Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 18:31:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prva džamija u istočnoj Srbiji  (Pročitano 20337 puta)
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
I nikom nista, ovo je normalno?
Da ti pravo kažem, ja sam iznenađen što je to prva. Mislio sam da već ima džamija u toj oblasti.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50128
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Samsung Galaxy S24
Навикавајте се на мулти-култи окружење јер процентуални удио муслимана у Србији вртоглаво расте.
« Poslednja izmena: 13. Sep 2014, 13:00:40 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 31.0
mob
Nokia Luvmya 520
Навикавајте се на мулти-култи окружење јер процентуални удио муслимана у Србији вртоглаво расте.
Vrtoglava je izjava o desavanju u Srbiji nekoga ko u njoj ne zivi. Ajde svega ti, objasni mi sta se desava sa muslimanima u Novom Sadu ( posto ja ne znam  Smile ) ?
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
PA tako to biva kad puštamo sve i svakog da ušeta i radi šta mu se ćefne, a i kad arape predstavljamo kao tradicionalnu braću i partnere koji nas vole. Puca arapima paja i za nas i za našu dobrobit.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 31.0
mob
Nokia Luvmya 520
PA tako to biva kad puštamo sve i svakog da ušeta i radi šta mu se ćefne, a i kad arape predstavljamo kao tradicionalnu braću i partnere koji nas vole. Puca arapima paja i za nas i za našu dobrobit.
Kakav narod - takva i drzava.  Smile
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.120
mob
Samsung 111111
Srbe zabole patka i za dzamije i za crkve. Smile

Jedini razlog sto se nas narod uzruja pri pomnu dzamije koja se gradi je taj neki nas upaljeni odbrambeni stav prema drugoj veri,nacionalnosti i slicno.
Dzamija je obicna gradjevina od cigle i betona sa nekim izduzenim dimnjakom.I nije opasna po nikog.
Ako ce neki covek u Srbiji da bude sretan zbog jedne gradjevine pa neka bude  Smile

Muslimani na balkanu nikad nisu bila neka opasnost po Srbe.Svaki put kad bi se zakacili sa njima oni bi prosli katastrofalno.Razlog sto su se ipak spasavali lezi u Zapadu koji je podrzavao njihove interese.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Ja ne mogu da verujem sta citam na ovom forumu?  Jel ste li svi vi kojima ne smetaju dzamije pukli nacisto?  Ne, ne mogu da verujem. Vidim ratovi 90-ih vas nisu nista naucili, gledajuci na Svedsku, Nemacku, Francusku...to su samo mali incidenti?  Muslimani nisu predstavljali problem?  A sta jebote nazivas Otomansku imperuju, Handzar Divizije, Janicare, stoku dole u Raskoj i mudzahedine na Zapadnoj strani?

Ako vam ne smataju dzamije, trazite da vam naprave jednu blizu vas, da se ne muce mnogo kada bude doslo vreme da vas kolju
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Imam 2 u gradu, oko mene. Kad pocne stereo osjecam se kao u Teheranu.

Medjutim, to je prije svega vjera. Pa posle siljenje kuraca, takmicenje s ostalim vjer objektima, zloupotreba i ratovi.

--
A ta prica kako se "sire kao kuga"..i "ponizni dok su slabi, a cim ojacaju nema milosti"..
to ti je u stvari fasizam u obliku paranoje.

Fasizam nikad nije "e bas je lijepo jutro volio bi da zakoljem nekog muslimana jer ja sam jedno zlo kopile"..
uvijek ima neke zaobilazne i naizgled realne argumente.

--

Otomanski ratovi?

A sta je sa Krstaskim? A sta je sa misionarskim osvajanjem citave planete od strane Hriscanstva...
Citava Latino amerika, kontinent, je prirodno predisponiran da razumije Novi zavijet.. ili je ipak sireno macem.

(naravno da ne volim Otomansko carstvo kao ni niko drugi koji je bio pod njima.. nijedan okupator ne valja a posebno militaristicko-religiozni)
« Poslednja izmena: 13. Sep 2014, 17:32:40 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Vidim ratovi 90-ih vas nisu nista naucili
Ne prijatelju, tada je sve i počelo. Pre toga niko nije mario za to, ili su bili tiši nego sad.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50128
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Samsung Galaxy S24
Vrtoglava je izjava o desavanju u Srbiji nekoga ko u njoj ne zivi. Ajde svega ti, objasni mi sta se desava sa muslimanima u Novom Sadu ( posto ja ne znam  Smile ) ?

Oбјасниће то теби Зукорлић!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 18:31:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.