Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 00:27:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prva Burek psiho ambulanta™  (Pročitano 399034 puta)
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Tel.Me Your.Number
Razgovaraj sa nekom drugaricom.

Možeš da odeš u polikliniku i da kažeš da ti je jako loše i da moraš sa nekim da razgovaraš, ako te ne puste onda su stvarno idioti.

A možeš i nama ovde da se poveriš, ima ljudi koji su voljni da pomognu.

Kao što jasikasi kaže ako tvoj izabrani lekar nije tu MORAJU da te pošalju kod bilo kog drugog slobodnog, uostalom tebi i onako treba samo uput za psihologa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Fora je u tome sto oni imaju tacan spisak hitnih slucajeva,i zena mi je objasnila da razgovor sa psihologom nije hitan :s

Imam problem,jednostavno,ubedila sam sebe da ja ne mogu da zavrsim fakultet, a sa druge strane nije mi dobro kad pomislim da cu ceo zivot biti domacica.
Nalazim se na raskrscu,odustati ili nastaviti sa studijama,ili promeniti fax.
Mozda to nekom deluje kao bezazlen problem,ali ja sam u depresiji i ne mogu sama da se izborim sa problemima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Inace,zakazala sam kod lekara opste prakse,nije moj lekar,al to mi je jedina alternativa.
Javicu vam kako je proslo uzimanje uputa xD
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Pa ne moras da budes hitan slucaj da bi razgovarala sa psihologom, samo kazi da imas problem(mozes i da objasnis ako ti bas doktorka insistira) pa uzmes uput i odes na razgovor. Koliko znam, kao i za sve ostalo, ne prave problem jer je to samo uput pa ides kod specijaliste za bilo sta vise...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Inace,zakazala sam kod lekara opste prakse,nije moj lekar,al to mi je jedina alternativa.
Javicu vam kako je proslo uzimanje uputa xD
Gde studiraš, u kom gradu?

Ako si u BG ili NS mogu te uputiti gde možeš dobiti besplatnu psihološku pomoć.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Studiram u Beogradu.

Dobila sam uput zapsihijatra. Lekar opste prakse je bio ljubazan,pricao mi je kako je njemu bilo na faksu,i pokusao da me odvrati od ideje da pricam sa psihijatrom. Ali na kraju je pristao i dao mi.
Nadam se da ce mi psihijatar pomoci da resim svoje probleme.
Hvala vam na podrsci Wink
« Poslednja izmena: 16. Maj 2013, 15:26:59 od BuUuTj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Iskreno, osim ako nemaš neku ekstra sreću da naiđeš na normalnog psihijatra, daće ti lekove i poslati te kući. Daj bože da grešim. Psihijatri u domovima zdravlja imaju po 15 minuta po pacijentu, što je taman toliko vremena da uđeš, kažeš svoj problem u dve rečenice i dobiješ recept i datum sledeće kontrole.

U Domu omladine možeš se obratiti za besplatnu psihološku pomoć, pa eto ti plan B ako ovaj plan A propadne. Wink
http://www.domomladine.org/radionice/psiholosko-savetovaliste-utorkom/
« Poslednja izmena: 19. Maj 2013, 15:47:21 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
E pa zdravo dobri moji psiholozi  Smile

Da ne bih otvarala zasebnu temu, ovdje je sasvim prikladno.
Imam problem sledeće prirode.. loš odnos sa ocem usled nepostojanja kontakta još malo pa 2 decenije. E sad, to mi je sve ok jer sam se sa tim odavno 'složila', ali sad je problem njegovo starenje koje izaziva kajanje,a to jedino uspijeva da me smori, ne pogadja me. Preko sina koji je klinac pokušava da se poveže sa mnom, malom sam rekla da se ne miješa i da mogu da budem ok sa njim samo ako ne bude pokušavao da glumi medu dobrića koji će da miri ljude ne znajući zapravo o čemu se radi. On je šatro bio ok ali sve češće se miješa, ide mi na savjest, izigrava povrijedjenog 'brata',blabla  provlačeći pitanje mog bezosjećaja. Jbt šta mene boli dupe?
i sad, kako da otresem od sebe smarača? Zašto ljudi imaju taj stav-oprosti,to je hrišćanski-nemajući zapravo pojma šta sve neko prodje zbog tudjeg deficit osjećaja?
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
svi ljudi su sebicni, samo najvise osecas od "svojih" i najvise boli od njih

proces iz dupeta u mozak kod muskaraca traje oko 15-25 godina duze nego kod zena, kad su mnoge porodicne, bitne stvari u pitanju

odluka je tvoja, meni je drago sto se promenio i zeli da se zblizite, mogao je to nikad da ne uradi i bez obzira sto ti mislis da je bolje da to nije nikad ni pokusavao, to ti je otac, pa izvedi sama zakljucke koji su tebi bitni

uvek mozes da budes sa nekim na distanci, ali ne mozes na emotivnoj, jer te osim osecanja za njega veze i sujeta i propala ocekivanja, lakse ti je da se iskljucis iz tog njegovog pokusaja, ali ne bi svako isto mislio

sta god radila, odlucila, meni licno je ruzno da javno caleta zoves smaracem, pa da ti je ne znam sta uradio, mozda sam ja budala, ali ne zivim u crno-belom svetu, polazim od svojih groznih mana i dozvoljavam drugima cak i kataklizmicne greske.. nadasve se nadam da ljudi postaju bolji, mislim da ti treba jedna takva inekcija, bezobzira sta ces zapravo da uradis i kako ces da se postavis, mislim da ti je princip omalovazavanjem na omalovazavanje, a meni licno to ostavlja gorak ukus

svako ima pravo na drugu ili osamstopetu sansu, tvoje je da prihvatis ili ne, prastati je ljudski, koga boli uvo za religiju,oprostiti nekome njegove strasne grehe, tebi ne donosi propast, degradaciju, vec ti donosi blagostanje, dusevni mir, totalno je nevazno koji je ishod, znajuci da si presla preko strasne nepravde, ti si pomerila jednu svoju granicu

i to nije okretanje drugog obraza niti ko tebe kamenom ti njega hlebom, vec prosto oprost i prevazilazenje, a hiljade je nacina koje mozes da primenis i u praksi nakon toga, da se ogradis i budes svesna  potpunosti necijih osobina koje mogu da te povredjuju ponovo

i bez obzira sto ces ti sad reci da ti imas blagostanje i dusevni mir, ipak imamo ovaj tvoj post i tvoj ton kojim pricas o tati, da vidimo da to nije tako.. jednostavno budi covek i odluci kako ti je na srcu, ali ne omalovazavaj nicije pokusaje da budu bolji ljudi, bar ne javno, sta znam, nekako ne pase mi to uz tebe  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
rekla sam za malog da je smarač, za oca...o njemu ne mislim tako lijepe stvari  Smile
i daleko od toga da imam mir... upravo zato, ne praštam onima koji su mi ga ukrali
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 00:27:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.