Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prva zrtva Guce - Telo zene pronadjeno u satoru  (Pročitano 1308 puta)
14. Avg 2016, 19:43:59
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Telo žene pronađeno u šatoru

B. Bojović | 14. 08. 2016 - 16:07h

Tridesetsedmogodišnja žena preminula je noćas u Guči, uzrok smrti je još uvek nepoznat ali nema tragova nasilja, saznaje Blic.

Ona je pronađena u šatoru na obali Bjelice gde je, kako nezvanično saznajemo, bila sa bratom i sestrom.

Po prijavi policije lekarska služba stigla je na lice mesta ali je tada nesrećna žena već bila mrtva. Pretpostavlja se da je smrt nastupila dva do tri sata ranije.

Nadležni su na licu mesta pregledali telo i ustanovili da nema nikakvih tragova nasilja a dalja obdukcija će pokazati šta je uzok smrti.

Inače reč je o ženi koja je došla iz Francuske ali poseduje pasoš Srbije sa adresom u Beogradu.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 47.0
Droga.  Pocela prostitucija po Guci, sve sami Cigani.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
brate..guca je manifestacija koju treba dozivjeti.. i prezivjeti  Smile
ako je prezivis i ako si ostao barem skoro normalan  Smile
to ce ti biti i jedini put kad si bio u guci  Smile

spisak losih stvari koje ti se mogu desiti.... Smile   poprilicno je  dugacak.. Smile

iako nisam nimalo naivan.... Smile i prezivio sam mnoge mnogo gadnije situacije...  Smile
meni se desilo barem dve trecine toga loseg...sa spiska losih i ruznih stvari koje mogu da ti se dese za dva -tri dana u guci  Smile
i najgore od svega 90 posto situacija i vremena provedenog se uopste nisam sjecao sigurno 10 -15  dana.... Smile
a tih deset posto je bilo dovoljno strasno  Smile da me je bilo sramota i misliti o tome  Smile i nisam ni izlazio....par dana nigdje....samo sam njuskao po netu....i gledao slike.... Smile Smile Smile Smile

i onda su sjecanja pocela da naviru  Smile Smile Smile i sjetio sam se bar jos 30 posto horora u guci  Smile

da se  bogdom sjecanja nisu  vratila Smile

Smile
« Poslednja izmena: 15. Avg 2016, 09:42:10 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.112
mob
Nokia 33-10
Prenesi svoja iskustva  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.