Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Pravila foruma: Predlozite ~ Pitajte ~ Prijavite gresku

Napomena: Ovaj forum sluzi za pitanja vezana za koriscenje foruma, probleme u radu, probleme sa scriptom, greske ili nesto slicno. Ovaj forum ne sluzi da u njemu postavite pitanje o temi koja nije vezana za funkcionisanje foruma poput pitanja u vezi problema sa racunarom, mobilnim telefonom, gde naci ovo ili ono. Za svako od takvih pitanja postoji prikladno mesto i nacin da se pitanje postavi. Pregledajte index foruma i, ako zaista niste sigurni, gde da postavite pitanje, uradite to u forumu [Buvljak ~ Opsta blebetanja ~ Svastara] , a mi cemo zatim temu premestiti gde joj je mesto.

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Povecati minimum karaktera potreban za slanje poruke/odgovora  (Pročitano 2522 puta)
26. Sep 2012, 10:31:18
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Samsung S7
Ako se poveca minimum potrebnih karaktera za uspesno slanje odgovora/nove poruke na forum, smanjice se nivo trasha i nepotrebno tracenje prostora dok citamo nase omiljene teme.

Odgovori tipa:

+1
Smile
Smile

Znaci svi jednokarakterni odgovori, samo smajliji, to uopste ne doprinosi citljivosti teme, a samim tim i uoptebljivosti iste.

Zato predlazem da minimum karaktera potrebnih za slanje teme bude bar 140.

Znam zloupotreba ovog sistema bi mogla da bude:

"Bravo care! Od  mene imas +1  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile. Samo tako napred. "

I da osoba odgovarac zadovolji taj minimum. Ali svejedno mnoge ce i to spreciti iz ciste lenjosti da kucaju, pa ce se nivo shuma/trasha na forumima smanjiti.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
Bilo je vec price o tome i reseno je da nece da se povecava jer ima trenutaka kad se sve moze reci u jednoj reci, a ako neko zeli da spamuje dovoljno je samo da stavi vise od 5 smajlija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1

IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
a ako neko zeli da spamuje dovoljno je samo da stavi vise od 5 smajlija.
+1 

Smile

A i generalno za spam je sasvim nebitno dal stavis samo smajli il napises nesto smisleno a da uopste nema veze sa temom jer je to isto spam. Druga stvar je sto se obicno i brisu poruke koje sadrze samo smajlije...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
mob
Nokia C5-00
Имаш такође тема где се само слике стављају, али ти на сличице и галерије очигледно не идеш...  Smile Дакле, то је пост потпуно регуларан, испуњава све критеријуме тог подфорума, а речи уопште нису потребне, и често се ставе само три тачке, чисто зато што је немогуће послати пост без текста...

Затим, није свака тема филозофија и млаћење празне сламе, свирање курцу и тако то што неки баш готиве  Smile Постоје и опуштени делови форума, где се, гле ироније, иако су они озбиљни а ови опуштени, мање свира курцу, и где пост типа: "До јаја!", "Браво матори", "То, то  Smile" ( а опет је многима, па и мени, глупо да видим нешто, свиди ми се, и да не бацим коментар, као што ми је смор кад видим да тема где сам убацио сличицу има 182 прегледа а нико да похвали  Smile Smile Smile , а тај ко хоће да похвали/коментарише/одреагује/покаже да је жив, сигурно неће написати: "Ако сагледамо апстрактност форме и игру сенки на овој фотографији, уочићемо да је аутор пушио смешне цигаре при стварању овог дела", већ ће написати "Дo jaja/глупост/занимљиво")не само да није забрањен, већ ако би се забранио, онда уопште нема смисла ни држати опуштени део форума отвореним...  Smile

Бурек се труди да покрије све сфере интересовања, а има људи који дођу само да се забаве и убију мало времена, није свако расположен да иде на курс постовања код Гое  Smile За свакога по нешто... Deal with it!  Smile
« Poslednja izmena: 26. Sep 2012, 15:46:14 od gagijk »
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Samsung S7
Ma ok, ajde de, onda bar na nekim podforumima  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Apple 15
Nije moguce selektivno ograniciti broj karaktera u poruci. Takodje, to ne znaci da neko ne bi bio kreativan i citirao citavu poruku, a zatim stavio smajli ili vise smajlija.
Najjednostavniji nacin borbe protiv zatrpavanja foruma kratkim i beznacajnim porukama je opcija Prijavi moderatoru. Smiley

Prijava je anonimna, tj. onaj cija je poruka prijavljena nece znati ko je tu poruku prijavio.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
ja ne znam ...da li ti kao obican  clan (kao ja ili bilo tko.. od 2... il vise miliona ostalih obicnih clanova)nemas pametnijeg posla od ovakvih zajebancija...  meni nije jasno sta ti hoces... Smile

ovo je spam tema..glupa ko ku*** - od djevca... Smile  nikakvu vrijednost nema...
samo eto..da ja kazem nesto..ono....ja primjetio...eh....

ma daj....covjece.... Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.