Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 10:52:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prva džamija u istočnoj Srbiji  (Pročitano 20413 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Ipak da se razumijemo - islam jeste prilicno radikalniji i mentalno skuceniji.

Imali smo temu i o tome. Koliko u tim zemljama vjera (suvisno) prozima drustvo.

Moje misljenje amatersko je da oni nikad nisu dozivili nesto kao Renesansa, gdje je inteligencija ogranicila uticaj religije.

--
E sad je problem da zapadni (i nash ukljuceno) svijet, koji se emancipovao - bude emancipovan i prema ne-emancipovanima.

Medjutim iako se kaze da je Evropa "stara dama" i klise je da je popustljiva.. ipak stari kolonizatori dooobro znaju sta rade i koliko pustaju Islamu.
U najpopustljivijoj verziji, dozvoljavaju slobode svima koji ce im donijeti kesh => snagu.
To je formula 21 vijeka. Moze populacija da bude "beneton" ali mora da bude produktivna.
A Islamski svijet upravo  zbog konzervativnosti gubi.

Mozda mrzimo SAD zbog nedavnih bombardovanja, ali oni su "novi", produzeni misic hriscanskog svijeta koji gazi po bliskom istoku. I do toga (ocuvanja hriscanstva) se pazi u toj navodno sekularnoj drzavi, novom svijetu.

Meni kao ateisti su religijske podjele mrske i nepotrebne, ali su nuzno zlo i stoga gledam i sta je nuzno rjesenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.120
cilj nwo je stvaranje jedne svetske religije i unistenje izvornog hriscanstva,nikakav hriscanski mac nisu sad vec samo instrument u stvaranju jedne jedinstvene nove svetske religije
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.4
Browser
Safari 537.78.2
mob
I-mate 30 Pro
to je sve cia...ukljucujuci i sve organizacije za zastitu prava coveka...crveni krst...obsce....un....
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
cilj nwo je stvaranje jedne svetske religije i unistenje izvornog hriscanstva,nikakav hriscanski mac nisu sad vec samo instrument u stvaranju jedne jedinstvene nove svetske religije

Cool story bro.   Ajd daj neki izvor ove senzacionalne tvrdje.

Ja sam utiska da su religiozni ljudi (tj. mase) zapeceni dovoljno da oko toga do dan danas vode ratove.

Podijela i dalje postoji i ocigledna je na Istok/Zapad.

Daj mi neki primjer asimilacije svijeta osim eto par nekih multikulturalni oaza (Metropola), koje su vise izgovor nego realna prica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.120
http://www.cuttingedge.org/news/n1094.cfm

http://www.youtube.com/watch?v=IB90PJYDIEo

i tako dalje imas na stotine tekstova o tome,sve potkrepljeno cinjenicama,pa u samim un se odrzavaju stalno susreti religioznih vodja od samana do indijskih gurua
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Hm.. pa ono sto mi upada u oci je zaostalost ovog sajta u tehnickom smislu. (http://www.cuttingedge.org/news/n1094.cfm)

Nekako da proporcionalno sa inteligencijom teksta, tj. poruke treba da i sajt bude malo azurniji i moderniji.
Slika zemlje sa simoblistikom religija.. nije narocito ilustrativna.. prilicno je nasumicna. Cemu ona...

Pa i ja koji sam amater, bih se potrudio da i dobrim sajtom doprinesem poruci.

Jbt. burek forum je tehnicki slozeniji od tog sajta.

I kakvu onda sansu da pruzim tom stivu.

--

Elem.. ja sam ateista.. dio Hriscanskog svijeta.. medjutim ja se ponosim emancipovanoscu tog "zapadnog" svijeta... a ne samom religijom.

I sta uopste znaci unificiarnje religije. Da li je to nesto dobro ili lose.  Smile

PLUS!..  stvarno kako nametnuti ljudima religiju kad je u prosperitetnim drzavama (Skandinavija npr) ateizam sve prevalentniji.

Prica mi po mnogo apsekata ne pije vodu.

(ne stigoh pogledat video)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.120
znaci kad sajt nije fensi i nacickam flesovima onda informacije na njemu nisu vredne Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Pazi ne mora biti fleshovi i bells and whistles.. tj. sarene laze.

Ali sta ja znam.. po mom nekom iskustvu stvarno najgori sajtovi kasne u azurnosti.

Taj sajt izgleda ko da je iz 90ih, s pocetka interneta.

Uzmi wikipediju.. ona jeste minimalisticna, ali elegantna.

I velika vecina recimo medicinskih sajtova (to mi je struka) koje uzimam za ozbiljno... je mnogo elegantnija.
Ozbiljni sajtovi, nema kerefeka.. ali su bolji od toga.
--

Opet, to je samo prvi utisak.. koji mislim da trebam navesti.

I sama prica mi ne pije vodu..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.4
Browser
Safari 537.78.2
mob
I-mate 30 Pro
Popi ti malo vode...bice ti lakse... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Jel ovaj Slagvort radi za neku partiju ili sta?  Ja do sada nigde ne nadjoh ovakve komentare.

I za mene su problem i domaci i uvozni muslimani, jer koliko je tesko radikalizovati muslimana?  Eno onaj kreten od 19 godina sto je poginuo dole u Siriji, nije bilo tesko.  Zato ja vas pitam, zasto bi iko otvarao teroristicki centar u Srbiji, jer dzamije su upravo to. Zajebite vi to da oni idu u dzamiju koliko i Srbi u crkvu, jer dovoljno je par usijanih glava i da izbije sranje, nesto tipa Beslan i Checheni, pa vi vidite.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 10:52:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.