Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prvi ConQUIZtador turnir - Pitanja!  (Pročitano 10124 puta)
Svakodnevni prolaznik

Sta mi gledas profil? Ako ti trebam, javi se

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
nemoj se ti brines za admine, bolje se nadaj da ce omer ekic biti sprecen da ucestvuje Wink
IP sačuvana
social share
Hvala svim mojim bivsim, jer da nije bilo njih, ne bih znao da postoje bolje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

al sam COOL

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 872
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Mitsubishi 111
A, ko ti je taj omer.
IP sačuvana
social share
cappi de tutti cappi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sta mi gledas profil? Ako ti trebam, javi se

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
idi na rang listu i videces Wink
IP sačuvana
social share
Hvala svim mojim bivsim, jer da nije bilo njih, ne bih znao da postoje bolje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6500c
Odlicno...svaka cast za organizaciju turnira....nije ni bitno ko ce pobediti,odlicno je sto ce se konacno razbistriti situacija jer dupli nalozi ovde ne prolaze...jedino mi nije jasno zasto se nece videti protiv koga se igra...mada nije ni to lose jer mogucnost stvaranja klanova koji bi stelovali partije je cini mi se svedena na minimum.

A sto se pobednika tice kao i uvek nece pobediti najbolji ali nece ni najgori ili neko prosecan...mislim da neko od ljudi koji su od pocetka u ovoj igri zasluzuje da pobedi pa makar i neko od administratora.

Sto se "dopinga" tice mislim da ga nece biti i imam poverenja u gospodina RASMC-a...to je ipak samo foto-aparat.
« Poslednja izmena: 20. Mar 2010, 13:19:36 od ertekin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Posteno,ja igrao sa Omerom Ekicem al ne znam da li je on ili cisto neko fore radi

Inace Omer Ekic je jedan od najuspesnijih ljudi koji se pojavljuju po kvizovima,mada zadnji put kada sam ga gledao u kvizu "Visoki napon" nije bio nista posebno(uzo je lepe pare ali nije se bas pokazao u pravom svetlu),valjda sam ja ocekivao vise.Kaze mi drugarica iz Krusevca(posto on tamo zivi) da se zaljubio pa se malo pogubio zbog toga
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo polako...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12015
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung galaxy s4
Posteno,ja igrao sa Omerom Ekicem al ne znam da li je on ili cisto neko fore radi

Inace Omer Ekic je jedan od najuspesnijih ljudi koji se pojavljuju po kvizovima,mada zadnji put kada sam ga gledao u kvizu "Visoki napon" nije bio nista posebno(uzo je lepe pare ali nije se bas pokazao u pravom svetlu),valjda sam ja ocekivao vise.Kaze mi drugarica iz Krusevca(posto on tamo zivi) da se zaljubio pa se malo pogubio zbog toga

definitivno je on....
IP sačuvana
social share
U cik zore zviždi voz, njime odlazim u OZ
Neću da se vratim
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 86
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0

He, he, e slatko sam se nasmejao. Šta da se radi, loš period na javnoj sceni, tera maler... Evo i danas sam trebao da za dvoje takmičara budem pomoć prijatelja u Milioneru, ali ni jedno od njih čak i ne sede u stolicu. Valjda im nisam ja izbaksuzirao.
Pozdravi drugaricu.
« Poslednja izmena: 20. Mar 2010, 23:22:34 od OmerEkić »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6

He, he, e slatko sam se nasmejao. Šta da se radi, loš period na javnoj sceni, tera maler... Evo i danas sam trebao da za dvoje takmičara budem pomoć prijatelja u Milioneru, ali ni jedno od njih čak i ne sede u stolicu. Valjda im nisam ja izbaksuzirao.
Pozdravi drugaricu.
Izvini,tako sam cuo.Inace sva sreca u sledecim nastupima na kvizovima.Ako se sastanemo na turniru ne stedim te Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 87
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Omnia I900 8GB
mogu li se nagrade dobijat u drugu zemlju?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 86
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Možda je glupo pitanje, ali zanima me da li će se partije odigrane tokom turnira rejtingovati ili ne? Mislim, hoće li se rezultati u njima računati za PI i PO listu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.