Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 11:49:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prva Burek psiho ambulanta™  (Pročitano 399698 puta)
Ucesnik diskusija

Licno se ne potpisujem :D

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 80
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
pita te sta je spadalo u to "vodjenje ljubavi".. da li je bio u pitanju seks - penetracija ili nesto drugo, jer kad imas 11 godina sve ti je vodjenje ljubavi, pa cak i kad lizete isti sladoled

Ja imam 16 godina inace Smiley , a kad kazem sa 16 godina vodjenje ljubavi mislim na SEX . Smile  Smile

P.S a ni jedanaestogodisnjaci nisu tako glupi pa da ne znaju sta je vodjenje ljubavi Smiley Nije 5 godina nego 5.razred Smile  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Podseti me sta to bese ljubav, i bar na tren biti zaljubljen!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5
Zastava Kraljevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia n95-1
Poz ja sam nov clan i imam jedan ozbiljan problem  Smile

Ponekad imam jako ruzan osecaj kao da nisam pozeljan u drustvu neznam sto mi to pada napamet kad znam da nije uopste tako.  :weirdface: jel moze neki savet, kako da izbacim to misljenje
IP sačuvana
social share
I was born this way baby xD
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 80
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0

Ponekad imam jako ruzan osecaj kao da nisam pozeljan u drustvu neznam sto mi to pada napamet kad znam da nije uopste tako.  :weirdface: jel moze neki savet, kako da izbacim to misljenje

Opusti se i uzivaj u zivotu.  Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Apple 15
Nema veze...

Ako se osoba A kresnula - imala odos sa penetracijom u svojoj 11. godini - 5. razred, da to sigurno ne spominje majci...
Ako se osoba A kresnula - imala odnos sa penetracijom u svojoj 16. godini, rekla bi joj da to ne spominje majci, ali bi je uputila da se informise o nacinima kako da se zastiti od polnih bolesti i trudnoce...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
pa slazem se da jedanaestogodisnjaci nisu glupi.. ali bas seks u tim godinama.. to je bas besmileno na toliko mnogo nacina.. mislim ja ne mogu ni da zamislim.. mislim ne znam zasto bih uopste zamisljala  Smile  Smile  ali dobro mogu da zamislim, ali odbijam da prihvatim da je to danas postalo normalno .. jer meni nije to bas normalno.. mislim radoznalost, istrazivanje, eksperimenti, sve kapiram.. al bas hajde da se seksamo sa 11 godina.. to mi je ono kao.. "jesu li te roditelji icemu naucili" varijanta..

uglavnom ja mislim da treba da kaze majci, ako su bliske i ako oseca potrebu da podeli sa majkom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 80
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
pa slazem se da jedanaestogodisnjaci nisu glupi.. ali bas seks u tim godinama.. to je bas besmileno na toliko mnogo nacina.. mislim ja ne mogu ni da zamislim.. mislim ne znam zasto bih uopste zamisljala  Smile  Smile  ali dobro mogu da zamislim, ali odbijam da prihvatim da je to danas postalo normalno .. jer meni nije to bas normalno.. mislim radoznalost, istrazivanje, eksperimenti, sve kapiram.. al bas hajde da se seksamo sa 11 godina.. to mi je ono kao.. "jesu li te roditelji icemu naucili" varijanta..

uglavnom ja mislim da treba da kaze majci, ako su bliske i ako oseca potrebu da podeli sa majkom

Dete je bilo naterano i ucenjivano njenim strahom Smiley Dakle nije njenom vojom, i nemoj da zamisljas i meni je fuj kada zamisljam Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
Situacija:
Trenutno imate 16 godina , u 5. razredu osnovne ste prvi put imali decka. Niste nista znali o vezama, decacima i sl. Decak je od vas trazio da vodite ljubav. U 5.razredu,glupo. Ucenjivao vas je na osnovu vaseg straha. I ucenio vas je. Po nekoliko puta. A vi niste smeli da odbijete, zbunjivi ste, ne znate ni sta je to u 5.razredu.
Da li bi vi ovo rekli vasoj majci, koja panici, i ako zaplaces jednom misli odmah da ste poludela. Sta biste vi uopste uradili posle toga, mislim posle toliko godina. Smile
Licno, mislim da nema potrebe. Roditelji su tu kao podrska, nisu tu kao neko kome moramo da pricamo svaki detalj koji se tice nasega zivota. Jos ako je u pitanju seksualni zivot, to mi vec spada u nesto sto prevazilazi neke granice odnosa dete- roditelj(ispada ono tipa "znas mama, pre neku godinu sam imala nekog momka sa kojim sam uradila "ono".  Smile ). A mislim da stvarno nema potrebe razvlaciti takvu temu u neki razgovor. Kada je trebalo, to dete nije pricalo sa roditeljem da mu on pomogne(mozda zastiti dete od tih "ucena" ili cega vec), pa sada svakako ne vidim smisao u pominjanju te teme.

Tu se, however, vec dize veliki broj tema o samom seksualnom obrazovanju i svemu, i tome da roditelj treba da pripremi svoje dete na neke stvari. Roditelj treba da dobro vaspita dete, i kada se to dobro obavi, onda se stvari kao sto su "vodjenje ljubavi" u 11 godina samo zato sto je neko "ucenjen" skoro i ne dogadjaju (izuzimam primere tipa silovanja). Ima i uticaja sredine, ali tesko da ce to da se desi pod pravilnim obrazovanjem, posebno kada je dete u osnovnoj skoli.

Ponekad imam jako ruzan osecaj kao da nisam pozeljan u drustvu neznam sto mi to pada napamet kad znam da nije uopste tako.  Smile jel moze neki savet, kako da izbacim to misljenje
I sam kazes da znas da nije uopste tako, tako da prestani da se tripujes.  Smile
« Poslednja izmena: 15. Apr 2012, 04:38:39 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Motorola 

Ponekad imam jako ruzan osecaj kao da nisam pozeljan u drustvu neznam sto mi to pada napamet kad znam da nije uopste tako.  :weirdface: jel moze neki savet, kako da izbacim to misljenje
Mislim da imas problem sa samopouzdanjem,treba vise da cenis sebe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
mob
SonyEricsson k800i
Da li podržavate estetske operacije zarad promene/poboljšanja izgleda i samopouzdanja? Ili su to po vama bespotrebne stvari, bacanje para i traume?
Ako da, da li znate nekoga ko je uradio plastic surgery i da mu je ta okolnost "prevrnula" žiću za 360 stepeni Smile
Da li devojke manje vrednuju momke koji su imali korekcije na sebi i obrnuto? (u mom slučaju, nemam ni pozitivan ni negativan stav što se tiče drugih, ali sebe bih malčice "doterao" Smile )
« Poslednja izmena: 15. Apr 2012, 22:45:15 od beli kralj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 80
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Da li podržavate estetske operacije zarad promene/poboljšanja izgleda i samopouzdanja? Ili su to po vama bespotrebne stvari, bacanje para i traume?
Ako da, da li znate nekoga ko je uradio plastic surgery i da mu je ta okolnost "prevrnula" žiću za 360 stepeni Smile
Da li devojke manje vrednuju momke koji su imali korekcije na sebi i obrnuto? (u mom slučaju, nemam ni pozitivan ni negativan stav što se tiče drugih, ali sebe bih malčice "doterao" Smile )

Ako imas preveliki nos pa hoces da ga smanjis,da. A silikone u usta, grudi itd. nikako Smile U svemu postoji granica! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 11:49:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.