Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 20:06:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je trebalo da pobedi u finalu?
Nevena Božović
Sara Jovanović
Mirna Radulović
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prvi glas Srbije  (Pročitano 30614 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

volim Milanu ♥

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 15225
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
a ova kleopatra je inace veliki i cenjeni strucnjak na prostorima bivse Juge  Smile
IP sačuvana
social share
25.000 Smiley idemo dalje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
mob
Sony 
meketanje bolje od pevanja.. Smile evo zasto ne treba publika da donese konacnu odluku

E moja Cleopatra, pa šta ti to treba, mislim takav ton i sl.  Realno su obe sjajne pevačice i to niko ne može da ospori, meni se više sviđa Nevena i to je stvar ukusa.. Pozdrav..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia 
Ja..ti...on...ona..smo narod. publika.slušaoci

ali i nerealni ljudi. koji,opet..kupuju CD i traže po  YT njihove pjesme

Kao i svaka masa,i mi smo gomila laika koji vole lake note,tek poneko se nadje da je stručnjak ili ima istančan ukus. ali ta gospoda najmanje glasaju
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 677
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.50
Kao i svaka masa,i mi smo gomila laika koji vole lake note,tek poneko se nadje da je stručnjak ili ima istančan ukus. ali ta gospoda najmanje glasaju

lepo je devojka objasnila, zato su tu Vlada, Aleksis i Mare da odluce ko je najbolji, sta ce im ziri ako ce neka publika glasati.. Smile
IP sačuvana
social share
Dobitak mami, ali.. nikad nema tako velikog dobitka kao sto to gubitak moze biti Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
mob
Sony 
U čemu je onda poenta Prvog glasa Srbije, zašto ga onda i prikazivati na televiziji, mogli su onda lepo da organizuju takmičenje i samo njih troje da ih posmatra, odluče pobednika i ćao.. Nešto vezano za temu, gledao sam skoro neku emisiju, neku istraživačkog tipa i radilo se o tome da se dođe do zaključka ko bolje zaključuje manji ili veći broj ljudi.. Uzeli su jedan teg nepoznate težine i dali ga trojici bildera da ga podignu i procene težinu, oni su u proseku promašili tačnu vrednost za 1kg, a onda su našli 50 ljudi na ulici i dali im teg da kažu koliko ima kg, i oni su u proseku pogrešili za 30g, što dovodi do neki zaključaka..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia 
Ovo nije stvar fizikalisanja,ukus i sluh su osjetljive stvari.
Zna se koji uzrast mahnito glasa,zna se koliko je lako lobirati..
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
mob
Sony 
To je tačno, ali opet svejedno nekako poštenije je da publika odluči pobednika kako god okreneš..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 677
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.50

Ovo nije stvar fizikalisanja

Smile
na koju foru je Boris dogurao tako daleko? celo njegovo Zitiste je glasalo za njega, a Sasku izbacili.. koja je 200x bolja, ma idi molim te Smile
IP sačuvana
social share
Dobitak mami, ali.. nikad nema tako velikog dobitka kao sto to gubitak moze biti Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia 
možda sam malo zadrta po tom pitanju,ali ja ne vjerujem u regularnost glasanja i iskrenu procjenu gomile  Smile

uglavnom,razumijemo se. Vrijeme je majka,vidjećemo ih za par mjeseci..godina ako izdrže . ( ne važi se promocija tipa )

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 677
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.50
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 20:06:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.