Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Dobro, obecavam ti da cu doci, sto se dolaska tice obezbedio sam novac za to. Nazalost, ono sto bi trebalo da su sitnice za mene su postale krupne stvari.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Imamo jedan manji problem... Posto niko nije na vreme rekao da ce doci, tj jeste to reklo 4-5 ljudi za koje se to i znalo, mi nemamo prostor gde bi bili jer ja nisam hteo da zakupljujem kafic za 100 ljudi kad je nas 5... E sad, videcemo da iskombinujemo neki stancic, jer je to najbolje resenje svakako, ali... postalo je dosta klimavo... svako jeste dobrodosao i dalje, al ako ima neki predlog za gde jos je vise dobrosodao Znam da je na meni bilo da sredim smestaj, ali... KAKO KAD SE NIKO NIJE PRIJAVIO NA VREME?