Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Provincijalka: Cetiri nacina kako mi je Beograd unistio zivot  (Pročitano 13593 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.2
Browser
Safari 600.3.18
mob
Apple 15
Znas sta.. meni je i dalje odlazak na kafu... samo odlazak na kafu...

E, sad.. kad krenes da se ljubis i privatavas s nekim... onda je to vec druga stvar...
A ova je isla da se povata... tako da mi ovaj sok zaista nije jasan...

A... da... sex i grad i teorija o petom sastanku... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.3.18
mob
I-mate 30 Pro
Tema... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
HTC One
Coolrunner

Ne možeš da objasniš jer to ne postoji,to je smrdljiva fraza koja ništa ne znači.

Ma naravno... cim ti to kazes, mora da je tako.
Pa objasni mi,ti potežeš termine za koje nemaš objašnenje,internet filozofe. Smile

Objasnio sam sta sam imao, idi grudvaj se sa nekim zainteresovanim...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.3.18
mob
I-mate 30 Pro
Ama tema... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
mob
Nokia 
Tekst sam letimično pročitala, pa ajd da kao jedna provincijalka bacim neki koment.

Rodjena sam jednog hladnog novembarskog dana. Padala je jaka kiša i nebo je bjesnilo, kao da najavljuje....  Smile

A sad ozbiljno. Suština onoga što ste pisali je tačna- cura se nije snašla i to je to. Zašto se ne vraća? Nema dje i bolje malter da  jede u veliki grad nego da se vrati kao predmet sprdnje u selo/gradić iz kog je došla.

Nego da se vratimo na novembar.  Smile
Živim već 15 godina u Podgorici, koja je za Beograd selendra, a došla sam iz sela za koje je Podgorica Njujork. I kao i u svakom većem ili bar gradu u kom se malo bolje živi, oni koji su tu od starta proklinju dan kad je opanak nekog od nas zakoračiJo na tlo velikoga grada. Ide i ono čuveno- i da se vratite odakle ste došli blablaništapametno.

A onda ide odgovor na to, izlizan ali jbg to je to- da je bolje tamo odakle smo došli, ne bismo napuštali. Onda: A što se ne trudite da popravite itd itd. Jednoastavno igra bez granica.

I kao što rekoh- došla sam da bih imala bolje uslove, iz škole koja je ukupno imala 15 učenika otišla sam u onu sa nekoliko stotina. I šokirala se   Smile Smile
Još je neko od vas rekao- iznad svega je bitno kakav ste tip, jer od toga mnogo toga zavisi.
Ja sam recimo u BG bila samo jednom i shvatila da je za mene prebrz, tj da se ja u njemu ne bih snašla. OK su mi bili Novi Sad, čak i Subotica  Smile
Jer sam takva, ne pretjerano prodorna i ne pretjerano ambiciozna, pa da trpim kao konj pod cijenu debljeg novčanika ili ulaska u napredniju kastu  Smile

Lično, prvu godinu sam preplakala, ni dan danas se nisam do kraja navikla na život u većem gradu ali sam ga na odredjeni način zavoljela. Jer mi pruža mnogo toga, jer sam u njemu upoznala mnogo divnih ljudi, uglavnom provincijalaca. Šalim se malo  Smile
I ideal mi je inače da se ispucamo dok smo mladji i sa ambicijom i svim ostalim, steknemo dovoljno za jednu pristojnu starost i provedemo je na selu, u kom ćemo primijeniti ono što smo kroz život naučili.

Vazda će bit seoba, vazda će bit pokušaja da se negdje proba, prilagodi, kuka ako ne uspije. I vazda ćemo vodit' ovakve rasprave.  To je fakat  Smile
« Poslednja izmena: 04. Mar 2015, 19:20:52 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.115
To je sve stanje uma. Po cemu je Beograd brz? U cemu je brz?

U Beogradu imas ulicice i sokake, 'bulevare' od dve trake, aerodrom sa jednom pistom, naselja bez kanalizacije, coveka koji gaji svinje blizu okretnice 26 u vozdovcu il je ono kumodraz.

Beograd je brz samo u nasim glavama zato sto su nas naucili tako da mislimo. Zapravo Beograd nije brz. Beograd je slican toj tvojoj Podgorici.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Citat
Beograd je slican toj tvojoj Podgorici.

Nije  Smile

Zato sto u CG Podgorica nije tako bitna kao sto u Srbiji jeste Beograd. A u CG gravitiraju ili u ino ili u Beograd prvenstveno, ne u Podgoricu

« Poslednja izmena: 04. Mar 2015, 19:40:27 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
mob
Nokia 
Orfe, tvoja prva rečenica se poklapa sa poentom mog posta. Meni je prebrz, ja volim drugačiji i mirniji tempo  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
Samsung SGH-E590
Ali Beograd ne mora da bude brz... Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
sta ste se svi uhvatili za tu brzinu
ti "dodjosi" su jos gori kada se posle godinu-dve-tri-pet vrate u svoje rodno selo/grad
pa krenu da se kurce
pa krene prica beograd ovo beograd ono
pa bg naglasak
misle da su uhvatili boga za muda
 Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.