Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 13:35:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prva Burek psiho ambulanta™  (Pročitano 399704 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia zvrr
Ček, jesi li imao te tegobe i prije nego što si počeo da piješ rivotril?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
djecko... uradi ti kompletan ljekarski pregled....
i potrazi i nekog drugog psihijatra...vise njih.... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 247
OS
Windows XP x64
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung D900i
Ček, jesi li imao te tegobe i prije nego što si počeo da piješ rivotril?

Poceo sam da pijem bas iz tih razloga. Pored toga sam imao vrtoglavice,glavobolje,drhtavice,pogubljenost,znojenje,preosetljivost na zvuk i svetlost itd. Sve su to jasni znaci ankcioznosti.Jedno vece sam imao napad panike takozvani i od tada imam taj osecaj u grudima kad udahenm jako kao da me nesto sprecava da disem. Plus ponekad aritmija srca. Takodje vrlo jasni znaci ankcioznosti.Pregledao sam sve zivo osim glave sve je u redu.Onda sam otisao kod psihijatra i on mi je dao prvo po 1/4 uvece i ujutru a sad tri puta po 1/4 ali opet ima delova dana kad se osecam bolje ali ima i kad se osecam gore.Pa cisto pitam informativno.
IP sačuvana
social share
Hardstyle is my religion and Qlimax is my church
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Koliko znam, Rivotrilu treba vremena da počne da deluje. Tako da pokušaj još malo da se strpiš, a ako ne bude išlo dalje, ponovo se javi psihijatru (ili ako ovom ne veruješ nađi novog). To kako se sada osećaš je normalno jer si na samom početku terapije, ali ako se produži, onda reaguj.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 247
OS
Windows XP x64
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung D900i
A nadam se da ce uskoro da prodje barem u narednih 7 dana jer mi zaista ponekad smeta. Ne mogu na fax a kamoli nesto vise...
IP sačuvana
social share
Hardstyle is my religion and Qlimax is my church
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
ti si bese onaj sto ima poremecaj varenja i sta sve ne..

mozda ne bi bilo lose da malo vise pricas sa neuropsihijatrom, a ne samo da uzmes recept i aj cao..

kod tebe je problem nekakav stah, briga, stres, zakasneli stres, preosetljiv si ili imas neki dublji problem i to ti se odrazava na telo i na psihu.. prvo zeludac i varenje a nemas helikobakter, a to je osnovni pokazatelj da postoji kontinuirani stres, pogotovo te akutne faze kad je sve bas izrazeno..

sedi ti malo i razmisli malo dublje o svom zivotu i svojim razmisljanjima i pokusaj da iznadjes necin da sagledas kako samom sebi skodis, jer to ti je pocetna stanica..

a onda mogu i lekovi i sve ostalo..

dobronameran savet  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows
Browser
Chrome 18.0.1025.152
mob
Samsung Galaxy S III
Bambine, sinoc sam se podsjetio da imam psihicki problem, dok sam gledao novu epizodu, omiljene mi serije South Park, a tice se i ostalih emisija/serija koje su zaduzene za proizvodnju humora. A o cemu se radi! O pjevanju! ..... Mislim da sam ovaj forum vec upoznao sa svojom netrpeljivoscu prema ljudima koji pjevaju u glas ili uopste pjevaju, a nisu Jim Morrison ili Nick Cave. E pa sada istu tu gorcinu osjecam i dok gledam kako se likovi dragog mi tv show-a drze za ruke i pjevaju navodno simpaticne, dosjetljive, satiricne pjesme... dok se meni prevrce zeludac, crvene obrazi i moram da ubrzavam timeline. Prisustvo slicnog otrova u svom organizmu osjetio sam i kada je popularna parodicna emisija "Nikad izvini", presla sa dobrog humora u "pjevani humor". Da li je to mozda zasebna sorta humora, za koju tek treba da evoluiram kako bih je razumio ? Kako bih se nasmejao.. ili mozda i sam zapjevao!?   Utjesno se nadam da se mozda ipak radi o parodiji upravo na takve singing scene, a da ja to ne prepoznajem... ili je rijec o nestasici kreativnosti, ideja... pa se proba kroz ironicnu pjesmu i iritantnu radost progurati neka nespretna sala, olaksati zivot.. U svakom slucaju ja osjecam psihicku bol zbog toga i zelim da me lečiš!  Smile

IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
 Smile ima na daljincu dugmica koliko hoces... Smile
ja recimo taj south park bimogao  da gledam na nekoj televiziji... ako ta televizije nije b92...
na b92 sta god da gledam.. ja se nazivciram... pa cak i tenis me iritira...Smile
dovoljno je da vidim ono b92..i ja osjetim nervozu...
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Crni Piratu, odi prvo pred ogledalo i počni da pevaš iz sveg glasa. Ako te sramota i od sopstvenog pevanja, onda je sa tobom sve u redu.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
Da li je to mozda zasebna sorta humora, za koju tek treba da evoluiram kako bih je razumio ? Kako bih se nasmejao.. ili mozda i sam zapjevao!?  

Ako cujes par puta moze se dogoditi da i sam zapevas, tako da je bolje da ne slusas to vise od jedanput.  Smile

Razlicitim ljudima su smesne razlicite stvari. Meni se npr, svidja South Park i par njihovih melodija(kao sto je "Unclefucker"   Smile ), ili par pesmica na nekom youtube kanalu koje mi drug posalje posto on vise prati pa konstantno cuje nesto interesantno. Mada ima dosta glupih koje se i meni ne svidjaju. Tako da, drzi se tvog humora i nek ti se svidja sta ti se svidja a ne svidja sta ti se ne svidja i sve ce biti uredu.  Smile

ja recimo taj south park bimogao  da gledam na nekoj televiziji... ako ta televizije nije b92...
na b92 sta god da gledam.. ja se nazivciram... pa cak i tenis me iritira...Smile
dovoljno je da vidim ono b92..i ja osjetim nervozu...
To bi bila interesantna tema za psihologiju: Zasto ljudi zaziru od necega sto bi ima se mozda svidelo da gledaju samo zato sto je na nekoj televiziji koja im se ne svidja?  Smile

Ja ne volim Pink, pa je Pink u neko vreme gde nije bilo tako lako nabaviti diskove filmova i serija imao dosta kvalitetan filmski i serijski program koji sam gledao. Ako gledam "Dosije X" na istom ne znaci da cu uzeti da gledam "Grand Paradu" ili Jelenu Bacic Alimpic i njene emisije.  Smile
« Poslednja izmena: 13. Apr 2012, 13:26:13 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 13:35:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.