Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 23:25:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prva džamija u istočnoj Srbiji  (Pročitano 20406 puta)
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Pa jel zna ti nekog pravoslavnog teroristu?

Starina Novak, Mali Radoica, Vasa Čarapić, Draža Mihajlović...
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows
Browser
Chrome 37.0.2062.120
mob
Nokia 
Zato ja vas pitam, zasto bi iko otvarao teroristicki centar u Srbiji, jer dzamije su upravo to.

ne nisu. ti muslimani na koje si ti "osjetljiv" nisu pozeljni u dzamijama.ti muslimani su postali muslimani u raznoraznim komunama.e te komune su teroristicki centri,teroristicki centri su i "bradonje" koje rade po raznoraznim telefonijama isl.

Svaka vera ima pravo da ima svoj verski objekat.

svaka vjera bi trebala i morala da jbude privatna stvar svakog covjeka a mjesto za molitvu moze obaviti bilo gdje.

izgradnju sakralnih objekata treba zkonom zabraniti.al zakon ima prste u vjeri i korist od toga pa nita od tog jbg.

a zaboravih poentu svega.ako na fejsbuk ne okacis slike s ljetovanja - nisi ni bio na ljetovanju

ako nisi vidjen u crkvi/dzamiji - nisi vjernik.i sta ce  onda narod reci za tebe  Smile Smile

ah ti ljudi...
« Poslednja izmena: 16. Sep 2014, 00:21:17 od godfucker »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50150
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Samsung Galaxy S24
Да ли ови људи по вама опасни или нису?  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows
Browser
Chrome 37.0.2062.120
mob
Nokia 
eto ti post iznad ..to nisu muslimani...to su sektaši koji pustaju brade i skracuju nogavice za 300 evra mjesecno

nekome je to u interesu jbg.

da su opasni - nisu

da li zele da ih se smatra opasnim - žele

zasto nisu opasni - jer ih jos uvijek nema u dovoljnom broju pa se u vecim sredinama ponasaju kao maji miševi

da li ce biti opasni - cim u nekoj sredini osjete da su u solidnom broju,hoce.

u kojem smislu opasni - u smislu da ce fizicki nasrnuti na svakoga ko konzumira alkohol,ko seta sa djevojkom,ko psuje itd.dakle nesto ko islamska milicija...

da li ih treba protjerati - treba

ali nekome je u interesu da budu tu gdje jesu...

« Poslednja izmena: 16. Sep 2014, 12:38:11 od godfucker »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
eto ti post iznad ..to nisu muslimani...to su sektaši koji pustaju brade i skracuju nogavice za 300 evra mjesecno

Upravo to.

Po bosanskim vrletima, plate 100e za bradu, 100 za sandale, 100 za bermude.

Ne vole njih Muslimani normalni, ni moji prijatelji, a i po novinama ih prozivaju.
E sad, dal svi kriju ispod tajno da podrzavaju.. nikad ne mozemo znati.. al sam konkretan covjek, ne mogu se bavit "osjecajem" i paranojom.
Evropljani su ovi   muslici.. jes da im je u medijima sizofrenija, i imaju ovakvih ekstremnih sportista.. sustinski su civilizovani, tj. koliko i mi, hah. Al vise od Afrike.
Sto ne znaci da nije bilo sranja u toku rata od njihove strane naravno.

Moj komsija iz naselja je Srbin ratni zlocinac... covjek je od malih nogu bio teska kretencina, i znalo se sta je radio tokom rata.
Mislis da ga je iko iz komsiluka podrzavao osim njegove jadne majke...NIKO!

Tako je i sa njihove strane (u vezi sa ekstremizmom).

(naravno imali su u toku rata i oni jednako krvoloka, ali seratorski sud optuzuje samo nas).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Ja sam jednostavno da nema ni jedne religije, a prema islamu nemam razumevanja, jer sam procitao kuran, istrazivao dovoljno da uvidim, koliko je lako od nekoga napraviti ubicu, jer u samom islamu to je normalno.  Da parafraziram iz kurana, "Bolje je provesti jedan dan u borbi protiv nevernika, neko ceo zivot kao isposnik"
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.4
Browser
Safari 537.78.2
mob
I-mate 30 Pro
Tacno....drzava treba da bude oslobodjena od svake ideologije....
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 32.0
To je drugi problem sa Islamom, tu nema razdvajanja jer Sherijat je vrhovni zakon, van svakog drugog zakona.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34747
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.120
mob
Samsung 111111
To je drugi problem sa Islamom, tu nema razdvajanja jer Sherijat je vrhovni zakon, van svakog drugog zakona.

Brate , ozbiljno ti kazem imas velike predrasde prema muslimanima.A koliko kapiram zivis u SAD.
Pa da pokusam da ti objasnim ono gde ti preterujes.

Prvo,muslimani su u Srbiji regularna pojava.Nema ih pun kurac..ali tipa mozes lako da naidjes na ljude te veroispovesti.Nisu stran pojam zive normalno.

Drugo,muslimani u Srbiji nisu veriski zatucani.Tj kao pravoslavci..Slave svoje praznike nisu pretereano verski orijentisani..Ne pate od toga da ne prave grehove i slicno.Ko sto mi ne citamo bibliju tako oni ne citaju kuran.Dakle,nisu neki vernici.

Trece,nisu u takvoj poziciji kao mozda muslimani u avganistanu.Zato sto su donekle obrazovani,zive u Evropi..putuju , skoluju se.Dok ti ne kazu ime,ne verujem da bi mogo da procenis da l ove ili one vere.

Cetvrtno i NAJBITNIJE..Muslimani u Srbiji kao i katolici i pravoslavci..Zive zajedno mnogo dugo.Tako da nisu strani pojam,tolerantniji su izmedju sebe.AKo nista izgurali su zajedno jednu Jugoslaviju.Nije to isto kao kada odes u neku drzavu u kojoj postoji jedna vera i ostale crkavica.

Peto i poslednje.Postoje muslimani koji sebe smatraju Srbima.Ovo je isto tako bitno.Srbija bi bila mnogo veca drzava da je gurala to pitanje i pokusavala da muslimane u Srbiji i Bosni podrzi i da ne kazem malo insistira na tome da su oni Srbi.Ali opet muslimani su nasli nacin..posto nisu mogli da pronadju indentitet kriju se iza islama.
Ali generalno postoje muslimani kao na pr Goranci (proguglaj) koji smatraju Srbiju svojom domovinom.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 32.0

Brate , ozbiljno ti kazem imas velike predrasde prema muslimanima.A koliko kapiram zivis u SAD.
Pa da pokusam da ti objasnim ono gde ti preterujes.

Prvo,muslimani su u Srbiji regularna pojava.Nema ih pun kurac..ali tipa mozes lako da naidjes na ljude te veroispovesti.Nisu stran pojam zive normalno.

Drugo,muslimani u Srbiji nisu veriski zatucani.Tj kao pravoslavci..Slave svoje praznike nisu pretereano verski orijentisani..Ne pate od toga da ne prave grehove i slicno.Ko sto mi ne citamo bibliju tako oni ne citaju kuran.Dakle,nisu neki vernici.

Trece,nisu u takvoj poziciji kao mozda muslimani u avganistanu.Zato sto su donekle obrazovani,zive u Evropi..putuju , skoluju se.Dok ti ne kazu ime,ne verujem da bi mogo da procenis da l ove ili one vere.

Cetvrtno i NAJBITNIJE..Muslimani u Srbiji kao i katolici i pravoslavci..Zive zajedno mnogo dugo.Tako da nisu strani pojam,tolerantniji su izmedju sebe.AKo nista izgurali su zajedno jednu Jugoslaviju.Nije to isto kao kada odes u neku drzavu u kojoj postoji jedna vera i ostale crkavica.

Peto i poslednje.Postoje muslimani koji sebe smatraju Srbima.Ovo je isto tako bitno.Srbija bi bila mnogo veca drzava da je gurala to pitanje i pokusavala da muslimane u Srbiji i Bosni podrzi i da ne kazem malo insistira na tome da su oni Srbi.Ali opet muslimani su nasli nacin..posto nisu mogli da pronadju indentitet kriju se iza islama.
Ali generalno postoje muslimani kao na pr Goranci (proguglaj) koji smatraju Srbiju svojom domovinom.
Oh, ne ne ne, ja samo imam mnogo bolje poznavanje Islama od samih tih Islamista, i ja se brinem unapred da ne izbije neko sranje, i da oni ne pocnu da praktikuju sve delove kurana i Islama. To zato sto nisu trenutno, i sto ti mislis da postoji neko razumevanje i postovanje i tolerancije, to je tvoja naivnost.  Muslimani mozda sada nisu toliki problem, ali ce biti.  Gde god da dodju naprave sranje za kratko vreme, i ako smo naucili nesto iz ratova 90-ih to je da za mrnju i rat ne treba mnogo.

Dakle, pod jedan, nema ih puno u Srbiji, ali bice ih vise ako se otvore nase granice. Imamo ove iz Sirije, ciganjese, umobolnike iz Raske, i ove koji dolaze iz Bosne.

Drugo, ti mislis da bi muslimani pokazali svoje lice da svi vide. U sklopu svoje vere imaju naredbu da brane islam po svaku cenu, da lazu zarad njega svakoga ko je nevernik, a mi smo svi nevernici za njih.  Uostalom, koliko je bilo onih koji su bili dobri domacini, prijatelji i komsije do izbijanja rata u Bosni, a onda posle poklali cele familije i sve zivo razorili?

Trece, nisu u takvoj poziciji trenutno, ali itekako mogu biti, i bice jer mi nismo u poziciji da se odbranimo. Islam je religija koja se shiri, oni se kote ko pacovi dok nas je sve manje i manje. I nece biti tesko Americi ili Nemackoj da im dopreme nesto oruzja i potpale mrznju ponovo, i naprave sranje.  Da ne pricamo o Bosnjacima i Bosancima koji dizu Turske zastave, koji prete li prete, a kojih ima sve vise.  Isto tako ti isti mirni i pitomi muslimani su oni isti koji izgibose dole po Siriji, dakle dovoljno je imati par umobolnika da naprave sranje, jer i sam muhamed je bio umobolnik koji je za kratko vreme sa svojim glupostima preobratio mnoge i od njih napravio krvozedne zivotinje.

Cetvrto, videli smo kako je Jugoslavija prosla, dakle ne treba ni komentarisati.

Peto, to stoji da imamo ljude koji pored Islama smatraju Srbiju svojom zemljom i smatraju sebe Srbima, i sa tim se slazem, jer umesto sto smo furali da su samo Pravoslavni Srbi Srbi, mogli smo komotno da prihvatimo i budiste i sve ostale, da nisu naravno ubilacki orjentisani. I dzabe je sad pricati o Gorancima kojih ima vrlo malo, i o tim Srbima kojih ima vrlo malo, treba vise pricati kako nas Islam okruzuje, i pitanje je vremena dok Imami ne pocnu da pozivaju na oruzje i da rasparcaju i ovo malo sto imamo.  Da je sve tako sjajno i bajno, ne bi ljudi bili maltretirani u nekom tamo Mostaru ili Tuzli, i ne bi se Republika Srpska borila za otcepljenje. Dakle tvoja prica ne drzi vodu. 

Muslimani i Islam su problem, i ostace problem dok se taj problem ne resi na jedan ili drugi nacin.  I da te podsetim, Muslimani su bili lepi, dobri i tolerantni i u Francuskoj, Svedskoj, Francuskoj itd, i pogledaj sad sta se deshava.  Kada nama ona shaka jada dole u Novom Pazaru pravi tolike pizdarije, sta ce tek raditi kroz 20 godina kada se jos vise njih nakoti, uveze ili preobrati?

Pamet u glavu sada, da se istorija ne ponovi. Sto rece Njegos, "Ne gaji guju u nedrima."
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 23:25:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.346 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.