Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pa rekoh da cu doci... Nego, moram da pretrazim temu, jer mislim da je bilo receno da cemo znati lokaciju 15.12. a ja se ne secam da sam video lokaciju.
Uh, sada sam procitao za pare... na to sam potpuno zaboravio. Posto nemam para za tako nesto, odustajem od dolaska. Zelim vam da se lepo provedete i da vam sve bude super.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Uh, sada sam procitao za pare... na to sam potpuno zaboravio. Posto nemam para za tako nesto, odustajem od dolaska. Zelim vam da se lepo provedete i da vam sve bude super.
Daj bre Sale molim te ... Ne komplikuj, sto kaze SF!
Mislim, dobro, nemojte me shvatiti pogresno. Necu da komplikujem... mislim, verujem za sebe da nikada nisam bio skrt u davanju para za susrete ili bilo sta, ali u ovoj tuznoj sitauciji koja me je strefila, jednostavno u ovom trenutku nije tako pogodan cas.
No, dobro, pare za dolazak sam odvojio, pa ako bude ista od svega, doci cu i necu komplikovati... mrzim kada zapadnem u ovakve situacije!