Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 05:47:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prva Burek psiho ambulanta™  (Pročitano 399119 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
ne znam jel ovo prava tema za to pitanje ali valjda jeste jer se prevaspitavam svaki dan jesam li normalan haha Smile
u svakom slucaju,ima li ko kakav dobar savet kako se odljubiti od određene ženske osobe?  Smile  al bez onoga klin se klinom izbija,jer sam sa 2 klina probao i nije uspelo Smile jel normalno biti sjeban oko nekoga godinu i po dana?
nekad me malo prodje,pa mi se opet vrati jače nego ikada pa opet prođe i sve tako u krug ali uvek je taj jebeni osecaj tu Smile užas! jedino da se obesim o kvaku kao profesor u filmu "Tito i ja"
Evo jedne prilično obimne teme u tome, pročitaj, promuvaj se, možda nađeš nešto zanimljivo, ako ništa - skrenuće ti malo misli.  Smile

http://forum.burek.com/index.php/topic,316988.5/html
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Molim vas imam jedan problem i potreban mi je vas odgovor pomoc i savet.  Nedavno sam krenuo u srednju skolu i nisam upisao smer koji  nisam hteo niti me zanima u zivotu,jer nisam znao kako se lista zelja ispunjava (pa mi je mama ispunila a ja sam joj reko da mi stavi jedan smer koji sam hteo kada sam hteo da se prebacim mama mi  nije dala jer je ona isto njega zavrsila i stalno me na njega forsira a ni ona od njega nema nsita ne zaposlena je i nikad nista nije radila vezano za njega.  .  .  U tom razredu su svi neki problematicni nisam zlatno dete ali uporodjenju snjima jesam.  Neki duvaju,piju,puse donose boksere,palice us kolu a ja nisam takav niti mislim da treba da budem takav jer dolazim u skolu da ucim.  Ali da predjem na problem problem je sto nekada tako na odmoru neka grupica ili jedan ucenik mi nesto prete tako me je pre neki dan jedan uvatio za vrat i reko mi kako bi me udario u moj nosati nos da bio pao i tako manipulisu samnom ne bi da se obracam psihologu jer takav mi je vecina razreda i nezanima me moj smer pa sam mislio akda zavrsim prvu godinu d apolazem razliku predmeta i odem u neku drugu skolu.  Necu da budem u sredini gde su svi nasilni,bezobrazni i dolaze u skolu da bi se izivljavali.  .  .  .  Svaki dan se nadje neko u tom razredu da me uvredi ili omalozava znam ja da vratim ali ne zelim da se spustam na njihov nivo i idem u taj smer.  .  .  Ako imate neki predlog molim vas mi pomozite(Zelim da uspem u zivotu)???  :oops:  :(  :frown:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.14
Ako ti se stvarno ne svidja smer i skola koju si upisao onda promeni. Ako samo zelis da promenis skolu zbog siledzija onda je to cisto bezanje od problema...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 6408
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Prva greška je što si upisao ono što nisi želeo, odnosno ono na šta su te naterali..to je greška roditelja što forsiraju svoju decu da upisuju nešto što je po njihovom mišljenju dobro. Treba dopustiti deci da sama izraze svoje preferencije i da sami biraju šta žele u životu. Znam dosta slučajeva gde su deca žrtve nasilja i maltretiranja u školama. To se svodi na neku igru, gde najčešće jedna grupica učenika napada pojedince koji su puvučeniji.
Moj predlog je da nekako pokušaš da sprečiš to maltretiranje..probaj da pričaš sa razdrednim starešinom. I probaj nekako, kad si već upisao to, da završiš pa posle za fax malo bolje razmisli šta želiš i nemoj da dozvoliš da ti drugi biraju čime ćeš se baviti..čovek najbolje radi ono što voli..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Prva greška je što si upisao ono što nisi želeo, odnosno ono na šta su te naterali..to je greška roditelja što forsiraju svoju decu da upisuju nešto što je po njihovom mišljenju dobro. Treba dopustiti deci da sama izraze svoje preferencije i da sami biraju šta žele u životu. Znam dosta slučajeva gde su deca žrtve nasilja i maltretiranja u školama. To se svodi na neku igru, gde najčešće jedna grupica učenika napada pojedince koji su puvučeniji.
Moj predlog je da nekako pokušaš da sprečiš to maltretiranje..probaj da pričaš sa razdrednim starešinom. I probaj nekako, kad si već upisao to, da završiš pa posle za fax malo bolje razmisli šta želiš i nemoj da dozvoliš da ti drugi biraju čime ćeš se baviti..čovek najbolje radi ono što voli..

Neznam dali je pametna opcija da ovde zavrsim prvu godinu i onda polazem razliku predmeta za neku drugu skolu? Mislim da mi to nece praviti problem jer sam odlican i volim da ucim  Smile.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Ako si odličan, onda pripazi na to kako se piše "ne znam" i "da li", prijateljski savet. Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 6408
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Ako imaš mogućnosti da se prebaciš u neku drugu školu onda bi trebao da iskoristiš to..i ako treba da polažeš razliku predmeta njie toliko strašno..gore će ti biti da trpiš 4 godine maltretiranje i da učiš ono što ne voliš..i pazi ubuduće, nemoj dozvoliti da ti drugi određuju životni put..i ma koliko ti voliš da učiš veruj mi kad učiš nešto za šta nisi zainteresovan brzo izgubiš motiv..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.97
Ako imaš mogućnosti da se prebaciš u neku drugu školu onda bi trebao da iskoristiš to..i ako treba da polažeš razliku predmeta njie toliko strašno..gore će ti biti da trpiš 4 godine maltretiranje i da učiš ono što ne voliš..i pazi ubuduće, nemoj dozvoliti da ti drugi određuju životni put..i ma koliko ti voliš da učiš veruj mi kad učiš nešto za šta nisi zainteresovan brzo izgubiš motiv..
Znam,slazem se verovatno cu se prebaciti kada ovde zavrsim prvu godinu.Dali neko imas neki savet kako da izdrzim do tada?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 6408
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.97
Najgore je trpeti nešto..i ako misliš da možeš da izdržiš neke stvari kao što je gore pomenuto maltretiranje, bolje nemoj da trpiš to..probaj bilo kako da rešiš taj problem..kaži roditelijma kakvo je stanje pa nek oni pričaju sa razrednim...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Licno se ne potpisujem :D

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 80
Zastava
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 15.0

Molim vas imam jedan problem i potreban mi je vas odgovor pomoc i savet.  Nedavno sam krenuo u srednju skolu i nisam upisao smer koji  nisam hteo niti me zanima u zivotu,jer nisam znao kako se lista zelja ispunjava (pa mi je mama ispunila a ja sam joj reko da mi stavi jedan smer koji sam hteo kada sam hteo da se prebacim mama mi  nije dala jer je ona isto njega zavrsila i stalno me na njega forsira a ni ona od njega nema nsita ne zaposlena je i nikad nista nije radila vezano za njega.  .  .  U tom razredu su svi neki problematicni nisam zlatno dete ali uporodjenju snjima jesam.  Neki duvaju,piju,puse donose boksere,palice us kolu a ja nisam takav niti mislim da treba da budem takav jer dolazim u skolu da ucim.  Ali da predjem na problem problem je sto nekada tako na odmoru neka grupica ili jedan ucenik mi nesto prete tako me je pre neki dan jedan uvatio za vrat i reko mi kako bi me udario u moj nosati nos da bio pao i tako manipulisu samnom ne bi da se obracam psihologu jer takav mi je vecina razreda i nezanima me moj smer pa sam mislio akda zavrsim prvu godinu d apolazem razliku predmeta i odem u neku drugu skolu.  Necu da budem u sredini gde su svi nasilni,bezobrazni i dolaze u skolu da bi se izivljavali.  .  .  .  Svaki dan se nadje neko u tom razredu da me uvredi ili omalozava znam ja da vratim ali ne zelim da se spustam na njihov nivo i idem u taj smer.  .  .  Ako imate neki predlog molim vas mi pomozite(Zelim da uspem u zivotu)???  :oops:  :(  :frown:

Dobrodosao u klub... meni je takvo drustvo ceo zivot.. pa sam zavrsila na lekovima... i sad sam se premesila u tehnoart-umetnicki smer sto sam i zelela... PREMESTAJ SE POD HITNO... meni su tako i pretili i napadali u bivsoj srednjoj...ali ima jedan problem i ako se premestis... u danasnjem svetu tinejdzera moras da dokazes da ne smeju da te napadaju.kako-neznam...takvih ti ima svuda po skolama...
« Poslednja izmena: 26. Feb 2013, 18:32:06 od TheBlackStar95 »
IP sačuvana
social share
Podseti me sta to bese ljubav, i bar na tren biti zaljubljen!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 05:47:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.