Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 14:29:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prva Burek psiho ambulanta™  (Pročitano 399152 puta)
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
pozdrav ljudi, e ovo je moj problem
imam djevojku sa kojom se zabavljam 10 mjeseci, fantasticno nam je zajedno
vec smo pricali o braku i bio sam siguran da je ona ta prava, sve do prije par dana

a evo kako prica ide

nakon mozda 3 mjeseca veze desila se prva kriticna stvar
zaboravila je mobitel kod mene, kasnije me nazvala od kuce i shvatila da je mobitel kod mene, po glasu sam joj zakljucio da ima nesto u tom mobitelu sto nije za mene, pogubila se sva
nisam mogao odoliti zelji i prelisto sam poruke, a prije tog njenog poziva koji mi je bio sumnjiv par sati je mobitel stojao kod mene i nisam ga dirao
tu sam nasao da je nepuna 2 mjeseca prije naseg pocetka spavala sa momkom mladjim 5 godina (ona 87. god, on 92. god)
problem je taj sto su se oni tad poznavali nepunih 4-5 dana, ona je inicirala da ode kod njega (zivi u drugom gradu) itd.
presao sam preko toga jer valjda svako ima pravo na jednu gresku u zivotu

tu sam je pritisno i morala mi je ispricati puno toga, ja sam tad mislio da mi je ispricala sve
navodno joj je on bio 3. sa kojim je spavala, a predhodna dva su bile duge i ozbiljne veze

e prije par dana se desava ta druga kriticna situacija
krenuli smo neku ozbiljnu pricu i ja sam ponovo pritisno... na kraju joj trazim da se zakune da su bila samo njih trojica...
i prije sam to trazio al se uvijek izvlacila na kartu da ne mogu povjerenje gradit na kletvama tako da sam ja odustajo
medjutim... sinoc kad sam to trazio nije se htjela braniti na taj nacin nego je rekla da mi ima jos nesto priznati...
spavala je sa petoricom prije mene
trojicu odozgo sam vec objasnio, dakle jedna avantura i dvije ozbiljne i duge veze
dvojica koji se sinoc pojavljuju su takodje bili nakon svega par dana zabavljanja
s tim da je jednog poznavala cijeli zivot i navodno joj je uvijek bio simpatija...
a drugi je uspio opciniti nakon svega par dana, navodno

sta da radim ljudi moji
cura me voli u to ne sumnjam, spremna se zrtovati za vezu, prelijepo mi je sa njom, volim i ja nju vjerovatno i vise nego ona mene...
ali ja sam od kako sam to saznao lud covjek... ne znam sta da radim
malo sam sovinista i posesivan tip, prilicno sam siguran da ce me ta spoznaja o 5 ljudi prije mene proganjati cijeli zivot, jos ce me proganjati da su trojica bila iz prakticno avanture i posle svega par dana

da li da zrtvujem taj teret i nosim ga na ledjima cijeli zivot a da zadrzim zenu koju volim i sa kojom uzivam, ili da pokusam pronaci bolju
sinoc sam po prvi puta pomislio da mogu naci bolju
ona je meni prva partnerka (imam 23 godine), prije nje sam imao dvije djevojke
bojim se da li cu ikad uspjeti pronaci nesto tako dobro i nesto sto mi tako odgovara

da mi je neko prije nje opisao ovu situaciju ja bi bez razmisljanja rekao PREKID
razum mi i sad govori da prekinem ali ne mogu, nemam snage, hrabrosti, bojim se da cu se pokajati... je li to prava ljubav mozda ili samo kukavicluk ?

nekako sam progutao cinjenicu o tom broju 5, nije strasno s obzirom na njene godine
ali strasno me muce ova trojica koji su bili iz avantura prakticno
kako da se natjeram da zadrzim pozitivno misljenje o njoj, jer stvarno to zelim

nadam se da me razumijete
nije mi lako

P.S.
bitno je naglasiti da nikad nije prevarila momka, i to mi je rekla i to je takodje istina, da sad ne objasnjavam kako znam, jednostavno znam
dakle ne vara, voli me, prelijepo mi je sa njom...
ALI, ima u proslosti tri avanture, odnosno momke sa kojima je spavala posle 7 dana zabavljanja ili manje
i lagala mi je, kaze da se bojala moje reakcije ako saznam i prekida
a jos moram reci da mi je ovo rekla samoinicijativno, dakle ja sam joj to trazio i ona me odbila, vec sam kreno drugu pricu i ona se sama vratila na ovo i rekla da ne moze vise da mi laze i da hoce da mi prizna
« Poslednja izmena: 04. Maj 2013, 10:21:15 od capafakasodiqk »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Izvini sto cu ti reci, ali ti si idiot ako stvarno raskines sa devojkom sa kojom ti je extra samo zato sto ih je imala petoricu pre tebe. Jos pride ta devojka nema 16 godina vec 25-26 godina pa to generalno nije nikakav broj...

Nisi uopste trebao da insistiras i ispitujes ako znas da ce ti to toliko smetati vec da ostavis u proslosti...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Tel.Me Your.Number
Inb4 "Žena me prevarila, šta da radim?"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
ja mislim da treba da ubijes sebe,kurvu i sve svalere
ali tim redosledom  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
kurva, spavala je sa nekim posle samo 7 dana

Smile

druze, ili se ratosiljaj posesivnosti i pecinskih stavova, ili nikad u zivotu neces biti srecan.. plus ces ciniti nesrecnima sve one koji su sa tobom, dok ih na kraju ne izgubis

njen broj partnera je vise nego normalan u odnosu na njene godine starosti, ako uopste postoji neka skala normalnosti i ako je uopste broj partnera merilo za pogodnost za partnerski odnos

ono sto je meni interesantno je kako ne kapiras da ispitivanjem i insistiranjem i cinjenjem da ti se devojka oseca kao prestupnik, samom sebi kopas jamu, jer kad se presabere, videce te kao nesigurnog i nezrelog jadnika.. pripremi se zato da budes odbacen ako tako nastavis

niko ne trpi kamen oko vrata, a ti si kamion oko vrata
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Sledeci put kad je budes pritisn'o, bice ih sedmorica Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Samsung 111111
Bolje prekini da je pritiskas do 7 je sasvim okej..ako nastavis da je pritiskas neka ti je bog napomoc  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Imam ocajnicku potrebu da razgovaram sa psihologom/psihijatrom jer imam uzasne probleme na fakultetu i osecam da cu poludeti.
Sta se desava. .
Otisla sam u studentsku polikliniku da zatrazim pomoc, ali oni ne mogu da me prime dok ne donesem karton iz svoje ambulante.  Prenosenje mi nikako ne odgovara,jer moj lekar opste je odlican i ne zelim da ga menjam.
Dakle, studentska otpada.
Posto ne znam kome drugom da se obratim,otisla sam da potrazim svog odabranog lekara,medjutim ona je na odmoru sledece dve nedelje.
I sta sad ja da radim?! STAA? prepustena sam sebi,osecam se odbaceno i kao da niko nije zaduzen za moje zdravlje.
Postoji li jos neka mogucnost? Da odem u opstu bolnicu? Da li za to treba uput?
Ako neko moze da me posavetuje,bila bih mu veoma zahvalna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Samsung 111111
Pa valjda kad ti doktor nije tu,postoji zamena kod koje mozes da odes ?!
I fino najfinije zatrazis uput za psihijatra
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Samo uzmi uput od tvog doktora ili zamene za psihologa/psihijatra i odi da popricas sa njim. Nije nista strasno a moze ti pomoci da prevazidjes te probleme.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 14:29:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.