Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 01:03:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prva džamija u istočnoj Srbiji  (Pročitano 20324 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
A što neko mora da deli sa drugima svoj islam? Što mora ceo grad da zna kada je ''vreme za molitvu'',i oni koji jesu i oni koji nisu vernici? Što ja moram da slušam to?

Sad jeste, i crkve se oglašavaju, ali se oglase na 10 sekundi svakog sata.Eventualno na par minuta ako je neki obred jednom nedeljno, i to je to. A kolko puta dnevno ovaj zavija? I koliko dugo?

Iskreno,i ranije, dok sam bio mnogo tolerantniji prema muslimanima, još tada, oduvek... to njihovo zavijanje sam smatrao nametanjem. Nisam imao ništa protiv njih, ali sam to zavijanje smatrao bezobrazlukom. Jer realno, jeste bezobrazluk. Ovo nije jebeni srednji vek i ljudi više ne žive za boga. Ko se brine da ne propusti vreme za molitvu neka gleda na sat.

A ta prica kako se "sire kao kuga"..

Ne znam kako je kod tebe,ali Beograd ih je pun u zadnje dve godine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Crkve se oglasavaju cesce a krace, negdje do 1 minut, a dzamije rjedje al traje 10ak minuta.

Oko 15 do 5 danju i nocu i dal negdje oko 13h.

..
Ni meni nije prijatno al to je stvar navike..  mozemo ocekivati i da u Africi zvuk zvona isto tako neprijatan zbog konteksta.

..
Ja bi mozda pristao da se ne oglasava niko i bilo bi fer.

Ja sam ateista pa tehnicki mi je i zvuk zvona "nametanje" .. iako sam na taj zvuk navikao i drag mi je.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Imam 2 u gradu, oko mene. Kad pocne stereo osjecam se kao u Teheranu.

Medjutim, to je prije svega vjera. Pa posle siljenje kuraca, takmicenje s ostalim vjer objektima, zloupotreba i ratovi.

--
A ta prica kako se "sire kao kuga"..i "ponizni dok su slabi, a cim ojacaju nema milosti"..
to ti je u stvari fasizam u obliku paranoje.

Fasizam nikad nije "e bas je lijepo jutro volio bi da zakoljem nekog muslimana jer ja sam jedno zlo kopile"..
uvijek ima neke zaobilazne i naizgled realne argumente.

--

Otomanski ratovi?

A sta je sa Krstaskim? A sta je sa misionarskim osvajanjem citave planete od strane Hriscanstva...
Citava Latino amerika, kontinent, je prirodno predisponiran da razumije Novi zavijet.. ili je ipak sireno macem.

(naravno da ne volim Otomansko carstvo kao ni niko drugi koji je bio pod njima.. nijedan okupator ne valja a posebno militaristicko-religiozni)
Muslimani su problem jer je Islam problem. I ja ne znam jel su svi slepi ili se prave ludi, ali do sada imamo nebrojeno slucajeva gde je tako, prvo su dobri ko melem, a posle postanu rak.  Ja sam do sada pitao, i opet pitam, da mi neko pokaze neko mesto u Evropi gde su oni dosli i napravili ga boljim a ne u vremenu pre Hrista?  Nema ga.  Gde god oni dodju to postane geto i ruglo.

Koga boli kurac za Krstaske ratove?  Bili su i prosli, i ako se secam dobro, razorili su tokom prvog Krstaskog pohoda grad koji mi zovemo Beograd danas pa nista.  Vreme Hriscanstva je bilo i proslo, i ta sranja sa macem i vatrom su stvar proslog milenijuma, dok u muslimana i u samom Islamu je to stvar svakodnevnice koja se ne menja, dakle ja ne znam zasto moram da objasnjavam nesto sto je sasvim ocigledno.  Hriscanstvo vise ne predstavlja problem, jer koga boli kurac za religiju i boga trenutno?  Dok kod zamotanih kreatura to nije slucaj.  Izgleda da tebi taj Teheranski tehno mora da je nesto poremetio kada razmisljas tako.

Vidim ratovi 90-ih vas nisu nista naucili
Ne prijatelju, tada je sve i počelo. Pre toga niko nije mario za to, ili su bili tiši nego sad.
Bili su tisi brate. Islam ceka svoju priliku i svoje vreme, i ta tisina im je pogodovala do rata.  Muslimani su mirni i pitomi dok ih neko ne dzarne, tipa neki Imam, a posle toga, krvoprolice.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.4
Browser
Safari 537.78.2
mob
I-mate 30 Pro
Pa to ti je njihova politika...dok su u manjini dobri su ko med...posle idu na nasilje...

To je u svakoj zemlji tako...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Pa to ti je njihova politika...dok su u manjini dobri su ko med...posle idu na nasilje...

To je u svakoj zemlji tako...
Izgleda Slagvort i par osoba na ovoj temi misli drugacije.  Sad zatvaramo oci da ne vidimo, sutra ce nam zatvoriti oci kada nam glave otfikare zarad njihovog jebenog Muhameda
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 537.78.2
mob
I-mate 30 Pro
Nece to biti nista...bez americke pomoci od toga nema nista...cak i ovi sa kosova sad vide da su pogresili...

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50105
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Samsung Galaxy S24
Знате како. Ја сам мишљења да за тај радикални облик ислама ипак треба и азијска генетика. Наши муслимани (а под  тим мислим на муслимане словенског и српског поријекла) се не држе баш нешто ислама. Иду у џамију колико и Срби у цркву. Омладинама се алкохолише. Цуре излазе полуголе. И генерално нема неке велике разлике између хришћана и муслимана по оданошћу вјерском животу. Бар не када је Босна у питању. Сад Шипци су већ нека друга прича. Јер су доста другачијим. По нашим мјерилима  су настрани. Са друге Арапи имају генетску склоност исламу пошто је ислам кован по њиховој мјери. 
« Poslednja izmena: 13. Sep 2014, 23:22:52 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 537.78.2
mob
I-mate 30 Pro
da to govri rat u bosni...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50105
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Samsung Galaxy S24
Ипак је тај рат почео у Хрватској. А разлози? Па рекао би да су узрок усташе а не неке вехабије.
« Poslednja izmena: 13. Sep 2014, 23:26:24 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Знате како. Ја сам мишљења да за тај радикални облик ислама ипак треба и азијска генетика. Наши муслимани (а под  тим мислим на муслимане словенског и српског поријекла) се не држе баш нешто ислама. Иду у џамију колико и Срби у цркву. Омладинама се алкохолише. Цуре излазе полуголе. И генерално нема неке велике разлике између хришћана и муслимана по оданошћу вјерском животу. Бар не када је Босна у питању. Сад Шипци су већ нека друга прича. Јер су доста другачијим. По нашим мјерилима  су настрани. Са друге Арапи имају генетску склоност исламу пошто је ислам кован по њиховој мјери. 

Mene ne brinu domaći već uvozni.
« Poslednja izmena: 13. Sep 2014, 23:28:13 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 01:03:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.