Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 18:56:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prva Burek psiho ambulanta™  (Pročitano 399438 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Znam da je nesto pricao o tome kako su neizlecivi (prelistacu ja sad to opet...)  Smile   Smile
Čitaj, čitaj, Frojd se ne čita samo jednom. Smile

Ah, pa sad je sve jasno. Svi mi koji volimo Frojda (mada ga ja istovremeno smatram i totalnim ludakom) imamo seksualnu tenziju između sebe i ogledala. Ali znaš šta psihoanaliza kaze o narcisima... nije nimalo veselo.  Smile

Za tebe imam jedan refren koji je možda stariji od same tebe, al eto, s dobrom namerom :

"Tina bambina
uz malo starog vina
kao da si samo moja
godinama bila"

Kako je samo Knez harao svojim pop-rock glasom... Još onih dana kad je Mitrović pospešivao procenat gledanosti RTV Pinka.

No, da se mi manemo gluposti i da pređemo na stvar. Reci ti meni, bambini, jesi možda radila ikakvo socio-psihološko istraživanje u segmentu adiktivnosti? Konkretno mislim na internet. Ono, ponašanje subjekta pod pseudonimom, ili stručnije egom i te stvari? Da ne zalazimo previše, želim čisto da procenim tvoje empirijsko saznanje u oblasti psihologije. Vidim da je voliš ko lud šamar, a i od ključnog je značaja da vidim s kim imam posla. Mi filozofi nismo nimalo naivna vrsta ljudi, a vi lepše strane ovog foruma ste opasna bića.
Radila sam diplomski na sličnu temu, ali nemam nameru da pišem ovde o svojim kvalifikacijama samo da bi merili čija piša je veća. Wink
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
Nokia 
Kneeeez  Smile

kako sam ga voljela kao mala xDDD
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.151
Citat: B@mbina
Radila sam diplomski na sličnu temu, ali nemam nameru da pišem ovde o svojim kvalifikacijama samo da bi merili čija piša je veća. Wink

Nisu uopšte kvalifikacije u pitanju i ko je stručniji, nego nivo ironije. Sokrat. Ofo ono. Inače, poslednjih godinu-dve proučavam sinhronizovanost ličnostI pod veštačkim i prirodnim okolnostima, iliti okruženjem sa ovim ili onim činiocima. Zavisi kako kad i kako gde, jel. Meni je psihologija hobi i kao takva možda ima više prioriteta nego matična mi profesija. Ja sam jedan od onih koji ni danas dan ne voli čuti da su filozofija i psihologija suparnici. Pa, đe to ima? Dodirne tačke su duša, kamen temeljac obe nauke a ljudi im dadoše atribude suparnika... No, nebitno.

A fino, fino. Sviđa mi se onaj izbor pesmica od Kneza. Vidim da se stara škola nije zaboravila. Samo tako. Nemojte dopustiti ovoj današnjoj kvazi, pseudo muzici da uništi vaš ukus!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Čekaj malo... stani... Ko kaže da su filozofija i psihologija suparnice?  Smile
Jer, ko to kaže... taj nema pojma. Psihologija je nastala iz filozofije, kao i ogroman broj drugih društvenih nauka. Koji god predmet na psihologiji da spremaš za ispit, prvi deo je istorijat koji obično kreće od Antičke Grčke i, naravno, filozofije. Danas, najveći umovi sveta su filozofi, jer se kod psihologije insistira na praktičnoj upotrebljivosti, dok filozofija i dalje ima tu privilegiju da, kako objasni Aristotel (je l' on ili neko od ovih njegovih učitelja?  Smile), se njome bave siti i namireni ljudi, ne oni koji su gladi i bosi. Zato ja imam nekako romantični stav prema filozofiji; jer 'leb koji jedem jedem od psihologije.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Nokia krntija
У првој години факултета сам на курсу страног језика упознао једну скроз симпатичну девојку са којом сам се мало мувао... иронично, испрва сам нишанио на њену другарицу, бољу рибу, али пошто су седеле једна поред друге обраћао сам се обема, па је ова сконтала да њу мувам, а другарица се, видевши како се ова усплахирила, као прави ортак повукла из те приче. Ја гледам реко... ма нема везе, може и ова да заврши посо.

И тако једном другом приликом, ја и она причамо и дотакнемо се филозофије. Ја кажем, парафразирам "Молим те, немој да траћимо време причајући о тој бесмисленој ствари коју нећу ни да ословим са речју наука". Наш однос након тога се... променио.  Smile  Нисам знао да је студент филозофије.  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
Сапуница јеботе Smile
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Nokia krntija
 Smile

Лебац јој интегрални, мислио сам да је са етнологије, пошто је та њена другарица са тог смера.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Jesi li makar stigao da završiš poso?  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Nokia krntija
јесам јесам.... сингл хенддли  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 18:56:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.