke rotarijance i zajednička im je osobina da su bogati.

Rotary istorija
ROTARI je ,,rođen’’ u Dirborn ulici u centru Čikaga, Ilinois, SAD, u sobi broj 711 – kancelariji inženjera Gasa Lera, gde je održan prvi sastanak Pola Harisa i njegovih prijatelja, na kom su razgovarali i razmatrali ideju o osnivanju Kluba za profesionalce i poslovne ljude.
Ova značajna soba je demontirana, rekonstruisana i danas se nalazi u Svetskom sedištu ROTARY INTERNATIONALE, u zgradi sa 18 spratova i 37 000 kvadratnih metara poslovnog prostora, u Evanstonu, u okolini Čikaga.

ZVANIČNA ZASTAVA ROTARIJA usvojena je na Konferenciji u Dalasu, Teksas, SAD, 1929. godine. Zastava je bele boje, a na sredini se nalazi zvanični amblem Rotarija – zupčanik u zlatnoj boji. Četiri udubljenja na obodu zupčanika su kraljevsko plave boje. Reči ROTARY i INTERNATIONAL koje se nalaze na vrhu i dnu udubljenja  su takođe zlatne boje. Osovina i žljeb za osovinu su bele boje. Prva Rotari zastava zavijorila se u Kanzas Sitiju, Misuri, SAD, u januaru 1915. godine.

ZVANIČNI AMBLEM ROTARIJA – TOČAK dao je čikaški Rotarijanac Montag Ber. On je po profesiji bio graver i nacrtao je simbol Rotarija: jednostavan točak seoskih kola sa nekoliko linija koje su označavale prašinu i pokret. Tek 1923. godine, Organizacija ROTARY INTERNATIONAL prihvatila je jedinstveno rešenje za amblem – zupčanik sa 24 zupca i šest paoka. Grupa inženjera je prokomentarisala ovo rešenje tvrdeći da zupčanik bez žleba za osovinu ne može da funkcioniše. Iste godine rešenju je dodat žleb za osovinu i od tada imamo amblem koji je zvanično prihvaćen kao amblem ROTARY INTERNATIONALE.

ZVANIČNA HIMNA RI je prearanžiran marš iz Betovenove uvertire koja u originalu glasi:
BEETHOVEN’S EGMONT OVERTURE, op. 84

ROTARI je prvi put usvojio naziv ROTARY INTERNATIONAL 1922. godine. Pre toga se zvao
Međunarodna organizacija Rotari klubova.

ROTARI je prvi put dodelio priznanje PAUL HARRIS FELONY 1957. godine. Ovo priznanje se dobija za priloge veće od hiljadu dolara.

POLIO PLUS je najmasovniji projekat Rotarija koji je usmeren ka iskorenjivanju poliomijelitisa u svetu. Njime se realizuje zaštita dece i od pet drugih smrtonosnih dečjih bolesti, što je označeno rečju ,,plus’’. Nijedna druga nevladina organizacija nikada nije sebi postavila ovako ambiciozan cilj kao što je Polio Plus program. Ovaj program se može smatrati najvećim humanitarnim projektom koji je svet ikada video.

ROTARI klub koji je prvi počeo sa održavanjem sastanaka svake nedelje bio je Rotari Klub broj 3, u Ouklandu, Kalifornija, SAD.

ROTARACT  je osnovan 1968. godine odlukom Rotary Internationale, a prvi klub koji je okupljao mlade ljude sa liderskim sposobnostima, u uzrastu između 18 i 30 godina, osnovao je Rotari klub Šarlot Sever iz Šarlota, Severna Kalifornija, SAD, 1995. godine.
« Poslednja izmena: 11. Dec 2009, 14:05:43 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 203
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Evo šta kažu rotarijanci o seb:

Rotari International je organizacija poslovnih i profesionalnih ljudi udruženih širom sveta u cilju pružanja humanitarne pomoći, podsticanja visokih etičkih standarda u svim profesijama i unapređenja dobre volje i mira u svetu. Postoji  oko 30.000 Rotari klubova organizovanih u preko 150 zemalja širom sveta.

To nije tajna organizacija. Lično poznajem neke rotarijance i zajednička im je osobina da su bogati.

Srecan sam zbog tolike rasprostranjenosti tako velikog broja poslovnih , humanih , visoko moralnih , mirotvorno raspolozenih ,  profesionalno usavrsenih  ljudi , pa jos  dobre volje , i u toj cinjenici sagledavam i blagostanje i mir koje vladaju (haraju )  na planeti .

Hvala im .

« Poslednja izmena: 11. Dec 2009, 14:12:01 od Alex 011 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.