Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 16:54:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prva Burek psiho ambulanta™  (Pročitano 399647 puta)
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.151
@technoboy, da poznati su mi ti napadi, moja drugarica ih je imala i pila je lekove mislim 3 meseca, sada je ok. Mogu da je pitam šta je pila (a lekovi su ti posebno zjb. za gastritis). Za gastritis ti je dobra hajdučka trava, imaš je u zdravoj hrani  Smile al ako je neki teži oblik, opet moraš neku terapiju da uzimaš da bi mogao normalno da funkcionišeš.

što se treninga tiče, mozeš da hodaš tj šetaš, jeste meko, al boravak na vazduhu + šetnja mogu samo da ti prijaju.

ja sam neki dan odlepila bukvalno zbgo neke situacije (da ne objašnjavam sad šta i kako) i nisam mogla da udjem u bus posle posla, nego sam išla peške do početne stanice, tamo sam sela u prazan bus u ćošak i čitala knjigu do kuće, pa sam (pošto mi je i dalje igrao svaki živac) otišla u šetnju po šumi, bilo je već veče, onako prohladno i oblačno, i par krugova brzog hodanja mi je završilo poso  Smile. To je moj način, nema nikakve nus pojave, nije nepristupačan i na mene deluje  Smile

"da, ali to izgubljeno ne mora da bude u novcu, moze da bude u litrima znoja, dzulima kalorija..."

Bravo. To je karika koja je nedostajala. Nek se zaposli.

ja sam mislila na terning, a ne na rad u rudniku Smile

Taj namig ću shvatit kao upucavanje.  Smile

za mene, opet, vrlo čudan način da ti se nabacujem, al dobro, ti se baviš tom empirijskom psihologijom iz hobija, pa mozda si me pročitao  Smile u svakom slučaju, bilo je nesvesno upucavanje  Smile
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 247
OS
Windows XP x64
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung D900i
Upravo to gastrtitis me ubi posebno sa tim lekovima ali pokusavam da savladam sve to koliko mogu setam svaki dan koliko god mogu ponekad je to 100 metara a ponekad 5 kilometara samo da drzim organizam u pokretu.Nadam se da cu uskoro prestati sa lekovima mada po mom osecaju cenim da ce mi biti potrebni barem jos 14 dana.Kakve sam sve analize prosao da ti ne pricam to sam sve istrpeo i evo sad kad sam "opusteniji" upravo je mnogo teze u glavi da se to savlada  Smile Cak ni sex ne mogu da imam u ovom stanju sto je veoma  Smile iritantno
IP sačuvana
social share
Hardstyle is my religion and Qlimax is my church
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.151
Smile jebem mu mater, koja priča. e da, meni i psovke pomažu kao antistres, nekako oralno izbaciš to iz sebe  Smile
šta da ti kazem, izdrži, što te ne ubije čini te jačim, eto nije nešto, al pametnije trenutno ne mogu da smislim  Smile
još sam htela da ti postavim istoimenu pesmu od keli klarkson, al s obzirom na tvoju poslednju rečenicu, neću da ti stajem na muku  Smile
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 247
OS
Windows XP x64
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung D900i
Ja sam se u pocetku istripovao da nije nesto fizicki ali kasnije sam shvatio kako toliko simptoma odjednom da krene  Smile i onda mi majka isprica jer je ona sve ovo prosla jednom (lecila se 6 meseci) i zaista je tako.Sva sreca nasao sam jednog od najboljih psihijatara u gradu  Smile Sve mogu da izdrzim ali taj osecaj kad ti preskace srce ili menja ritam te brzo te sporo plus tezina na grudima, e to me prosto dovodi do ludila  Smile
IP sačuvana
social share
Hardstyle is my religion and Qlimax is my church
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
Ma ajde, nisam neka tužibaba. Ovom forumu fali samo još jedna takva tema. Sledeći put obrati pažnju na indirektno omalovažavanje i nipodoštavanje od strane drugih članova a posebno na ovom threadu koji može da te emocionalno i psihički skenja. Ne mene, doduše, no ostale. Tolko. Hvala na čitanju, gos'n Microsoft.  Smile
Ovom forumu sta je potrebno, potrebno je. Ima o tome ko da misli.  Smile

Naravno da obracam paznju. Receno je uopsteno. To sto si se nasao u tome, tvoj problem. Misljenje koje imas o onome izrecenome je tvoje misljenje. Na osnovu cega, sam razmisli. Jer od toga kakvo misljenje imas o necemu, zavisi kako ces se ophoditi prema tom. A ocigledno je da si mogao reci da prizna kako je filozof. Mozda covek razmislja o zivotu. Ti to ne znas.

Ali, kao po obicaju, lakse je nekoga napljuvati i kategorisati ga da je budala. Znaci direktno. Direktno obracanje da neko prizna kako je budala.

Izbor uvek postoji. Ali zavisno od nas samih. A ti si izabrao. Izabrao od dve splucije, jednu u direktnom obracanju.  Smile

Da nije tako, verovatno bi se setio Konfucija i njegove izjave: "Mudar covjek s podjednakom mirnocom prima pohvale i podnosi uvrede." Sada ces reci da indirektno kazem da nisi mudar covek? Smiley

Sto se imena tice, opet reprodukcija misljenja. Ti si se ovde postavio i predocio da ti je primarna Filozofija. Samim tim nisam pogresio u oslovljavanju. Oslovljavanje nekog Microsoft, moze opet imati dve strane. Jednu, hvala na pohvali, svetski gigant, uspesnost u poslovanju ... druga strana, "los" proizvod, pljuvanje zbog "loseg" proizvoda, ljubomora na uspesnost, sarkazam, pokusaj omalovazavanja etiketiranjem necim za sta se smatra da je "lose" ... da ne nabrajam. Sto opet zahvaljujem na uporedjenju. Smiley Kao sto te podsetih na Konfucija, da te podsetim i na narodnu mudrost: "Zovi me kako hoces, samo me nemoj razbiti".

Ziv bio.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.151
Koji administratorski stav... Bravo! Poneo si se dobro prema prema mom spamu! Al, imaš par "grešaka". Sreća pa mi je srednje ime "lektor".

Rečeno je uopšteno? Ali zašto baš to i zašto baš u ovom threadu? Verovatno sa nekom namerom, jelda. Transkripcija, degradiranje filozofske vrednosti. Još, kako je znao da se na ovom topiku vodi diskusija, a da sam pokretački duh iste? Morao je čitati od prve moje pojave ovde i pratiti svaki post. Ergo, bilo je upućeno meni. Avatarom i bradom.

Ovo ostalo je nenormalno konfuzno... pa se neću ni truditi da ti odg.

Što se nadimka tiče, to je šala. Micro and soft, Bil Gejtsovo "downtown" stanje i odatle je proizašlo ime firme.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
A sada je u pitasnju i administratorski stav?  Smile

Nije morao citati. Vecina ljudi imaju uverenja o necemu. Zasto bi morao citati tvoje post-ove da bi rekao da filozofi rade to i to a budale nesto drugo. Svoju sliku o tome nije morao izgraditi na osnovu tvojih post-ova.  Smile

Da, da, nenormalno i konfuzno. Opet, kako za koga.

Znaci ti se mozes saliti, drugi ne?

Umalo sto ne pomislih da je pogresan pdf. Smiley Ipak je Psiholoski deo foruma.

Uzivaj u forumu i ziv bio.  Smile
« Poslednja izmena: 07. Apr 2012, 23:54:50 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Samsung SGH-E590
@Light

Ajde priznaj da si budala! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
Technoboy_90 ....savjet ili odgovor ili nacin koji bi ti mogao pomoci ..se nalazi u tebi...potrazi ga....
nema tog ljekara i tog lijeka koji ti moze pomoci ...ako ti sam sebi ne pomognes....
prihvati stvari onakve kakve jesu...i mijenjaj ono stpo se moze promijeniti..
a ne ono sto se ne moze promijeniti...na proslost ne mozes da utices...
ali na sadasnojst - da...

nemoj biti pizzza..trgni se...

ovaj "filozof" ti je rekao...jedan od nacina... koji ti moze pomoci...
kroz neku korisnu  aktivnost..probaj da se rijesis "teskih misli"...
lijekovi bez uticaja samog sebe ti nece pomoci...nikome nisu pomogli...napravili su samo jos gore...

a materijalna situacija...pa jbg...nisi jedini...u takvoj situaciji...siguran sam da ih znas mnogo..
ali mnogi ne ocajavaju..nego se hvataju nekog posla...
znam..reci ces da  meni to izgleda lako...i jednostavno... jer nisam ti...i ne osjecam se kao ti...
svi kazu ne znas ti kako je meni...pa drugar ti znas kako je tebi...
pa  potrudi se da to promijenis...

.....a ovo sa travom...po mom misljenju ...to ti je savjet nekoga ko je mozda  ispusio par dzointa...u zivotu...
i ne zna da bilo koja droga ( posebno marihuana) djeluje onako kako se ti osjecas...
u tvom slucaju to bi bio jako gadan crnjak...i nakon par dana bilo bi ti jos gore...

nisam lektor..ali sam momak  iz kraja...i znam da je filozofija mlacenje prazne slame...
od koje se nije jos niko najeo..sem filozofa...

to je samo moje misljenje...

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Evo i ja da se ispovedim.Moji problemi su ukratko krenuli odavno jos ali su kulminirali time sto mi se majka razbolela i na kraju zavrsila na operacijama u bolnici od kojih se uspesno oporavila.Ja sam usput zaradio hronicni gastritis sa kojim sam imao mnogo problema i sad je mnogo bolje nego sto je bilo.Prosao sam razne testove i izdrzao ogromne stresove a da nisam ni preterano ramzmisljao o tome i sad me je to stiglo u vidu raznih simptoma.Dobio sam od psihijatra Eglonil i Rivotril u kombinaciji da pijem pa se u utorak ponovo vidimo (inace lecim se od sad u Misovicu jer u poliklinici veze nemaju sa zivotom).Zanima me kako se vi oslobadjate viska stresa i anksioznosti? Inace sam student i pored toga imam velikih finansijskih problema.  Smile
Da li pored farmakoterapije (lekova) ideš i na psihoterapiju? Ako ne, onda je to prva stvar koju možeš da uradiš. Nadam se da ti psihijatar nije samo prepisao lekove i poslao te kući.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 16:54:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.