Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 08:00:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prva Burek psiho ambulanta™  (Pročitano 399057 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 25.0.1364.97
mob
Apple 13pro
Molim vas imam jedan problem i potreban mi je vas odgovor pomoc i savet.  Nedavno sam krenuo u srednju skolu i nisam upisao smer koji  nisam hteo niti me zanima u zivotu,jer nisam znao kako se lista zelja ispunjava (pa mi je mama ispunila a ja sam joj reko da mi stavi jedan smer koji sam hteo kada sam hteo da se prebacim mama mi  nije dala jer je ona isto njega zavrsila i stalno me na njega forsira a ni ona od njega nema nsita ne zaposlena je i nikad nista nije radila vezano za njega.  .  .  U tom razredu su svi neki problematicni nisam zlatno dete ali uporodjenju snjima jesam.  Neki duvaju,piju,puse donose boksere,palice us kolu a ja nisam takav niti mislim da treba da budem takav jer dolazim u skolu da ucim.  Ali da predjem na problem problem je sto nekada tako na odmoru neka grupica ili jedan ucenik mi nesto prete tako me je pre neki dan jedan uvatio za vrat i reko mi kako bi me udario u moj nosati nos da bio pao i tako manipulisu samnom ne bi da se obracam psihologu jer takav mi je vecina razreda i nezanima me moj smer pa sam mislio akda zavrsim prvu godinu d apolazem razliku predmeta i odem u neku drugu skolu.  Necu da budem u sredini gde su svi nasilni,bezobrazni i dolaze u skolu da bi se izivljavali.  .  .  .  Svaki dan se nadje neko u tom razredu da me uvredi ili omalozava znam ja da vratim ali ne zelim da se spustam na njihov nivo i idem u taj smer.  .  .  Ako imate neki predlog molim vas mi pomozite(Zelim da uspem u zivotu)???  :oops:  :(  :frown:

Da ti i ja pomognem bar da pokusam

1. Kako su ti rekli prva greska upisao si ono sto ne volis
2. Ako si musko, nemoj nikada da dozvolis da te vredjaju, sto pre pokazes mu`` i kao takvog, imaces manje problema
3. Kojiii smer si upisao i koji zelis?
4. U 90 posto, slucajeva mozes da se prebacis, ali opet i u drugoj skoli moras da pokazes da si musko!
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.172
Upisao sam saobracajnu skolu transportni komercijalista (Zeleznicki smer).
Nznm koji zelim mozes mi ti nesto prpeoruciti...  Smile
Ima nekih stvari sto sam hteo ali nznm gde bi mogo,dvoumim se...
« Poslednja izmena: 29. Mar 2013, 19:50:32 od Filip Sile »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Apple 13pro
sve zavisi sta volis, moja preporuka je elekronika, ili neku sportsku skolu... bilo sta sto ti osecas da ces moci da radis i da uzivas u tome
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 36
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.43
mob
Samsung Galaxy Ace S5830
Strah . . .
Da li je normalno da se osoba od 28 godina boji samoce u sopstvenoj sobi i da ga na svaki sum hvata panika, pa poteze za paljenjem svetla ili tome sl?
Nisam agresivne prirode, nemam problem sa autoritetetom, ne pusim niti pijem, ne konzumiram opijate bilo kakve prirode, zadovoljan sam svojim zivotom, smatram sebe veoma kreativnom osobom ( mladi arhitekta )
Pocitao sam davno par kniga od Viktora Frenkela, pa po uzoru na jednu od prica pokusao sam da primenim paradoksnu intensiju . . . bezuspesno, nazalost, ili jednostavno ne znam kako.
Molim za savet, jer koliko god bio svestan da umisljam, dzbe jer nista se ne resava
hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Tel.Me Your.Number
Dobro je da si svestan toga da umišljaš. Ja recimo često gledam horore i misterije kasno uveče sa svim pogašenem svetlima i ponekad se baš žestoko istripujem da je recimo neko iza mene iako se iza mene nalazi samo krevet Smile čak mi se to dešava i kada sam sa nekim u kući. Nisam stručan da odgovaram ali meni je bitno to što znam da umišljam.
Kad sam bio klinac i kad sam se kasno noću vraćao kući stalno sam se okretao za sobom i mislio da me neka utvara juri... na kraju sam izvalio ej pa ništa mi nije desilo.
Ne znam šta radiš ali probaj da imaš bar neko prigušeno svetlo, opuštenu muzikicu i fokusiraj se na to što radiš.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Apple 13pro
A jesi li siguran da nema nikoga na krevetu???  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Strah . . .
Da li je normalno da se osoba od 28 godina boji samoce u sopstvenoj sobi i da ga na svaki sum hvata panika, pa poteze za paljenjem svetla ili tome sl?
Nisam agresivne prirode, nemam problem sa autoritetetom, ne pusim niti pijem, ne konzumiram opijate bilo kakve prirode, zadovoljan sam svojim zivotom, smatram sebe veoma kreativnom osobom ( mladi arhitekta )
Pocitao sam davno par kniga od Viktora Frenkela, pa po uzoru na jednu od prica pokusao sam da primenim paradoksnu intensiju . . . bezuspesno, nazalost, ili jednostavno ne znam kako.
Molim za savet, jer koliko god bio svestan da umisljam, dzbe jer nista se ne resava
hvala

Teško ćeš paradoksalne intervencije izvoditi sam, ako želiš tim ozbiljno da se pozabaviš, nađi psihoterapeuta REBT (racionalno emocionalno bihejviorna terapija) usmerenja. Oni su za to obučeni.
« Poslednja izmena: 11. Apr 2013, 14:50:02 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Tel.Me Your.Number
A jesi li siguran da nema nikoga na krevetu???  Smile Smile
Pa okrenuo sam se da proverim Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 36
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Samsung Galaxy Ace S5830

Hvala na sevetima, znaci mi, ionako sam se veoma tesko odlucio da postavim uopste pitanje, jer ne osecam se bas prijatno kada pricam o tome . . .  Smile
Preko dana apsolutno nema problem paranoicnosti, ali kada treba da ugasim svetlo, to vec malo postje problematicno. Najcesce mi se desava da kada treba da udjem u neku drugu prostoriju gde je apsolutni mrak, prozmem me jeza niz kicmu. Najgore sto mi se desilo je pre nekoliko dana. Trebao sam da sidje do podruma koji vise izgleda koa kolektivno stovariste, a jdena optimisticna sialica pokusava da osvetli ceo prostor. Susnulo je nesto i mislim da sam vec bio na plafonu. Naravno, kada sam se dozvao pameti i shvatio da apsolutno nema nista, bilo mi je malo smesno kako sam odreagovao, ali ipak . . .  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 36
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Samsung Galaxy Ace S5830
Strah . . .
hvala

Teško ćeš paradoksalne intervencije izvoditi sam, ako želiš tim ozbiljno da se pozabaviš, nađi psihoterapeuta REBT (racionalno emocionalno bihejviorna terapija) usmerenja. Oni su za to obučeni.

Ako sam dobro protumacio to je vise na bazi autosugestije i izlazenje iz zacaranog kruga fobija - strah - fobija. Cela ideja je odlicna, moj problem izgleda, u namanju ruku smesan, naspram navedenih uspesno tretiranih problema.
Nisam upoznat sa REBT, ali cu svakako potraziti na netu o cemu se radi. Hvala  Smile
« Poslednja izmena: 14. Apr 2013, 01:15:01 od Joker_zmn »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 08:00:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.