Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Official Ghost of Burek Forum! :[64]: Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija, teror institucija, represija ubija! Mafija - murija, drzava - hajducija, kadija - sudija, a mi smo revolucija! To nije nasa Srbija!
Verovatno je to vama sve ozbiljno ali mnogo neozbiljno ste uradili sve. Ima tri ili cetiri teme sa tom pricom i glasanjem i na kraju nista ne pravite, niko nece doci, e to je neozbiljno!
Verovatno je to vama sve ozbiljno ali mnogo neozbiljno ste uradili sve. Ima tri ili cetiri teme sa tom pricom i glasanjem i na kraju nista ne pravite, niko nece doci, e to je neozbiljno!
Ajde tebe da cujem kako. Ima 3 teme. 1. Da se okvirno prijave ljudi 2. Da se utvrdi gde 3. Da se potvrdi Sta ti je tu neozbiljno.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ja sam rekla samo kako vidim stvari, tri teme i na kraju nista nije ispalo a videla sam da se dosta ljudi prijavilo, znaci da je u necemu bio problem, da li je organizacija bila neozbiljna ili ljudi koji su se prijavili ne znam ali izgleda mi prilicno neozbiljno sve to.
Ja sam da kazem da sigurno necu doci Jer neko treba i da vas cuva dok se provodite (joj ironije)!!Koristim priliku da svima pozelim lep provod i veselje!!!Sve najlepse pa vidimo se :wink: