Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 16:47:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prva Burek psiho ambulanta™  (Pročitano 399245 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 164
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
možda ćutiš zato što ne želiš da ostvariš komunikaciju sa tim nekim nego samo kuliraš ? zapitaj se još jednom jel to ??? nemam pojma barem je tako kod mene, jer ne znam što bi ćuto ako ti taj neko odgovara ?

a ako ti ipak taj neko odgovara a ti ćutiš onda jbg, potraži nekog dobrog psihologa, samo nemoj  od moderatorke pod nickom B@mbin@ jer ona od kad je završila fakultet ponaša se ko da je svu pamet svijeta popila.  jer sve što će ti reći je ti si budala, i neće uopšte pokušati da te shvati.
Pozdrav
« Poslednja izmena: 29. Nov 2012, 23:10:23 od zeropg »
IP sačuvana
social share
Hoćeš da ti rodi sina kralja kokaina i da ti rodi decu belu kao sneg ....... o mama o mama ......hoćeš to ?  Smile  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Pozdrav, Imam 19 godina i imam veliki problem sa samopouzdanjem.  Nije mi lako da pricam ove stvari ali je kranje vreme bar negde da se otvorim i iskazem svoje "muke".  Nikada nisam imao devojku niti bilo kakav sexualni odnos a glavni problem je sto ne mogu dugo da odrzim komunikaciju sa drugim ljudima (razmenim par reci i to je to vise ne znam sta da pricam, nije da imam strah ili da ne zelim nego jednostavno reci mi ne dolaze u glavu, naravno sa najboljim drugom i jako bliskim prijateljima mogu po ceo dan da pricam ali i tu uglavnom druga strana je pricljivija :D). .  Nije meni cilj da postanem brbljivac ili neko ko ce stalno biti u centru paznje i zasmejavat sve redom nego da budem vise komunikativniji, opusteniji itd. .  Ne znam koliko ovo znaci ali reci cu neke stvari iz moje proslosti koje mozda imaju veze sa ovim stanjem.  Ja sam inace bio stidljiv i povucen, ali u periodu osnovne skole (tacnije posle 4.  razreda) negativan uticaj drustva mi je spustio samopuzdanje na nulu (ja sam uvek davao, pomagao, pozamljivao a jedna grupica ljudi je to iskoriscavala  + ponizavala, zato sto vide ovaj je dobar nece nista smeti da uradi hajde da ga zajebavamo) i tako do osmog razreda (malo se smirila situacija pred kraj ali nije bitno).  Dosao sam u srednju skolu pun nesigurnosti i pun tripova (to ne znaci da krivim te ljudi u smislu oni su krivi za sve, tu  sam ipak ja morao nesto da uradim), stekao par dobrih prijatelja ali u sustini meni je srednja skola prosla u dosadi, bez bilo kakvih desavanja sem mozda preko leta (more itd. ) ali u sustini monoton zivot (a ocekivao sam veliku promenu, super druzenje, veliku promenu).  Sad sam krenuo na fax, sa malo manjim ocekivanjima, drustvo je super ali polako se vec vidi da dosta cutim iako na pocetku i u nekim situacijama nije tako, kada smo se svi upoznali vec se vidi kako stoji situacija i ja i dalje stojim na mestu (tu je i moj najbolji drug, on isto nije bas nesto bio pricljiv prema drugima ali znajuci njega on se posle nekog vremena opusti i udje bez problema u bilo koju pricu).  Sta mislite da li je ovo ozbiljan problem i koji nacin je najbolji za resavanje ( psihoterapeuti i ostale terapije mi ne odogvaraju zbog placanja jedino ako znate za nesto besplatno sto moze biti od pomoci:).  Roditelji mi kazu ne opterecuj se oko toga docice to vremenom, i mi smo bili takavi iako sad niko nebi rekao da je tako nesto moguce ali naucili smo vremenom i promenili se, ali ja stvarno ne znam kako kad nista ne napredujem, da aktiviram drustven i socijalni zivot ne mogu odjednom bas zbog ove situacije i ne znam sta da radim, a vec imam 19 godina i vec me je sramota, ne zbog cutljivosti nego sto imam slabo iskustvo sa devojkama (da nekazem nikakvo) , a kad cutim u drustvu jako se neprijatno osecam, a dosta puta se desava da ispadnem glup ili kazem nesto nepovezano ili bezveze, bar nesto da kazem, tako da ne ide mi nista dobro. .  Auu ko ima zivce ovo da cita svaka cast  :D izvinjavam se zbog ovolikog teksta, i mozda zato sto sam pisao neke nepotrebne stvari, ali pokusao sam sto bolje da napisem da kazem deo mog zivota, pa mozda bude lakse za neki savet.  Hvala unapred i ako neko ima slican problem nek se javi :)) :wave:

Свет је чудан. Данас ако ниси фејзбук манијак, ако не носиш ер макс, шушкавце и остало онда те друштво гледа као посебног. Е сад да ли ћеш ти епитет ,,посебног" носити позитивно или негативно зависи од тебе самог.
Ако ниси и не желиш да будеш само једна хијена која ће осетити део популарности под ценом бивања свега оног наведеног горе (дакле ако си кер, онда ћеш и добијати делове хране као већина људи којима је страст међу горе наведеним стварима), тј. социјално прихватљивог, онда мораш да радиш ствари које ће ти створити вредност. Друштвену вредност.
Друштвена вредност се најједноставније по мени може дефинисати као положај у друштву. Колико си познат, или ти још боље популаран, ,,ВРЕДАН" (Ово је битно јер причајмо о девојкама јел те).
Аутоматску друштвену вреднсот најчешће имају богати људи. Они себи могу да створе такозвану лажну друштвену вредност (за коју наравно већина не зна да је лажна јер падају под њу) тако што ће је купити новцем. Обично су богати клинци размажени и самим тим опуштени са мислима да је цео свет њима под ногама. Девојке воле такве типове. Ти можеш да постигнеш то на други начин, али о томе касније.

Да би достигао неку друштвену вредност мораш да радиш и будеш успешан у нечему...Доста би ми помогло да ти помогнем ако би ми рекао шта волиш, према чему имаш страст.
Ево примера ради импровизоваћемо и рећи да волиш кошарку и филозофију.
Шта је сада битно?

Тренираш кошарку, трудиш се без обзира да ли ћеш остварити неки успех или не. Осећаш страст и играш баскет са ортацима кад год стигнеш и хоћеш. Опуштен си, није те брига ко те гледа од непознатих. Увек си оно што јеси.
Филозофија: Рецимо студираш је. Увек кажи своје мишљење. Не плаши се. Причај разговетно, гласно, јасно, без страха, опуштено и без пуно померања тела. Ти си потпуно сигуран у оно што причаш (наравно не изводиш то као уображењак) , кључно: СТАЛОЖЕН.

Шта хоћу да ти кажем...Све што волиш у животу ради и не боји се да то искажеш. Људи који воле исте ствари ће уочити вредност према теби и осећати неку енергију. Са енергијом долази и жеља за интеракцијом, повезаношћу. Девојке ће хтети да те упознају боље, момци да се друже јер си ,,кул". Ти бираш шта ћеш и како ћеш даље.

Из свих области где проналазиш себе што је најјаче учиш и како те ствари да пренесеш у друге области у животу. Што је супер јер ћеш се сналазити и у другим не баш толико познатим ситуацијама, новим ситуацијама.

Како бити друштвен поред свега овога? Једноставно. Не сме да те дотиче ничије мишљење осим себи блиских људи. Дакле јако је битно да те не занима шта ће бити од разговора са непознатом особом. Да ли ћеш се свидети девојци или не. Ти причаш о својим страстима и не престајеш са причом, док девојка осећа све већу вредност у себи (Жене привлаче мушкарци са високом шансом и могућношћу да квалитетно пренесу своје гене И ЗАШТИТЕ И ПРУЖЕ ЖЕНИ ЗАДОВОЉСТВО...Али о овоме ти могу причати до Нове године). Мораш бити опуштен, да те боли уво. Ово морам да ти понављам. Девојци увек мора да је више стало него теби. Никада не трчи за девојком, али разговарај и започињи разговоре спонтано. У пролазу, кратко ћаскање. То ће ти у почетку развити самопоуздање.
Никада се не жали девојци. Никада јој не причај о својим лошим странама. Не тражиш нову маму, већ ти је свеједно и само се зајебаваш.

ОПУШТЕНОСТ                      ХАРИЗМА                  ПОСВЕЋЕНОСТ СТВАРИМА И ОБЛАСТИМА КОЈЕ ВОЛИШ

Доста ти је ово за почетак.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
E doktori svevisnji, meni su promenili dijagnozu stoti put! Da bih dobiojo lekove Ovde promeniti dijagnozu ne znaci nista!
Sto je na zapadu i u svetu neprikosnoveno!
Ne ovde jebu da dobijes lek malo, malo pa ta sifra........
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
Pozdrav, Imam 19 godina i imam veliki problem sa samopouzdanjem.  Nije mi lako da pricam ove stvari ali je kranje vreme bar negde da se otvorim i iskazem svoje "muke".  Nikada nisam imao devojku niti bilo kakav sexualni odnos a glavni problem je sto ne mogu dugo da odrzim komunikaciju sa drugim ljudima (razmenim par reci i to je to vise ne znam sta da pricam, nije da imam strah ili da ne zelim nego jednostavno reci mi ne dolaze u glavu, naravno sa najboljim drugom i jako bliskim prijateljima mogu po ceo dan da pricam ali i tu uglavnom druga strana je pricljivija Smile). .  Nije meni cilj da postanem brbljivac ili neko ko ce stalno biti u centru paznje i zasmejavat sve redom nego da budem vise komunikativniji, opusteniji itd. .  Ne znam koliko ovo znaci ali reci cu neke stvari iz moje proslosti koje mozda imaju veze sa ovim stanjem.  Ja sam inace bio stidljiv i povucen, ali u periodu osnovne skole (tacnije posle 4.  razreda) negativan uticaj drustva mi je spustio samopuzdanje na nulu (ja sam uvek davao, pomagao, pozamljivao a jedna grupica ljudi je to iskoriscavala  + ponizavala, zato sto vide ovaj je dobar nece nista smeti da uradi hajde da ga zajebavamo) i tako do osmog razreda (malo se smirila situacija pred kraj ali nije bitno).  Dosao sam u srednju skolu pun nesigurnosti i pun tripova (to ne znaci da krivim te ljudi u smislu oni su krivi za sve, tu  sam ipak ja morao nesto da uradim), stekao par dobrih prijatelja ali u sustini meni je srednja skola prosla u dosadi, bez bilo kakvih desavanja sem mozda preko leta (more itd. ) ali u sustini monoton zivot (a ocekivao sam veliku promenu, super druzenje, veliku promenu).  Sad sam krenuo na fax, sa malo manjim ocekivanjima, drustvo je super ali polako se vec vidi da dosta cutim iako na pocetku i u nekim situacijama nije tako, kada smo se svi upoznali vec se vidi kako stoji situacija i ja i dalje stojim na mestu (tu je i moj najbolji drug, on isto nije bas nesto bio pricljiv prema drugima ali znajuci njega on se posle nekog vremena opusti i udje bez problema u bilo koju pricu).  Sta mislite da li je ovo ozbiljan problem i koji nacin je najbolji za resavanje ( psihoterapeuti i ostale terapije mi ne odogvaraju zbog placanja jedino ako znate za nesto besplatno sto moze biti od pomoci:).  Roditelji mi kazu ne opterecuj se oko toga docice to vremenom, i mi smo bili takavi iako sad niko nebi rekao da je tako nesto moguce ali naucili smo vremenom i promenili se, ali ja stvarno ne znam kako kad nista ne napredujem, da aktiviram drustven i socijalni zivot ne mogu odjednom bas zbog ove situacije i ne znam sta da radim, a vec imam 19 godina i vec me je sramota, ne zbog cutljivosti nego sto imam slabo iskustvo sa devojkama (da nekazem nikakvo) , a kad cutim u drustvu jako se neprijatno osecam, a dosta puta se desava da ispadnem glup ili kazem nesto nepovezano ili bezveze, bar nesto da kazem, tako da ne ide mi nista dobro. .  Auu ko ima zivce ovo da cita svaka cast  Smile izvinjavam se zbog ovolikog teksta, i mozda zato sto sam pisao neke nepotrebne stvari, ali pokusao sam sto bolje da napisem da kazem deo mog zivota, pa mozda bude lakse za neki savet.  Hvala unapred i ako neko ima slican problem nek se javi Smiley) Smile
Socijalna inteligencija se stice vremenom. Niko se ne rodi i da ume da prica vec govor i sve sto ide uz njega stice vremenom. Pricala mi je jedna vaspitacica o klincu koji je bio u njenoj grupi, klinja 3 godine, jedva neku rec da je rekao. To je dete neke njenih komsija i njegovi roditelji jedva da su pricali bilo sta sa njim sto zbog zauzetosti sto jednostavno zato sto su i oni cutljivi i sto nisu smatrali da treba. Ona ga lepo stavi svaki dan dok se ostala deca igraju kod nje u krilo, pa lepo prica sa njim o svemu i svacemu. Dete za mesec dana da vidis kako lepo propricalo. Smile Poenta price je: Da bi uopste mogao da pricas, potrebno je da vezbas.  Smile

Tako da, uradi to tj. jednostavno pricaj sa ljudima o bilo cemu. Kada udjes u prodavnicu pitaj "Komsinice, kako ide posao?", kada sretnes nekoga poznatog na ulici pitaj "Kako je? Sta se radi?, kada zelis da pridjes devojci, pridji i kazi "Zdravo, ja sam ________, kako se ti zoves?" itd. Vremenom ces videti da ce ti sve biti lakse i lakse da nije strasno da cak i lupis po koju glupost prilikom razgovora. Smile

Inace, ako si iole normalan i prilazis pa makar jednoj kada si na nekoj zurci(a fala Bogu, student si, nije da neces imati dobrog izbora devojaka po studentskim zurkama  Smile ), devojke ce "doci" vremenom. Tako da ce i to doci na svoje ako samo malo radis na tome. Smile
« Poslednja izmena: 30. Nov 2012, 01:18:40 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
trebas da izlazis...i da se druzis i samo druzis....to je lijek za sve...
ali trebas se paziti loseg drustva...

i s vremenom kroz drustvo ces se osloboditi te svoje "stidljivosti"
pricaj..slobodno...sve sto ti padne napamet...smij se -  zezaj se...radi sve sto i drugi rade...
kad vec ne znas da  cinis nesto svoje...

cure nisu straSne...s njma mozes da pricas o svemu...
i ne ujedaju one... kad ti to ne zelis..dobro ponekad i ujedaju..kad one zele Smile
opusti se...budi fin prema njima...izbjegavaj psovke ....tj budi  kulturan..takve uvijek zapazi pokoje okce zeMsko..
i ne sekiraj se...nisi ni prvi ni zadnji koji malo cvika od cura....
cvikali su i oni za koje se ne cini da su cvikalu...samo oni su probili led...stisnuli petlju Smile
znaci moras da pokusas...sa jednom..da vidis kako to ide...
skapiraj gdje si pogresio..pa onda pazi na to kad pridjes drugoj...i tako naucices...
ili ces naletit na neku pijanu... Smile i one su dobre...kad se malo okupaju i otrezne Smile
posle ces se smijati sam sebi..kad shvatis koliko je to sve bilo  lako....
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.91
mob
Samsung 111111
Citat
potraži nekog dobrog psihologa, samo nemoj  od moderatorke pod nickom B@mbin@ jer ona od kad je završila fakultet ponaša se ko da je svu pamet svijeta popila.  jer sve što će ti reći je ti si budala, i neće uopšte pokušati da te shvati.

Pa i ne mora da se trudi da shvati , ovo je forum , a ne dom zdravlja.A i kapiram da mu ne bi rekla da je budala..

A ti decko..Ti imas problem i dobro je da si ga uocio,bar na vreme.I nemoj da te to brine,svi mi imamo neke probleme koji nam se cine neresivi.Dobra stvar je da ti od sutra mozes da krenes resavas svoj problem.
Tvoj problem uopste nije tezak.Sta vise lak je,ali moras da radis na njemu.

Moj savet ti je da rec "Samopouzdanje" shvatis ozbiljno.Jer postoje dve vrste takvih..PRAVO i LAZNO.
Ubedi sebe da si silvester stalone i za dva meseca mozes da imas lazno samopouzdanje.
Pravo se stice radom na sebi.
Dakle fizicki i psihicki.Oba zajedno.
Kreni u teretano,bavi se sportom.Dovedi sebe u red.
Kupaj se , sisaj se..sredi se.Uvek budi najbolji sto mozes.
Psihicki..Obrazovanjem.Citaj knjige,obrazuj se.Vidi sta znas sta ne znas,uci.

Posle nekog vremena,shvatices da vredis.Ali tek onda kad uradis nesto za sta mislis da je potrebno rad,red i vreme
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.25
mob
Tel.Me Your.Number
Kako me nerviraju tako ljudi kada ćute. Ne znaš da li ih to što pričaš ne interesuje, da li im je dosadno, da li nešto treće. Pa jebote zini nećeš umreti... često i sam kad ne znam šta da kažem odvalim neku glupost. Ne smeš nikako da se stidiš šta god rekao, ne analiziraj šta si rekao ili kako si rekao, ljudi imaju kratko pamćenje... samo misli dalje šta ćeš reći, kako možeš da se nadovežeš na razgovor.

I počni rakiju da piješ.
« Poslednja izmena: 30. Nov 2012, 03:14:51 od LaserXP »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Nokia 

Свет је чудан.  Данас ако ниси фејзбук манијак, ако не носиш ер макс, шушкавце и остало онда те друштво гледа као посебног.  Е сад да ли ћеш ти епитет ,,посебног" носити позитивно или негативно зависи од тебе самог.
Ако ниси и не желиш да будеш само једна хијена која ће осетити део популарности под ценом бивања свега оног наведеног горе (дакле ако си кер, онда ћеш и добијати делове хране као већина људи којима је страст међу горе наведеним стварима), тј.  социјално прихватљивог, онда мораш да радиш ствари које ће ти створити вредност.  Друштвену вредност.
Друштвена вредност се најједноставније по мени може дефинисати као положај у друштву.  Колико си познат, или ти још боље популаран, ,,ВРЕДАН" (Ово је битно јер причајмо о девојкама јел те).  
Аутоматску друштвену вреднсот најчешће имају богати људи.  Они себи могу да створе такозвану лажну друштвену вредност (за коју наравно већина не зна да је лажна јер падају под њу) тако што ће је купити новцем.  Обично су богати клинци размажени и самим тим опуштени са мислима да је цео свет њима под ногама.  Девојке воле такве типове.  Ти можеш да постигнеш то на други начин, али о томе касније.

Да би достигао неку друштвену вредност мораш да радиш и будеш успешан у нечему. . . Доста би ми помогло да ти помогнем ако би ми рекао шта волиш, према чему имаш страст.  
Ево примера ради импровизоваћемо и рећи да волиш кошарку и филозофију.  
Шта је сада битно?

Тренираш кошарку, трудиш се без обзира да ли ћеш остварити неки успех или не.  Осећаш страст и играш баскет са ортацима кад год стигнеш и хоћеш.  Опуштен си, није те брига ко те гледа од непознатих.  Увек си оно што јеси.
Филозофија: Рецимо студираш је.  Увек кажи своје мишљење.  Не плаши се.  Причај разговетно, гласно, јасно, без страха, опуштено и без пуно померања тела.  Ти си потпуно сигуран у оно што причаш (наравно не изводиш то као уображењак) , кључно: СТАЛОЖЕН.

Шта хоћу да ти кажем. . . Све што волиш у животу ради и не боји се да то искажеш.  Људи који воле исте ствари ће уочити вредност према теби и осећати неку енергију.  Са енергијом долази и жеља за интеракцијом, повезаношћу.  Девојке ће хтети да те упознају боље, момци да се друже јер си ,,кул".  Ти бираш шта ћеш и како ћеш даље.  

Из свих области где проналазиш себе што је најјаче учиш и како те ствари да пренесеш у друге области у животу.  Што је супер јер ћеш се сналазити и у другим не баш толико познатим ситуацијама, новим ситуацијама.

Како бити друштвен поред свега овога? Једноставно.  Не сме да те дотиче ничије мишљење осим себи блиских људи.  Дакле јако је битно да те не занима шта ће бити од разговора са непознатом особом.  Да ли ћеш се свидети девојци или не.  Ти причаш о својим страстима и не престајеш са причом, док девојка осећа све већу вредност у себи (Жене привлаче мушкарци са високом шансом и могућношћу да квалитетно пренесу своје гене И ЗАШТИТЕ И ПРУЖЕ ЖЕНИ ЗАДОВОЉСТВО. . . Али о овоме ти могу причати до Нове године).  Мораш бити опуштен, да те боли уво.  Ово морам да ти понављам.  Девојци увек мора да је више стало него теби.  Никада не трчи за девојком, али разговарај и започињи разговоре спонтано.  У пролазу, кратко ћаскање.  То ће ти у почетку развити самопоуздање.  
Никада се не жали девојци.  Никада јој не причај о својим лошим странама.  Не тражиш нову маму, већ ти је свеједно и само се зајебаваш.  

ОПУШТЕНОСТ                      ХАРИЗМА                  ПОСВЕЋЕНОСТ СТВАРИМА И ОБЛАСТИМА КОЈЕ ВОЛИШ

Доста ти је ово за почетак.

Citat
Hvala puno, ovo ce mi dosta pomoci:).  Sto se tice mojih interesovanja: volim plivanje koje treniram, ali posto sam u slaboj kondiciji (vise od 2 godine nisam nista trenirao) ide mi lose iako sam ranije bio dobar i prilicno brz (ali trebace dosta vremena da se vratim u staru formu, a treniram 2 puta nedeljno), kada sam bio mali dosta sam voleo pentranja po stenama, drvecu itd.  ali sad na neko planinarenje da krenem nemam mogucnosti, od knjiga uglavnom citam naucnu fantastiku i fantaziju, niteresuju me neke stvari iz istorije (uglavnom istorijsko politicke-desavanja u svetu, kako funkcionisu neke zemlje, i slicne mozda mnogima ne zanimljive stvari vezane za tu oblast :D), geografiju (uglavnom karte, mape i politcku geo. ), u zadnje vreme gledam dosta filmova, posebno sci-fi, comedy-action, a i ponekad horor ako je dobar, interesujem se za grafite, voleo bih da naucim da crtam ali dosta mi lose ide koliko god pokusavao sam da nacrtam (jedino kad gledam neki grafit mogu pristojno da ga precrtam), ranije sam gledao dosta emisija sto se ticu svemira, istorije, zivotinja i jos ranzne druge, ali sada nista da pohvatam :/, lepo mi je kada igram igre na kompu ali bih radije zbog moje situacije radio nesto drugo (posto ne verujem da PC igre mogu nesto dobro da donesu u mom slucaju, naprotiv samo lose), volim putovanja  (kada bih imao pare isao bih na eurotrip ili tako nesto xD), pomalo se interesujem i za psihologiju (vise zbog moje situacije nego kao neki hobi), uglavnom pratim sportska desavnja (fudbalski i kosarkaski rezultati) i gledam kad uhvatim neku utakmicu. .  Ima tu jos stvari ali nikako da pronadjem sebe, + ajde da ucim puno pa da kaze neko ovaj barem sedi po ceo dan nad knjigom, uci nesto pa ce barem znati dosta, ali cak ni to!, sad se trudim da steknem radne navike posto sam ih u srednjoj totalno izgubio. .  Mozda je jos jedan problem, iako sam napisao da ne zelim da budem glavni, u centru paznje itd. .  potajno moja razmisljanja i prevelika zelja za necim velikim cine da ja ustari hocu sve odjendom, ida steknem radne navike, i da sam pun samopuzdanja, da budem dobar u sportu, da znam 2 strana jezika perfektno i jos mnoge stvari bas zbog situacije i mog nezadovoljstva kako vodim zivot.  Znam potreban je veliki rad i velika upornost samo nikako da krenem, ili kada krenem nikad do kraja, uvek nesto iskrsne, mozda postoji nesto sto bi me nateralo da se aktiviram i ukljucim mozak barem, za promenu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Nokia 
Hvala svima na savetima, ako mozda ima neko ko je imao slican problem, i resio ga nek se javi, voleo bih da cujem kako i koliko mu je trebalo da resi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
samo nemoj  od moderatorke pod nickom B@mbin@ jer ona od kad je završila fakultet ponaša se ko da je svu pamet svijeta popila.  jer sve što će ti reći je ti si budala, i neće uopšte pokušati da te shvati.
Je l' dotle došlo, da na ovaj način moraš da mi skreneš pažnju da te pročitam, čujem, pogledam? Ako, nastavi da se trudiš, nije ovo dovoljno. Smile (mada ne znam čak ni ko si, but... keep trying... Smile)

Hvala svima na savetima, ako mozda ima neko ko je imao slican problem, i resio ga nek se javi, voleo bih da cujem kako i koliko mu je trebalo da resi Smile
Mislim da bi svakako bilo najzgodnije da popričaš sa psihologom. Odakle si? Smile
« Poslednja izmena: 03. Dec 2012, 14:17:49 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 16:47:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.