Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 18:14:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prva Burek psiho ambulanta™  (Pročitano 399434 puta)
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
Tel.Me Your.Number
Obično se ljudi sa tom dijagnozom leče Ignorolom... Kod nas možeš naći i Hugivzašitamol, isti efekat imaju i možeš ih pokupiti u apoteci ''Mouzak'' na kraju ulice Kičmijeve kod palate Lobanije...

Bez recepta, 0 dinara...

Rade non stop... osim kad ne rade...

edit>

Nije fora da ostavite moj post a njen izbrišete, sad ispada da pričam Laseru  Smile
Ja nisam napisao dijagnozu. Smile
Najgore kad izbrišu nečiji post a ti postovao iznad njega... i onda ispadne da sam sebi odgovaraš. Smile

Inače Bam hvala na odgovoru... zanima me samo da li se za neku bolest za koju se sumnja da je psihosomatskog karaktera koriste "psiho" lekovi pored uobičajene terapije. I zašto kažeš da bih naneo više štete?
« Poslednja izmena: 03. Apr 2012, 22:49:36 od LaserXP »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142
Imam jedan problem.   .  .   Naime , kad god da masturbiram  mislim na sebe.   Da li je to komplex vishe vrednosti pa ne smatram nishta drugo podobnim za mastrubiranje osim samog sebe ? Neki su mi rekli da sam i filofobichan  ,shtagod to znachilo.  

Hvala unapred !
« Poslednja izmena: 04. Apr 2012, 18:32:23 od pitasburekom »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Inače Bam hvala na odgovoru... zanima me samo da li se za neku bolest za koju se sumnja da je psihosomatskog karaktera koriste "psiho" lekovi pored uobičajene terapije. I zašto kažeš da bih naneo više štete?
Za psihosomatske bolesti su ''psiho'' lekovi osnovna terapija, a ta koju zoveš uobičajenom je sporedna. Sve to, doduše, zavisi od toga koliko su simptomi izraženi i koliko je bolest na organskom nivou uznapredovala, ali su psihofarmaci neophodan deo lečenja. Ovo za više štete kažem zato što su psihoakivni lekovi prilično opasna stvar, a toga ljudi često nisu svesni. Ako se nestručno koriste mogu imati gadne nuspojave čak i kad se prestane sa uzimanjem leka, a da ne pričam o hemijskom disbalansu mozga koji mogu da naprave. Zavisnost je takođe vrlo česta i prikrivena ''moranjem'' da se lek pije. Stvarno se nije s tim zajebavati.

Imam jedan problem.   .  .   Naime , kad god da masturbiram  mislim na sebe.   Da li je to komplex vishe vrednosti pa ne smatram nishta drugo podobnim za mastrubiranje osim samog sebe ? Neki su mi rekli da sam i filofobichan  ,shtagod to znachilo. 

Hvala unapred !
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
Nokia 
Čuvena pjesma Osmana Hadžića,preimenovana u ''Odem li,u venu ću '' počinje u novoj verziji stihom-Ja sebe volim,volim k'o boga,al' sreće nemam,nemam od toga. Zaključak je da se nećeš leba najesti od samoobožavanja  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 204
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
pozdrav burekdžije, mnogi mi kažu da nisam normalan a čak i ja za sebe mislim da nisam normalan, pa me zanima imali neki online test na srpskom da definitivno proverim da li sam normalan   Smile hvala unapred za pomoć
« Poslednja izmena: 04. Apr 2012, 20:07:03 od AbB_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
Nokia krntija
Imam jedan problem.   .  .   Naime , kad god da masturbiram  mislim na sebe.   Da li je to komplex vishe vrednosti pa ne smatram nishta drugo podobnim za mastrubiranje osim samog sebe ? Neki su mi rekli da sam i filofobichan  ,shtagod to znachilo. 

Hvala unapred !

Није то комплекс више вредности... Ти си само геј нарцис.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
pozdrav burekdžije, mnogi mi kažu da nisam normalan a čak i ja za sebe mislim da nisam normalan, pa me zanima imali neki online test na srpskom da definitivno proverim da li sam normalan   Smile hvala unapred za pomoć
Imas ovaj mada nije na srpskom. Smile

http://www.quizopolis.com/quiz/73/Are-You-Crazy/

A sad malo ozbiljno: To se ne utvrdjuje online testovima(oni su obicno na nivou onih jeftinih zabava po televizijama gde napises tvoje i ime partnera pa odrede procentualno koliko se volite  Smile ) nego lepo uzmes uput pa odes do psihologa ili psihijatra i da ti kartonce. Smile

Druga stvar je sto je samo "normalno" i definicija "ludog" rastegljiva kategorija. Ljudi rade lude stvari, stvari koje odskacu od neke normale skoro svakodnevno, pa ne mora da znaci da su klinicki ludi vec da jednostavno urade nesto sto je van nekog normalnog ponasanja u nekom momentu. Tako da, ako bas mislis da toliko odskaces odi pa proveri. Mozda jednostavno trebas da popricas malo sa nekim pa ce ti koristiti da utvrdis sta si i da ispravis greske u ponasanju ako ih ima. Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 204
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Imas ovaj mada nije na srpskom

ne znam engleski  zato i tražim srpski Smile

Imas ovaj mada nije na srpskom. Smile

http://www.quizopolis.com/quiz/73/Are-You-Crazy/

nego lepo uzmes uput pa odes do psihologa ili psihijatra i da ti kartonce. Smile
bolje ovako anonimno, a i koliko znam Bambina je psiholog, pa mi ona dođe isto kao da odem u bolnicu  Smile

Druga stvar je sto je samo "normalno" i definicija "ludog" rastegljiva kategorija. Ljudi rade lude stvari, stvari koje odskacu od neke normale skoro svakodnevno, pa ne mora da znaci da su klinicki ludi vec da jednostavno urade nesto sto je van nekog normalnog ponasanja u nekom momentu. Tako da, ako bas mislis da toliko odskaces odi pa proveri. Mozda jednostavno trebas da popricas malo sa nekim pa ce ti koristiti da utvrdis sta si i da ispravis greske u ponasanju ako ih ima. Smile

tačno ne mora da znači da je većina uvek u pravu. nego ja za sebe baš mislim da sam žešće nenormalan, na primer volim zaista papagaje ali kad ih pustim da lete i poseru mi se na tepih ili negde po sobi ja im ko u filmovima slomim vrat rukom i bacim ih u kantu, i sutra kupim novog. mislim na takve i slične stvari, a između ostalog i zbog tih mojih postupaka okolina mii govori da nisam normalan. pa reko da proverim ovde da li sam normalan ako mi možete pomoći
« Poslednja izmena: 04. Apr 2012, 20:38:30 od AbB_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
umesto eftila, trazi lamiktal, umesto risara trazi rispolept.... nema izlecenja od dusevnih bolesti. nesto su najavljivali ali za sada nista.

f29-akutna psihoza

sve ces naci na   http://www.datoteka.com/DIJAGNOZA/

http://www.stetoskop.info/mkb.php
ne znam kakav je taj lamiktal? inače rispolept sam pio više godina, a risar je bukvalno to isto.
po čemu je neizlečivo?

te linkove što si mi postavio sam našao i ja davno, za dve tri sekunde guglanja, ali ne piše nigde ništa konkretnije, a sa engleskim se slabije snalazim...
psihicke bolesti 99% nisu izlecive.

lamiktal ti je nova generacija stabilizatora....

samo nadjes sa lekarom sta ti odgovara i pijes. redovne konsultacije i kraj

risar je kopija koja nema sve elemente, rispolepta ili ....koji to rade hvalitetno. zato je i skuplji. probano je sve

sveli su te na najjeftiniju terapiju, koja ima normalno i vece nus efekte.
« Poslednja izmena: 04. Apr 2012, 21:39:15 od Promaseni »
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
bolje ovako anonimno, a i koliko znam Bambina je psiholog, pa mi ona dođe isto kao da odem u bolnicu  Smile
O srce moje malo, Bambina je prestala da se bavi psihologijom samo za ljubav svoju i božju, već sad radi za gnusne novce. Smile Kompletno testiranje prilično košta, da znaš Smile i nije ga moguće raditi preko neta. Tražeći jedan test koji će da ti kaže jesi li normalan ili ne zapravo si se malo pokakio u moju struku, ali oprostiću ti, nisi znao šta činiš.  Smile

Dijagnostika je daleko komplikovanija stvar; ali ako ti je za neku utehu, iz mog iskustva - ljudi koji se pitaju da li su normalni obično i jesu normalni (ma šta to značilo  Smile). Ludaci, s druge strane, nemaju ni najmanji problem u vezi sa svojom normalnošću.  Smile

Evo šta smo ovde već pisali na temu kriterijuma normalnosti, malo se edukuj i sam odgovori na svoje pitanje.
http://forum.burek.com/nenormalnost-pojam-i-kriterijumi-t321518.html
 Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 18:14:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.